Fredagsfavorit: Helene

19.10.12
Pudderdåser

Pudderdåser

Jeg har sgu været en lort at være sammen med det sidste år. Både for mig selv og for mine allernærmeste. Forklaringen kom i sidste uge. Jeg har fået diagnosen Sjøgrens Syndrom. Kan I huske, da Venus Williams trak sig ud af US Open sidste år? Det var på grund af Sjøgrens.

Det er sgu noget pis – helt ærligt. Men jeg skal nok klare mig og komme stærkere ud på den anden side. Hey – Venus vandt efterfølgende også OL guld sammen med sin søster. Og Pudderdåserne kommer også stærkere ud på den anden side, for jeg har også en hjertesøster, som har haft min ryg hele vejen. Jeg har også Helenes ryg – vi har hinandens. Uden går det ikke.

En for alle…
Pudderdåserne er ved at blive registreret som et selskab (vi skal mange ting i 2013 :-p ), hvilket er en større omgang, når man er to om det. Så skal der advokater og revisorer og alt muligt med om bord. Vi har joket med, at det ville være nemmere, hvis vi bare blev gift med hinanden i stedet… Bortset fra at vi så begge to skulle skilles fra vores mænd først.

Og vi blev selvfølgelig spurgt, hvad der skulle ske, hvis vi en dag ikke kunne enes længere. Skulle den ene Pudderdåse kunne købe den anden ud?

Og vi var helt enige: Nej! Hvis det utænkelige en dag indtræffer, så lukker butikken. Der er ingen Pudderdåser uden den anden. Pudderdåserne er Katja og Helene. Ikke færre, ikke flere og ikke andre.

Men vi er meget mere end det, og det bliver jeg mindet om hver dag. Især dage som disse, når verden slår lidt hårdt. Så er jeg rigtig glad for ikke bare at have Helene som med-blogger, men også som verdens bedste ven.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
38 kommentarer
Halkjær

Nårh, hvor er I søde. 🙂
Mega crap med sygdommen, men godt, at den nu er identificeret, så du kan få det hjælp/behandling der skal til. Og hurra for verdens bedste pudderdåser.

Pudderdåse Katja

Hehehe… Ja, det er sgu noget crap. Men hvad faen – der er så meget andet der er godt, ikke?

Liselotte

Det er jeg ked af at høre. Men på den anden side så har du en diagnose nu, og man kan vænne sig til utroligt meget, når man ved hvad det er og hvad man selv kan gøre for at forebygge – jeg tror, at jeg selv til en vis grad er et eksempel på det.
Godt du har verdens bedste ven i Helene:-)

Pudderdåse Katja

Præcis. Det er ikke farligt, og nu ved jeg, hvad der er galt. Så må jeg bare deale med det. Det kan jeg heldigvis også godt

Sacha

Æv for pokker med diagnosen og det lyder temmelig spændende med CVR-ægteskab mellem dåserne.

Pudderdåse Katja

DET er også spændende kan du tro. 2013 bliver et godt år :p

Julie

Det er jeg virkelig ked af at høre Katja, men må alligevel ønske jer begge tillykke med jeres fantastiske venskab!! Det er i sidste ende det eneste der betyder noget i livet… altså kærlighed!
Cyber-knus fra mig 🙂

Pudderdåse Katja

Tak Julie 🙂 Der er ikke noget at være ked af. Jeg har det godt 🙂

Christina

Hvor er du bare sindssygt sej at fortælle det!!
Flere af dig, tak! 🙂

Pudderdåse Katja

Tak Christina 🙂 Men ej… ikke flere syge mennesker, vel? 😉

Lise

Respekt. 🙂

Pudderdåse Katja

Tak 🙂

Maria - Garderobeskabet

Åh – det er jeg ked af at læse, Katja, men jeg er ret sikker på, at du nok (sammen med Helene forstås) skal vinde OL i dåse næste år. Hep, hep!
<3

Pudderdåse Katja

Ja – hvem tør stille op mod os :-p
Tak <3
Kh. Katja, der af en eller anden grund har Helenes foto på

rijaH

Dejligt i har hinanden <3

Amalie

Min mor har haft Sjøgrens syndrom i snart 10 år tror jeg, og hun har det fint (i en alder af 61 i morgen hehe), du skal nok klare den 🙂 selvom det ikke er super sjovt at få stillet den diagnose selvfølgelig..
Hun er meget tør i munden og har tørre øjne, så hun bruger nogle smørende øjendråber fra apoteket og har altid bolscher i tasken (anbefalet af lægen) til at få gang i spytproduktionen – en lille optur at man direkte opfordres til at spise bolscher tænker jeg 😉
Som ekstra info kan jeg nævne at hun, og andre, er med i nogle undersøgelser på serum instituttet, så forskerne finder måske en kur inde længe, vi kan i hvert fald krydse fingre 🙂
Derudover: tillykke med “ægteskabet” 😉

Pudderdåse Katja

Tusind tak Amalie 🙂 Det lyder spændende med serum instituttet – det vil jeg gerne høre mere om.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *