Hyggelig hudpleje: Oskia Massage Candle

17.11.13
Oskia Massage Candle

Oskia Massage Candle Oskia Massage Candle

Massagelyset fra Oskia er noget af det rareste, jeg længe har prøvet. Det oliebaserede lys er et aroma-lys og massageolie i et.

I bedste Basic Instinct-stil kan man hælde den smeltede “stearin” ud og bruge den som den dejligste lune massageolie. “Stearin” i gåseøjne, fordi lyset selvfølgelig ikke er lavet af stearin. Der skal jo ikke gå ren Sharon Stone i den.

Lyset er lavet af soya-olie, kokosolie og bivoks tilsat parfume. Det er altså en blød, lækker og fed olie, man får ud af det, som oven i købet er lun. Huden bliver blød og lækker, og den er så rig, at Helene for eksempel er vild med den til tørre neglebånd.

Duften er en mild og behagelig rosenduft fra mosroser. Meget mildere end de fleste duftlys, og selv min duft-sarte mand kan lide Oskia Massage Candle.

Rosenduften gør selvfølgelig, at der er en god portion parfumestoffer i. Men den helt unikke stemning et massagelys som dette giver, gør det til et af mine for tiden favoritprodukter. Og en oplagt gaveidé til julen.

Her kan du købe det
Oskia Massage Candle koster 345 kroner og kan blandt andet købes online hos Spashop.dk eller A Beauty Shop.

Oskia Massage Candle er også lige nu på tilbud hos Beauty Bay til 285 kroner.

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *