SpaRitual Pigment Collection SS 12

22.07.12

Denne smukke SpaRitual kollektion rummer seks af naturens egne lækre farver. De seks nuancer har alle creme finish, som ligger jævnt og pænt på neglen efter andet lag. Lakkerne har ikke overraskende navne efter forskellige almindelig brugte pigmenter. De er alle rene og klare i farverne, og selvom jeg ikke er enig i alle navnene, er de meget smukke alle sammen. Kollektionen er meget fuldendt og kan mikses og matches på kryds og tværs, lige som det passer dig.

Som altid har jeg lagt et enkelt lag neglelak på pegefingerneglen og to lag lak på de øvrige fingres negle.

Indigo
Photobucket
En rigtig flot og dyb turkisblå nuance. Hvorfor den hedder Indigo, fatter jeg slet ikke, for denne farve er ikke engang i nærheden af indigo. Heldigvis er navnet ligegyldigt, når den først er på neglene, for der er den virkelig fin. Den tørrer lidt lysere op, end den syner i flasken.

Heliotrope
Photobucket
Det er en super smuk syren nuance. Selvfølgelig burde jeg skrive, at den er Heliotrop farvet, men jeg er ærlig talt lidt i tvivl om, hvor mange der egentlig kender den farve?
Heliotrope er meget tæt på at være en creme udgave af den utrolig flotte Disco Inferno, som jeg selv valgte til “forårskollektionen”.
Gentagelser er kedelige…, men når det gælder lilla, så bliver du nok nødt til at bære over med mig eller springe over. Jeg ELSKER lilla, så nu har jeg sagt det (igen)! Heliotrope er ingen undtagelse. Den er SÅ SMUK! Den tørrer også lidt lysere op, end den syner i flasken.

Henna
Photobucket
En meget lækker lys blomme nuance. Henna har jeg ikke den store erfaring med, men det er ikke denne farve jeg forbinder med Henna. Som nævnt under Indigo er navnet jo komplet ligegyldigt, men hvis man skal vælge farve ud fra navnet, er det altså misvisende efter min mening. Henna tørrer lidt mørkere op, end den syner i flasken.

Camellia
Photobucket
En rigtig lækker lyserød nuance præcis som en lys Kamelia. Den tørrer lidt mørkere op på neglene og bliver næsten mere klar, end den syner i flasken. Camellia er en meget fin og anvendelig nuance. Den er meget klar og ren i farven og den er allerede blevet et hit i min garderobe.

Poppy
Photobucket
Det er en meget klar valmuerød nuance, som tørrer mørkere op på neglene. Farven er klassisk og selvfølgelig meget anvendelig. Den kan matches med mange andre røde nuancer uden problemer, hvis man er til det. Og som kontrast er den selvfølgelig også fin.

Clay
Photobucket
Den er lerfarvet…altså den slags ler, som jeg gravede op i haven som barn. Ikke den type som man bruger til juledekorationer eller laver skulpturer af i formning (billedkunst), nej sådan en rigtig rusten nuance. Ved første glimt var den ikke lige min kop te, men den er vokset og den er alligevel langt mere anvendelig end jeg først antog. Den passer fint til samtlige af de andre farver og det gør den sjov at lege med. Den tørrer lidt mørkere op.

En neglelak fra SpaRitual koster 89,95 kroner for 15 ml. SpaRituals produkter kan blandt andet købes hos Helsam, i negleklinikker og i udvalgte parfumerier og tøjbutikker. Nærmeste forhandler oplyses på telefon 39 27 02 02.

SpaRituals neglelakker er fri for DBP, formaldehyd, formaldehyd resin og toluen. Farverne er naturlige og fri for syntetiske farvestoffer. Den smarte ”Plum Cap” er patenteret og gør det både behageligt og nemt at åbne låget. Både låg og pensel er specielt designet og gør, at lakeringen går lettere. Flaskerne er lavet af genanvendeligt glas.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Ira

I love the pink nailpolish! It’s stunning:)
http://theprintedsea.blogspot.de/

Pudderdåse Helene

Hi Ira
I’m pretty crazy about all of them
<3 Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *