Sparitual til forsommeren

05.06.12

I det spæde forår modtog jeg en mail med billeder af de fineste neglelakker. Jeg troede fejlagtigt, at det var forårskollektionen fra SpaRitual, men det var det ikke. I stedet improviserede den sødeste PR-dåse og jeg os frem til vores helt egen forårskollektion. Resultatet blev en kollektion bestående af fem lakker, ja…jeg er sjovt nok solgt, hehe!
SpaRitual er et af de nyere mærker her hjemme og de har et lidt anderledes farvesortiment og jeg er vild med dem, med tiden får vi måske endda de fine kollektioner de også sender ud.
Jeg valgte med vilje ingen koral eller orange nuancer, da der har været og stadig er så mange af dem. I stedet blev det til to forskellige nuancer af pink, en top lækker lilla, en gammelrosa og en blå.

Crystal Eyes
Photobucket
Flot og lidt støvet havblå nuance.

Disco Inferno
Photobucket
Der er noget med lilla… der er bare noget ”må have” over den farve. Det gælder øjenskygger, tøj og selvfølgelig også neglelakker.
Da jeg så denne nuance, vidste jeg at den skulle med i denne kollektion. Det er den eneste af de fem lakker med perlemor og den lilla nuance er syrenfarvet, men den pink og lyslilla perlemor giver lakken et rundere og blødere udtryk.

Strike A Pose
Photobucket
Virkelig lækker pink nuance, den er meget klædelig og giver fingrene et super tøset look.

Provocateur
Photobucket
Meget fin dyb cerise nuance, virkelig smuk og lækker på alle hudtoner.

Bon Appetit
Photobucket
Denne smukke nuance er meget anderledes, desværre syner den langt mørkere på billederne, end den er i virkeligheden. Nuancen er gammelrosa med et tvist af orange, den er meget smuk og virkelig anvendelig hverken prangende eller super diskret, bare en rigtig fin mellemting.

Sparitual produkterne finder du i Salling i Aalborg og i helsekostforretninger, neglelakkerne koster 89,95 kroner. Nærmeste forhandler oplyses på telefon 39 27 02 02.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Camilla

Den lilla eller Disco Inferno er vildt flot 🙂
/Camilla

Julie

Hvordan er holdbarheden på lakkerne? Og kan I overordnet anbefale dem? 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Julie
Holdbarheden vil jeg ikke kaste mig ud i at beskrive, jeg har meget bløde negle og det er simpelthen unfair at vurdere en neglelaks holdbarhed på dem. Når det er sagt, holder de faktisk ret godt, særligt hvis det er SpaRitual overlakken, jeg bruger ovenpå.
Og ja…SpaRitual får bestemt mine varmeste anbefalinger!
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *