Dagens luksus: Soy Lites Moisturising Body Candle Rejuvenation

04.12.13
Soy Lites Moisturising Body Candle Rejuvenation

Soy Lites Moisturising Body Candle Rejuvenation

Det er længe siden, Katja og jeg talte om massagelys første gang… Katja fnisede, og det gør hun vist stadig lidt… På daværende tidspunkt kendte jeg kun til to forskellige varianter. Det ene er lyset fra Oskia, som Katja skrev om, da hun for noget tid siden endelig prøvede et selv. Det andet er SoyaLys fra By Ransborg, som kom med juli måneds GOODIEBOX.
Siden marts da jeg prøvede sådan et lys første gang, har jeg været dybt og inderligt afhængig. Da jeg i torsdags bød søde Stine og hendes Beauty PR velkommen på beautyscenen, blev jeg præsenteret for en lækker variant, som er forholdsvis ny på det danske marked nemlig Soy Lites.
Og nu er jeg om muligt endnu mere afhængig.

Varianter
Det bedste ved Soy Lites er de meget behagelige og rolige dufte. Mine oplevelser med duftlys er meget blandede og noget af det, jeg har fundet ud af, er, at råvarerne er meget vigtige for duftoplevelsen i det færdige lys. Hold da op, hvor kan sådan nogle lys bare lugte rædselsfuldt…
Soy Lites gør heldigvis det modsatte endda i flere forskellige varianter. Hvad de forskellige lys dufter af, vil jeg ikke komme ind på, men den aromaterapeutiske virkning giver næsten sig selv i forhold til navnene: Cinnamon Citrus, Energise, Harmony, Peaceful Summer, Decedance, Organic Lavender og Rejuvenation.

Noget særligt
Det tog mig noget tid at beslutte mig for, hvilken af de syv varianter jeg ville have med hjem. De dufter nemlig sindssygt godt alle sammen, valget faldt til sidst på Rejuvenation, som dufter overordentlig rart af citrongræs, lavendel og lime. Duften er kraftigere i den smeltede olie, særligt duften af lavendel bliver mere fremtrædende. Men hvis du bare går efter et lidt sundere lys, som brænder længere, så er duften mens lyset brænder på ingen måde så kraftig, at den overtager rummet.

Mandevenlig
Er der noget min mand virkelig hader, så er det duftlys. Der er nu også mange mindre heldige varianter på markedet og med tendens til migræne, bliver det meget hurtigt en udfordring at være i stue med de ofte tons tunge og meget søde dufte. Soy Lites udmærker sig ved at være mindre søde (jo altså der er da en med vanille, men selv den går an) og generelt mere rolige i duften.

Dejlig varm olie
Soyaolien er lækker, særligt når den er dejlig varm… Den er virkelig effektivt mod tørre skinneben, albuer og slidte neglebånd. Den forsvinder nærmest ind i huden øjeblikkeligt, og du er på ingen måde efterladt med fedtede hænder.
Som nævnt er duften kraftigere i den flydende olie, men den er stadig ikke så kraftig, at det har indflydelse på mit valg af duft. Når lyset har brændt et stykke tid, kan du vælge at stikke fingrene ned i den smeltede olie, men hvis du hellere vil hælde af lyset, skal det naturligvis slukkes.

World of Warcraft
Vi har fået utrolig meget sjov ud af denne variants navn her hjemme, fordi vi for nogle år tilbage spillede WoW alle fire. Min main var en Tauren Druid (Healer) og et af de Spells, jeg brugte en del var netop Rejuvenation. Vi er nok temmelig nørdede og har en kulsort humor, men måske kan du forestille dig, hvor morsomt det er, når den ni-årige beder om at få lyset tændt, fordi dagens leg har resulteret i blå mærker og hudafskrabninger…

Soy Lites Moisturising Body Candle koster 235 kroner, og de 220 ml i et lys skulle give cirka 50 brændetimer, men det afhænger selvfølgelig af, hvor meget af olien du bruger på huden. Soy Lites har også massagelys i flere duftvarianter, som er skønne. Hvor stor forskellen er på de to typer, ved jeg ikke med sikkerhed, men jeg forestiller mig at massagelysene er mere fedtede, og derfor velegnet til massage. Men som sagt står den antagelse helt på min regning. Du finder lysene i webshoppen PureDay.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Mette K. Frederiksen

Ha, ha – jeg syntes nok at navnet lød bekendt 😉

Helene Randløv

<3 Mette
Vi er flere, end man lige tror 😀
Kh. Helene

Cfashion

Måske jeg skulle prøve det her lys, min mand kan ikke fordrage de der symtetiske dufte, som han forbinder med duftlys.
Jeg syntes da kun det er hyggeligt at jeres dreng på 9, vil have lyset tændt af healende årsager, og pudsigt ord sammentraf 🙂
/Camilla

Helene Randløv

Min mand har i hvert fald ikke problemer med duften, og han er ellers ret så sippet med den slags.
Kh. Helene

Line Høj

Ej, hvor sjovt at du også har spillet WoW… Jeg var en night elf hunter 😀

Helene Randløv

Hahah Line 😛
Jeg har endda stået i kø fra klokken 22 på min fødselsdag, dengang Wrath of the Lich King expansion’en kom… Hvor freaking nørdet er det 😀
Jeg har altid kun spillet Horde og RPPVP, men da vores ene konto blev hacket, mistede jeg helt lysten til at spille 🙁 og har stort set ikke spillet siden.
Kh. Helene

Karina Moesgaard

Og jeg som troede jeg var den eneste der vidste om massagelys! Glæder mig til at prøve Soy Lites. Jeg kan også varmt anbefale PINO’s massagelys som er baseret på kokos olie, og har de skønneste dufte. Min dufter af Lavendel og Rosentræ og efterlader mig (og min mand) bløde i huden og afslappet i sindet. Jeg køber dem via min skønhedsklinik Nola Nails i Hørsholm, men jeg mener man også kan få dem i deres webshop på http://www.nolanailsbeauty.dk

Helene Randløv

Hej Karina Tak for link <3 Ja, det er endnu ikke så kendt i lille Danmark, men jeg satser på, at der kommer mange flere. Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *