To Matas Natur butikker åbner 27. september

07.09.18
Matas Natur facade

Matas Natur facade

Matas åbner to nye Matas Natur butikker til september. De to nye butikker vil udelukkende forhandlende naturprodukter.

De to butikker kommer til at ligge i Århus og København. Matas-butikken på Købmagergade 55 overfor Rundetårn vil blive ombygget til en Matas Natur. I Århus åbner Matas Natur i Bruuns Galleri i de gamle StyleBox lokaler.

Cirka halvdelen af sortimentet vil være helt nye produkter, som vi endnu ikke har set i Matas. Der kommer selvfølgelig til at være makeup, hudpleje og helse, men et nyt fokusområde bliver på såkaldte “to-go” varer. Det dækker blandt andet over snacks og drikkevarer. Et andet nyt område bliver hjemmevelvære.

Og nej, vi ved heller ikke, hvilke kriterier Matas har for, hvad der er “naturlige” produkter. Tiden vil vise det.

Ansigtsløft på vej til de almindelige Matas 
Fra november begynder Matas også en stor ombygning af de 276 almindelige blå Matas-butikker. Butikkerne skal simpelthen moderniseres med helt nye display og lækre muligheder. Vi har set en videopræsentation, og det ser meget lovende ud. Vi skal nok vise jer noget billedmateriale, så snart vi har noget. Indtil videre må I nøjes med dette billede af de nye Matas Natur.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *