Spa med udsigt – Comwell Kellers Park

01.12.13

RS9097_kellers park 0044-scr RS9051_kellers park 0090-scr RS9087_kellers park 0054-scr RS9099_kellers park 0042-scr

Som vi efterhånden har vist en del gange her på bloggen, var vi for nylig inviteret på ophold på Comwell Kellers Park, der ligger med den smukkeste udsigt over Vejle Fjord.

Ingen af os havde været der før, det er jo temmelig langt hjemmefra for os. Vi har før været på Comwell, og der er en del ligheder, men også store forskelle på hvert enkelt Comwell hotel.

Det helt store plus ved Comwell Kellers Park er de utrolig smukke omgivelser. Beliggenheden med udsigt over Vejle Fjord fra de smukke 1900-tals palæbygninger, der tidligere har været en del af de kellerske institutioner, er åndenødsfremkaldende.

Spa-afdelingen vender heldigvis den rigtige vej, og man kan derfor nyde udsigten fra spa’en. Vi boede også på værelse med balkon med en udsigt, der var så pæn, at den fik mig til at stå tidligt op bare for at tage billede af solopgangen over fjorden.

Maden er god uden at være prangende, og der er rigeligt vin i glassene. Comwells pude-menu er min personlige favorit, og spa-området var dejligt.

Vi var der en mandag, og det kan varmt anbefales at undgå weekenderne, hvis man har mulighed for det. Spa-områderne kan stort set alle steder bliver temmelig fyldte i weekenden, hvorimod man ofte har dem stort set for sig selv på hverdage. Personligt synes jeg ikke et overfyldt spa-område på en søndag er nogen særlig stor fornøjelse.

Det koster det
Et besøg på Comwell Kellers Park uden overnatning koster 450 kroner (100 kroner mere i weekenden).

Et spa-ophold med overnatning og aftensmenu koster fra 1295 kroner pr person i standardværelse, men der er ofte særtilbud at finde afhængig af årstiden. Lige nu er der for eksempel efterårsspa til 994 kr.

Udsigtsværelserne, som vi boede på, koster et tillæg. Du kan finde priserne på Comwells hjemmeside.

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Katrine Reher

Jeg elsker Comwell Kellers Park! Jeg har kun været der en enkelt gang, også en hverdag, og det var simpelthen så skønt.
Især relax saunaen var et hit, jeg var ved at falde i søvn i det lune rum – det var topmålet af afslapning!
Hver gang wonderhubby skal med arbejde til Jylland, forsøger jeg at overtale ham til at lade mig være medrejsende hustru og at vi skal bo på Kellers Park – jeg glæder mig til næste gang det falder på plads.

Katja Moikjær

En kommunalt ansat mand giver desværre ikke den slags fornøjelser her… Heldige dig!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *