Fredagsfavorit: African Botanics Intense Skin Repair Body Balm

15.11.13
African Botanics Intense Skin Repair Body Balm

African Botanics Intense Skin Repair Body Balm

De naturlige olier har en helt speciel plads i mit hjerte, især dem der dufter rart. Marula er sådan en olie, duften minder mest om en københavnerstang, altså rund og blød med en klar frugtnote. Man får faktisk lidt lyst til at smage på denne lækre Body Balm, og selvom man sagtens kan spise Marulaolie, så har jeg altså ikke prøvet. Det er det samme hvert eneste år, når temperaturen falder, finder jeg de uldne trusser frem… altså dem til huden. De fede cremer hjælper huden igennem vinteren ved at sørge for et stabilt fugt niveau og beskytte mod vind og vejr.

Sprængfyldt med gode ingredienser
Der er faktisk kun ti forskellige ingredienser i Intense Skin Repair Body Balm, men hvilke ti…
Først og fremmest er den selvfølgelig baseret på Marulaolie, som er fuld af antioxidanter og gode fedtsyrer. Så er der en af vores yndlinge nemlig sheasmør, som simpelthen er den bedste tørkeknuser. Så er der Calendula extract, kamille, olivenolie, honning, forskellige plante ekstrakter og aloe vera…
Der er altså ikke ligefrem sparet på de gode sager, og det er du heller ikke et sekund i tvivl om, når du åbner den lille dåse. Den har den skønneste milde duft, og den lækre balm smelter helt uden problemer ind i huden.

Resultater
Intense Skin Repair Body Balm kan næsten det hele, den har stået fremme i stuen, og min mand har grinet lidt af de mange gange, jeg har fundet et eller andet, som selvfølgelig skulle smøres med den rige balm. Uanset om det har været for meget sol, slidt hud, tørre læber, hæle, røde næser, hænder, irritation eller rødme, egentlig er listen længere, så det er altså ikke anledninger til at få balmen brugt, jeg mangler.

Fugt og fedt
Måske har du selv prøvet følelsen af at få olie på huden? Det er ikke altid en udpræget fornøjelse, og det kan i yderste konsekvens både klø og være direkte ubehageligt. Intense Skin Repair Body Balm er anderledes, huden føles nærmest ikke fedtet. Det vil sige at den opfører sig som en olie, men huden absorberer den bare bedre, samtidig med at både sår og småskrammer forsvinder lynhurtigt.

Intense Skin Repair Body Balm koster 525 kroner for 58 ml, og du kan meget snart købe serien i Magasin. Indtil da finder du produkterne i diverse udvalgte butikker og webshops for eksempel PureElements.dk 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Line Andersen

Hej piger
Jeg ved godt, at det er lidt ude af kontekst, men kan I anbefale en god fed vintercreme, som jeg kan bruge sammen med min serum fra Loreal – helst ikke til mere end 300 kr. Jeg bruger normalt Tromborgs deluxe face cream, men den er ikke fed nok i kulden.
Ha’ en dejlig weekend.

Katja Moikjær

Der er jo pudderdåseklassikere som A-Derma Exomega og Purely Professional Repair Cream. De holder hver vinter.
Lige nu bruger jeg selv: https://pudderdaaserne.dk/2013/10/29/nuxe-nirvanesque-aaaaah-pa-dase/

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *