Nuxe Nirvanesque – aaaaah på dåse

29.10.13
Nuxe Nirvanesque

Nuxe Nirvanesque

Indrømmet – jeg havde ikke regnet med at blive fan af Nuxe Nirvanesque. Alle de planter og så i krukke?

Men til min store overraskelse, er jeg blevet fuldstændig solgt. Forklaringen ligger i nogle usandsynligt lækre konsistenser, der er endda meget gavnlige for huden. Og så må jeg jo så prøve at bruge den hurtigt nok til at det med krukken ikke får den store betydning…

Nirvanesque er Nuxe’s bud på en effektiv antiage-serie. Men mit første møde med den kom ovenpå en periode med hård kemisk peeling, hvor min hud bagefter var tør og sur. Og da jeg første gang smurte et lag af den fedeste af Nirvanesque cremerne på, var det ren “aaaaaaah”.

Der er tre cremer i Nirvanesque-serien: Enrichie til tør hud (cremen med aaaah effekt på mig), en version til normal hud og Light til kombineret hud. Derudover er der en øjencreme.

De tre cremer gør ret præcist, hvad de siger. Der er forskelligt fedtindhold i dem tilpasset til, hvor tør hud man har. Light er i tube – tænk hvis de alle tre havde været det!

Hovedingrediensen i alle fire produkter er min nye darling: Hybenrosekerneolie. Den har naturligt et højt indhold af C-vitamin, gode fedtsyrer og et naturligt indhold af trans-retinoic acid. Indholdet af transretinoic acid er særlig interessant, det gør nemlig, at hybenrosekerneolien har nogle af de samme positive egenskaber som tretinoin (du kender det måske som Retin-A eller lignende kraftige A-vitamincremer). Men selvfølgelig i en langt mindre koncentreret form.

Alle Nirvanesque-cremerne indeholder også andre spændende planteekstrakter som for eksempel pæon (antioxidant og kan muligvis dæmpe melanin) og gode, gammelkendte ingredienser som urea og allantoin. Resultatet er virkelig rar hud. Og ja, der er absolut dokumentation for anti-age påstandende.

Som altid med Nuxe er Nirvanesque også parfumeret, men duften er slet ikke så kraftig som mange af mærkets øvrige serier. Duften er speciel og fed, men jeg kan godt lide den, i modsætning til for eksempel creme de miel-serien, som er for meget for min næse.

Det eneste produkt i denne serie, jeg ikke ser nogen umiddelbar grund til at købe, er øjencremen. Den eneste måde, den adskiller sig fra ansigtscremerne, er ved et indhold af koffein og en smule farve i cremen. Så selvom jeg for nylig har skiftet holdning til øjencremer, ser jeg ikke nogen særlig fordel ved at bruge denne omkring øjnene i forhold til ansigtscremerne – den ekstra udgift medregnet.

Her kan du købe det
Nuxe Nirvanesque koster 195 kroner for øjencremen (15 ml) og 295 kroner for ansigtscreme (50 ml.). Du kan købe produkterne i Matas, Magasin og på nettet, blandt andet på Magasin.dk.

Hvad er din erfaring med Nuxe?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
13 kommentarer
Rikkev

Lyder som et must try…
Jeg er vild med Nuxe…Elsker deres håndcreme og bruger ofte deres kropsolier..Den med glimmer er lækker en aften i byen på mine tatoveringer 🙂

Thea-Eline

Det lyder som en creme jeg ville kunne lide… Den er forresten på tilbud på yndlingshjemmesiden 😉
http://www.escentual.com/nuxe/nuxe2008_004/

Katja Moikjær

Men ikke Nirvanesque serien eller hvad? Jeg kan i hvert fald ikke finde den

Louise Eriksen

Først et tak for en fantastisk blog.
Jeg går og er lidt forvirret efter hvad jeg skal kigge efter når jeg køber en creme til ansigtet. Jeg har meget sart hud og søger noget dom kan berolige den. Er der nogle ingridienser som man skal kigge efter? Eller har i ikke et bud på en god creme til lidt tør hud som er meget sart. Er virkelig desperat.

Thea-Eline

Jeg vil gerne anbefale A-derma exomega creme! De flotte damer her på siden har op til flere gange rost den til skyerne og det med god grund. Har selv brugt den i 2,5 år og min hud har aldrig haft det bedre 🙂
Du kan købe den på apoteket, men du kan også finde den billigere på nettet!
Fx her:
http://www.escentual.com/a-derma/aderma015/

Katja Moikjær

Enig 🙂

Susse

Jeg elsker nuxe. Har brugt det i tre år.
Må prøve den der serie. Den kender jeg nemlig ikke 🙂

Shila

Jeg har ellers altid været mere end tilfreds med en billig Neutral ansigtscreme og har set de dyre cremer som lidt spild af penge.
Men da jeg for et år siden skulle skrive julegaveønsker og ikke kunne komme på ret meget, skrev jeg Nuxes Huile Prodigieuse på og fik den så af svigermor.
Det var bare den bedste gave! Jeg var (og er stadig) fuldstændig solgt. Jeg bruger den ikke i håret, da mit hår bliver for fedtet af den, ej heller på kroppen, da jeg er for nærrig med de dyre dråber, men bruger den i ansigtet efter jeg har været i bad.
Min hud bliver bare så lækker. Og ja, der er parfume i, noget min hud ellers normalt reagerer meget kraftigt på, men denne klarer den af en eller anden grund.
Ønskede mig en ny, da jeg havde fødselsdag i april og sørme om svigermor ikke igen var flink.
Nu er det så juletid igen snart og den er kommet på ønskelisten igen.
Overvejer at putte den nye her på også…

Katja Moikjær

Neutrals ansigtscreme er en af de mest kedelige, jeg har set nogensinde! Du kan finde rigtig meget bedre derude 🙂
Jeg er også fan af den olie der

Helle

NUXE har reddet min hud!
Først prøvede jeg Crème Fraiche serien, men konsistensen og duften blev lavet om til noget jeg ikke brød mig om, så nu er jeg gået over til Crème Prodigieuse.
Jeg er i tvivl om hvad Nirvanesque kan i forhold til?
Min hud har fået meget mere fylde, jeg har ikke nær så mange tørhedslinier og den er blevet renere.
Hver gang jeg prøver noget nyt går det galt, så gad vide om jeg ikke snart holder op med det..?!

Katja Moikjær

Det ved jeg faktisk heller ikke, for jeg har ikke prøvet Prodigeuse serien 🙂
Og nej det sidste der kender jeg godt. If it work’s don’t fix it 😉

Ann-Katrine

.Hej.
Hvilken Nuxe ansigtscreme vil I anbefale?
Jeg er 41 år, har vist alm. kombineret hud.
Jeg kan godt bruge lidt federe creme her om vinteren end om sommeren.
Jeg bruger jeres aha peeling og niacinamid, samt jeres a creme om aftenen.
Hvilken creme ville være fod at supplere med for at forebygge linier og rynker/antiage?

Helene Randløv

Hej Ann-Katrine
Der er mange cremer fra Nuxe, og vi har langt fra prøvet alle, ligesom vi ikke er opdaterede på sortimentet. Mit bedste bud er at gå i Magasin eller Matas, hvor de har styr på det. De kan helt sikkert bedre vejlede i Nuxe, end vi kan.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *