Søndags-idé: Reden Internationals loppemarked i solskin

04.05.13
Loppemarked på Onkel Dannys Plads

Loppemarked på Onkel Dannys Plads

Som jeg har skrevet om før, så holder nogle af Pudderdåsernes gode venner – Reden International – loppemarked i morgen søndag 5. maj. Pengene, som de får ind fra loppemarkedet, går selvfølgelig til Reden International, der er et døgnbemandet krisecenter, der tager sig af udenlandske kvinder, der er blevet solgt til prostitution i Danmark.

Loppemarkedet foregår på Onkel Dannys Plads søndag den 5. maj fra kl.10-16, hvor de vil have en stor stand, og vejrudsigten ser usandsynligt strålende ud, så jeg glæder mig meget! Reden International er langt fra de eneste, der har en stand – det er et stort loppemarked på Onkel Dannys Plads på Vesterbro.

Har du noget til genbrug?
De gæve frivillige og ansatte på Reden International vil stadig meget gerne have alt, hvad vi kan sortere ud fra vores skabe og gemmer. Så hvis du falder over noget, så må du meget MEGET gerne tage det med i morgen og aflevere det på deres stand på loppemarkedet.

Det de ikke kan sælge, kan kvinderne på krisecentret altid bruge, og alting bliver virkelig værdsat. Det har jeg lovet at sætte en meget tyk streg under – og jeg ved det udemærket selv fra de julelys, jeg ser i deres øjne, når vi selv afleverer vores aflagte der.

Foto er tyvstjålet fra loppemarkedets facebook-side her

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Line

Hej fantastiske dåser!
Jeg har selv spurgt hvor man kan købe revlon online, og det lader hverken til at i eller andre læsere har fundet en god hjemmeside. Men i dag kiggede jeg lidt på det franske online apotek powersante, som i havde anbefalet, og fandt ud af at man kan få revlon hos dem! Produkterne er en smule dyre, men siden det er den eneste side jeg har fundet, der fragter til Danmark er det da værd at prøve!

Pudderdåse Helene

Hej Line
Det var da en skøn opdatering…. Jeg ELSKER Revlon!
Kh. Helene

Pudderdåse Katja

Feeeeedt! Tusind tak! :-* Jeg har skrevet det ind i webshop-oversigten

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *