Ryd op i skabet og hjælp Reden Internationals loppemarked

28.04.13

foto-5-1-2

Hvis du undrer dig over, hvad vi gør med de kilovis af produkter, vi får tilsendt, så er Reden International svaret. Med jævne mellemrum kommer de gæve mennesker fra krisecentret for ofre for kvindehandel og henter en kasse med alt det, vi ikke selv kan bruge.

Og de kan bruge det hele. Reden International er et døgnbemandet krisecenter, der tager sig af udenlandske kvinder, der er blevet solgt til prostitution i Danmark. Kvinder, der intet har overhovedet andet end det tøj de har på, når de kommer ind til Reden International.

5. maj holder Reden International loppemarked på Onkel Dannys Plads søndag den 5. maj fra kl.10-16, hvor de vil have en stor stand. Udover at du selvfølgelig skal komme og købe, så har Reden International brug for aflagt tøj, accesories, sko, tasker, kosmetik – alt det, du har liggende i dit skab, som du alligevel skulle have rydtet op i for længe siden.

Det, de ikke kan sælge, får kvinderne på krisecentret, så intet går til spilde. og alt er værdsat.

Sådan gør du
Kontakt Redens frivillighedskoordinator på mail på lfm@redeninternational.dk. Du kan aflevere ting på kontoret på Colbjørnsensgade 12 st. tv. i dagtimerne.

Hvis nogen har større mængder, så skriv det på mailen, så finder de ud af noget afhentning.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Berit C. - Attached to Fashion

Hvor er det en fantastisk idé. Dejligt I støtter disse kvinder, for de har jo været meget igennem.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *