Maybelline Colorsensational Vivids: Budget-læbestift i pangfarver

19.06.13
Maybelline Coloursensational Vivids læbestifter

Maybelline Coloursensational Vivids læbestifter

Maybelline Coloursensational Vivids læbestifter

Allerede før nytår så jeg de første billeder på nettet af Maybellines ‘Vivids’ kollektion og begyndte at glæde mig og hoppe på L’Oreal Danmark og spørge “hvornår, hvornår?”. For de billige hylder i Matas har alt for længe været fyldt med halvtransparente glossede læbestifter i halvkedelige farver med masser af glimmer og ingen alternativer til os andre.

Nu er der endelig ved at komme flere farveglade alternativer til, og Maybelline Vivids er en skøn tilføjelse. Der er seks kraftige farver med meget lidt shimmer i en halvdækkende konsistens, og det er lige noget for en læbestift-dåse som mig.

Maybelline ColorSensational Vivids læbestifter

Fra venstre mod højre er det:

900 Pink Pop – Det er en lys gennemfarvet pink og klart den sværeste farve at bære. Denne slags lyse og blålige pink kan give en syg ansigtskulør (på samme måde som MAC Viva Glam Lady Gaga I eller Snob, hvis I kender dem). Jeg kan ikke bruge dem – andre elsker dem. Det ER en svær farve at bære, og hvis du er nybegynder med kraftige farver læbestift skal du endelig ikke være fristet til at gå efter de lyseste i den tro, at de er mere diskrete. Tværtimod.

902 Fuchsia Flash – er derimod en nem pink at bære. Klassisk varm pink i en god mellemtone, der klæder de fleste.

904 Vivid Rose – det samme gælder Vivid Rose der er en tand mørkere og min favorit. En varm mørkere hindbærfarvet pink med koral toner.

906 Hot Plum – er det nærmeste man kommer lilla læbestift, der er klædelig. Det er den, jeg har på på billedet nedenfor. Den er selvfølgelig mere pink/blommefarvet end den er lilla, men det er sådan lilla læbestift skal være for at kunne bruges som almindelig farve læbestift.

910 Shocking Coral – er en koral der virkelig er kraftig. Det er en fed sommerfarve, der dog oftest kræver lidt kulør.

912 Electric Orange – synes jeg personligt er kedelig. Den bliver til hverken fugl eller fisk på mig. Hvis jeg vil have orange læbestift på, så skal den dælme også gå hele vejen.

Almindelig holdbarhed
I forhold til fx. Rimmels Kate Moss og lasting finish læbestifter eller MACs Pro Longwear eller almindelige matte læbestifter, så er Maybelline Vivids noget helt andet. Det er helt almindelige Maybelline læbestifter med lidt mindre shine og glimmer i end normalt. De dækker heller ikke 100 procent, tværtimod – dette er ikke dækkende læbestifter på nogen måde, og det er en fordel for mange, der måske er lidt skræmte ved tanken om at kaste sig ud i en fuldmat orange læbestift der dækker 100 procent. Det betyder dog også, at de hverken holder bedre eller dårligere end alle andre tilsvarende Maybelline læbestifter.

Som altid lugter Maybellines læbestift hæsligt, nærmest som en slags parfumeret Play-Doh. Heldigvis forsvinder duften og smagen igen og bliver ikke hængende ved læberne.

Har du prøvet dem? Går du med læbestift i den slags farver her?

Her kan du købe det
Maybelline Colorsensational Vivids koster cirka 90 kroner og kan købes i Matas, på Nelly, stormagasiner og der, hvor du ellers køber Maybelline.

Hvis du kommer udenlands på ferie, så se efter andre lokale farver. Jeg kan desværre ikke finde webshops, der sender dem til Danmark. Hvis I finder nogen, så smid et link.

Maybelline Colorsensational Vivid Hot Plum
Min hverdagsuniform: Hurtig neutral øjenskygge og farverig læbestift. Her er det 906 Hot Plum.

 

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
13 kommentarer
Heidi Winther

Jeg er vild med Vivid Rose og får så mange positive kommentarer når jeg bruger den. Desværre synes jeg bare at jeg får tørre læber af den.

Pudderdåse Katja

Synes du? Gør du også det af Maybellines læbestifter normalt?

Heidi Winther

Hmmm jeg prøvede lige en anden Maybelline læbestift. Den var mere cremet end Vivid Rose og jeg synes ikke jeg fik så tørre læber af den (gik dog ikke med den hele dagen). Men måske kan det også være at jeg bare lægge mere mærke til at de bliver tørre når jeg bruger læbestift, især de halvmatte/matte.

Pudderdåse Katja

Ja 🙂 Men der er jo små forskelle selv indenfor den samme linje. De spytter jo ikke præcis samme formel ud af maskinen hver gang 🙂

Janie (AngelQueen)

Åh ja, jeg er også vildt glad for disse nye skønne farver fra Vivid Rose.
Farvede læber er jo nærmest som et smykke 🙂
ILYG

Pernille

Jeg har desværre ikke prøvet dem endnu men jeg glæder mig til at få lov! Vil helt klart prøve Vivid Rose og Shocking Coral, da det er dem jeg synes er mest lækre 😉
Normalt går jeg ikke med disse pangfarver, det er noget der for mig hører til festlige lejligheder, og jeg har stadig et par Rimmel Apocalips der mangler at få en tur i byen 🙂

Karina Eriksen

Så fede læbestifter. Ved ikke, om jeg tør, men er fristet! I den grad 🙂
Hvis I får tid, så tjek vores blog ud: makednaked.dk Skrev i går et indlæg om Maybellines sommer mascara i 3 fede farver: blå, lille og turkis. Kunne helt klart fuldende looket 🙂 Har pt. også den fedeste give away kørende, hvor man kan vinde et eksemplar af Prrty Peaushun. Den hotteste “selvbruner” uden at være en selvbruner 🙂
http://makednaked.dk/2013/06/17/vi-har-gjort-det-100-gange/

Pudderdåse Katja

Husk – det er bare makeup, det kan fjernes igen! 😉

Sandie Bolund

Jeg er helt vild med min Hot Plum læbestift! Og jeg har ikke noget imod lugten, men jeg kan derimod ikke klare lugten af Sephoras egen læbestifter 🙂

Pudderdåse Katja

Det er sjovt, som man har forskellige lugt-aversioner.

Barbiien

Elsker denne farve: Lavender voltage af maybelline, som er limited edition i USA for sæsonen. Jeg ville rigtig gerne vide hvornår de kommer til Danmark!! Det er sådan en utrolig flot farve, hvis i ved hvornår det kommer til Danmark, så må i gerne give besked, tak! 🙂

Helene Randløv

Hej Barbiien
Det hurtige svar er, den kommer ikke. Vi har seks farver af Color Vivids i Danmark. Og jeg tvivler på, vi får en limited edition…
Men hvis jeg ser den, skal jeg nok sige til 🙂
Kh. Helene

Barbiien

Ih, hvor er det irriterende det ikke kommet til Danmark! Er det en hjemmeside man kan bestille den fra, som er sikker? 🙂
Og hvad med farven Brazen Berry, den er ikke limited edition, tror jeg, kommer den så? 🙂
Og tak for svaret forresten!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *