MAC Year of the Snake

11.01.13
MAC Year of the Snake

MAC Year of the Snake

Da jeg først så nogle små billeder fra MACs Year of the Snake, sagde jeg surt til Helene, at nu måtte de da stoppe med bare at tage gamle produkter og sælge dem i en ny kollektion. Mind mig lige om at give mig selv en dumflad, for jeg har aldrig set noget så smukt.

Det kan godt være at Plumful Lipstick er en gammel kending, men jeg er stinkende ligeglad, når den ser således ud.

Jeg stod helt seriøst med disse tre produkter i hånden og overvejede, hvordan jeg kunne skrive dette indlæg uden at prøve dem på. Uden at skulle ødelægge de fine mønstre. Det kunne jeg selvfølgelig ikke – men jeg overvejede det en tid. For de er så fine, så fine.

Æskerne er smukke. Det sorte plastik ser ud fuldstændig som det plejer. Men det virkelig smukke er prægningen af slangemønster i produkterne. Det tager vejret lidt fra en, når man ser det.

Det er en flygtig fornøjelse. Når man tager produkterne i brug, forsvinder det hurtigt, og så er man lige så godt tjent med en helt almindelig version af de samme farver. For langt hovedparten af kollektionen er gengangere fra den faste kollektion. Papæskerne er smukke, men for de fleste af os er de upraktiske at beholde i længden.

Men så længe man sidder der og nyder synet, så er det uovertruffent.

MAC Year of the Snake Plumful Lipstick

 

Kollektionen består af tre permanente læbestifter, Cockney, Plumful og Freckletone samt de to pigmenter Brash & Bold og Push The Edge, som ikke er permanente, men som har været lanceret så mange gange, at de næsten føles sådan.

Læbestifterne har prægningen som du kan se her på Plumfull. Prisen er til gengæld højere end normalt på 165 kroner.

MAC Year of the Snake eyeshadow og beauty powder swatch

Derudover er der fire store øjenskygger med det smukke slangemønster præget i. På billedet ser du her den lilla Altered State. Derudover kommer der en metallisk hvid, en kobber og gode gamle sorte Carbon. Altered State er en veluxe pearl, men virker umiddelbart lidt mere “tør” og noget mindre glimret i det. Konsistensen er god, men mindre pigmenteret og mindre shiney end veluxe pearls normalt er.

Shell Pearl Beauty Powder er en lys fersken med guld i og en virkelig fin highlighter. Den er meget lys – ikke en blush, men en fin highlighter. Øjenskyggerne koster 165 og Shell Pearl Beauty Powder koster 205.

Her kan du købe det
Kollektionen lancerer 10. februar og i Danmark udelukkende på maccosmetics.dk.

Hvad synes I?

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Sara

Plumful er min go to læbestift, den er helt fantastisk !
Og den der beauty powder ser fin ud , men den ser bare for rød ud til highlighter ? Hvordan er dine erfaringer med det ?
Bruger normalt nc25 i mac , har du et bud på om den vil passe til min hud ?

Pudderdåse Katja

Den er ferskenfarvet og ikke til de lyseste. Men hvis du er NC25 er du jo heller ikke lys – lys.

Lærke Brønnum

Ved I forresten hvornår Aprés Chic kollektionen udkommer i de danske butikker? 🙂

Pudderdåse Katja

Den er online nu og burde også være i butikkerne.

Hs

Hej!
Undskyld sidesporet, men jeg håber at i kan hjælpe mig 🙂
Jeg vil gerne købe en øjenvippeserum, men jeg er i tvivl om det skal være Neulash eller Lilash. Jeg kan se at i har lavet en anmeldelse om begge, men er der en af dem som i synes er bedre/ “sundere”?
Tak for en god blog!

Pudderdåse Katja

Nej, det er objektivt set det samme. Jeg kan ikke anbefale det ene fremfor det andet.

Sandie Larsen

Kollektion er online nu på maccosmetics.dk 🙂
Havde lige besluttet mig for at købe Plumful, da jeg opdagede at “The Year of The Snake” kollektionen var online. Læbestifterne koster det samme som normalt, så valgte selvfølgelig at købe Plumful med det smukke slange mønster på!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *