Comwell Borupgaard: Spaophold

13.04.13
Comwell Borupgaard
Comwell Borupgaard
Foto: Comwell Borupgaard

Jacuzzi, saunagus, kropsbehandlinger og svømmeture i varme bassiner har jeg hidtil forsaget. Flere af mine veninder er nærmest afhængige af spaophold og har gentagne gange bedt mig deltage i løjerne. De har dog fået et rungende nej, hver eneste gang, fordi jeg slet ikke kunne forestille mig, hvordan sådan en omgang kunne være afslappende.
I slutningen af januar tog jeg alligevel min søde veninde under armen og drog til Comwell Borupgaard i Snekkersten. Resten er historie, som man siger. Det tog Comwell Borupgaard mindre end fireogtyve timer at få mig overbevist om, at spaophold er noget af det mest fantastiske, man kan gøre for sig selv.

Check-in
Det med at pakke tager mig aldrig lang tid, men min badedragt var pludselig pist væk (jeg har faktisk ikke fundet den endnu), og klokken var cirka ti minutter i afgang. Så jeg pakkede på endnu kortere tid og styrtede ned og stønnede badedragt til den sødeste ekspeditrice i Wonderwear, som straks forstod budskabet og i løbet af få sekunder fandt en badedragt til mig (af hjertet tak!). Derefter gik turen til Snekkersten, hvor vi blev mødt af en dejlig frokostbuffet og ualmindelig venlige mennesker.
Vi meldte os til Saunagus nogle timer senere og fordybede os derefter i Comwell Borupgaards AquaSpa.

AquaSpa photo ComwellAquaSpa_zps29e3439c.jpg

AquaSpa
Ens hud minder mest om overfladen på en meget bleg rosin, når man i flere timer ikke har lavet andet end at dase i en jacuzzi, besøgt saltsaunaen, gået igennem Rain Sky, været i dampbad og hygget sig med læskende drikke og skønt selskab.
Heldigvis fik jeg mulighed for at vælge en dag, hvor der ellers ikke er så mange gæster, det var virkelig dejligt at have mulighed for at teste denne for mig helt nye verden i fred og ro. Umiddelbart kan jeg ikke huske, at jeg manglede noget som helst, der er nemlig lidt af det hele.
Da det var ved at være tid til saunagus, gik vi til den udendørs Spa, hvor der lå en del sne. Det var virkelig fint at sidde der omgivet af sne i en varm jacuzzi… AHHH!
Saunagus har jeg heller aldrig prøvet før. Det var varmt og meget afslappende. Vores gusmester var god til at guide os gennem de forskellige dufte og holde pauser på det helt rigtige tidspunkt. I pauserne forstod jeg også pludselig, hvorfor man ruller sig i sneen, det trænger man bare virkelig til.

Spa photo ComwellSpa_zpsc46dad6f.jpg

Middag
Skøn mad og dejlig vin, så enkelt kan det beskrives. Restaurant Lindens køkken lægger vægt på at bruge årstidens frugt og grønt og middagen var velkomponeret og veltilberedt. Alle retter var smukt anrettet og smagte skønt. Desværre var både min veninde og jeg var så trætte, at vi var ved at falde ned af stolen. Så da vi var færdige med at spise, tøffede vi direkte op i seng. Tænk at man kan blive så træt af at slappe af i et par timer.
Jeg vil varmt anbefale et besøg i restauranten, uanset hvornår du besøger stedet. Alle måltider indeholder alt hvad hjertet begærer (eller i hvert fald mit hjerte). Buffeten om morgenen og til frokost er fuld af frisk frugt og grønt og meget varieret.

Behandling
Efter en virkelig dejlig søvn, spiste vi morgenmad, pakkede vores ting og afleverede nøgler. Vi havde booket tid til en duo signaturbehandling. Det viste sig at være et rigtig godt valg, det var nogle søde behandlere og de var gode til at tage hensyn til blufærdighed og personlige grænser. Behandlingen varer i firs minutter og det er ren afslapning og forkælelse. Det hele blev udført af kyndige og grundige hænder. Læs mere om signaturbehandlingen i Comwell Borupgaards liste over behandlinger.
Husk at bestille tid til din behandling i god tid! Der er ofte meget booket. Ring og bestil tid eller hør mere om behandlingerne på telefon (+45) 4838 0333.

Behandling photo Comwellbehandling_zps3559a81c.jpg

Fornyet energi
Afslapning er desværre ret langt nede på min daglige to-do liste, og det er langt fra altid, at jeg når så langt, og det er hverken sundt eller anbefalelsesværdigt. De fireogtyve timer på Comwell Borupgaard gjorde så stor forskel på min sindstilstand og holdning til spabehandlinger og ophold, at jeg ikke havde troet det muligt. Det ene døgn fik mig til at slappe af, glemme sneen, droppe stressen, og i det hele taget gjorde det mig bare til et langt bedre menneske.
Trods min forkærlighed for spaprodukter og hjemmeforkælelse gav tanken om kropsbehandlinger mig gåsehud. Færden i badedragt tiltaler mig overhovedet heller ikke. På den anden side er det uartigt at afskrive noget, når man ikke engang har givet det en chance. Og jeg er SÅ glad for, at jeg sprang ud i det, nu håber jeg bare, at jeg snart får mulighed for at nyde spaens gavnlige virkning på både krop og sjæl igen.

Stor tak til Michael fra Comwell Borupgaard for invitationen og tak til et meget hjælpsomt og engageret personale.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Lullumut

Dér har jeg også været. Fantastisk oplevelse. Vi fik 5 retter, massage med varme sten og var i jacuzzi på taget og så stjernehimmel. Så fint sted.

Mette K. Frederiksen

Det lyder godt nok skønt 🙂 Må man spørge hvad prisen vr for den omgang I fik? 🙂
– Mette

Ducky

Åh der er bare så skønt.Jeg har meldt mig ind i Comwell Club og de har nogen gange nogen gode tilbud på spa.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *