Rimmel Wake Me Up: Concealer til trætte festival-deltagere

08.07.12

Når nu du i morgen tidlig så småt begynder at få øjne, og de sidste billeder af Björk er ved at forsvinde fra dit indre blik. Når hverdagen starter igen mandag morgen, selvom det er alt for få timer siden, du stod med en fadøl og hoppede på Roskilde Festivallen. Så er en god concealer din bedste ven.

Og Rimmel Wake Me Up er en rigtig god og billig en af slagsen. Det der “Wake Me Up” er selvfølgelig bare et navn og et marketing gimmick. For enhver god concealer skal netop kunne skjule træthed og mørke rande. Men den her er rigtig god til det.

Perfekt til de fleste
Den lægger sig pænt, er nem at bruge, dækker godt, er ikke alt for shiny og så holder den godt. Den er ikke 100 procent dækkende, hvis du har meget mørke rande, men en ret perfekt konsistens for de fleste almindelige, mandagstrætte mennesker.

Jeg mødte altid smukke Charlotte Torpegaard til en presse-event, hvor hun så ekstraordinært godt og frisk ud. Det er ikke så længe siden at Charlotte blev mor. Og da vi var flere, der sagde til hende, at hun så ekstra godt ud for tiden, svarede hun, at det måtte være hendes nye Rimmel concealer. Læs hendes eget indlæg om concealeren her.

Til 59 kroner
Prisen og tilgængelighed er også svær at hamle op med. 59 kroner i Matas – så er den din. Og den understreger virkelig, at pris og kvalitet slet ikke behøver at hænge sammen indenfor makeup. Desværre er den ikke på Matas’ webshop endnu, men mon ikke den kommer snart?

Hvilken concealer bruge du? Kan du anbefale en?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
34 kommentarer
M.

nilens jord duo concealer! verdens bedste:)

Pudderdåse Katja

Ja, kan godt se, jeg må prøve den!

Sofie

Jeg er helt enig i, at Nilens Jord duo concealer er den bedste jeg har haft fingrene i hidtil 🙂

Pudderdåse Katja

Den bliver jeg vist nødt til at prøve

Vanessa

Jeg er rigtig glad for min MAC Pro Longwear concealer. Den koster lidt mere, men man skal bruge meget meget lidt, så den har altså holdt rigtig længe hos mig. 🙂

Pudderdåse Katja

Det er også stadig min yndlingsconcealer

Anne

Den hopper jeg altså med på. Hands down den bedste concealer jeg har prøvet til dato. Og betaler glædeligt det ekstra for den 🙂
Tak for en awesome blog! 😀

Pudderdåse Katja

Tak Anne 🙂 Og jeg elsker den – fab concealer!

kathrine

Jeg har lige et spørgsmål. Hvad er det vigtigste af pudder og foundation? Hvis man skal vælge en af tingene, hvad er vigtigst?

Pudderdåse Katja

Der er ikke noget, der er vigtigere. Det kommer an på, hvad du har behov for. De kan noget vidt forskelligt. Pudder kan mattere skinnende hud. Foundation kan dække misfarvninger og give et ensartet udseende.

Bodil

Jeg bruger en old gammel en fra A-derma købt på et fransk apotek – har både en gul og en mere normalfarvet, de er godt nok drøje!

Pudderdåse Katja

Fra A-Derma? Dem har jeg aldrig set

Anne

Er den mere eller mindre dækkende end den fra Nielens Jord?
Når man har meget mørke rander, er der så en mere dækkende du vil anbefale?

Pudderdåse Katja

Jeg har ikke prøvet Nilens Jord, men har skrevet et par indlæg om concealere til mørke rande. Især Bobbi Brown er virkelig god: https://pudderdaaserne.dk/2011/05/03/sadan-daekker-du-sorte-rande-med-bobbi-brown-corrector-og-creamy-concealer/

Bine

Jeg er altid på udkig efter billige produkter i god kvalitet, så derfor gad jeg godt at vide hvordan indholdslisten ser ud i denne concealer? Er den allergi-venlig? (hvis i altså har kigget på den slags ;)) Det forbinder jeg hvertfald ikke rigtig Rimmels produkter med.
Jeg bruger selv Nilens Jord Concealer Duo som MANGE læsere anbefaler. Selve produktet er skønt, ja, men jeg oplever at der altid sætter sig en masse concealer i låget som man skal tørre væk, hver gang man bruger den. Super irriterende, og så er det jo også spild af produkt 🙂 I værste fald får man concealeren på tøjet.. ikke så smart. Men af en eller anden grund, har jeg ikke mødt nogen med samme “problem”.

Bine

Kære Pudderdåser.
Det er nu anden gang jeg har oplevet, at jeg ikke får et svar på mit spørgsmål.. og som jeg kan se, har i svaret alle andre herinde. Det virker lidt mærkeligt 🙂
Mvh Bine.

Pudderdåse Helene

Hej Bine!
Vi gør os umage med at svare alle, men en gang imellem smutter det altså, at det er gået ud over dig er et tilfælde. Personligt har jeg næsten ikke været på fra computeren i tre uger og det er langt mere besværligt at søge og linke fra telefonen. Jeg kan ikke rigtig svare dig, da jeg ikke ejer omtalte produkt.
Mange hilsner
Helene

Bine

Tak for svar.
Det er jo en menneskelig fejl at springe over nogle 😉
Jeg kan godt se, at det er svært for dig at bedømme, når det er Katja der har skrevet om produktet.

Pudderdåse Katja

Hej Bine
Ja hvad pokker skete der der…. Jeg var i gang med at kigge på ingredienslisten, og så kom jeg fra det. Mit problem er nemlig at jeg ikke kan finde den.
Men: Jeg vil sige, at der absolut ingen grund er til at tro, at Rimmel skulle være mindre allergivenlig end dyrere mærker. Tværtimod er det sjældent voldsomt parfumeret i modsætning til luksusmærker som YSL, Chanel og Dior som er MEGET parfumerede. Prøv at læse her: https://pudderdaaserne.dk/2012/03/18/makeup-for-allergikere-og-andre-sarte-hoveder/
Jeg har ikke været igennem listen på denne, men der er INGEN sammenhæng mellem pris og allergivenlighed/skadelige ingredienser.
Kh. Katja

Pudderdåse Katja

Og nej – jeg kender ikke nogle gode og billige blottingspapers. Jeg har brugt Shiseido altid. Men jeg er ved at prøve den billige fra Ebay. Skal nok skrive om den, hvis den er noget værd 🙂
PS. Hvis du ellers oplever ikke at få svar til os, så prik til os. Vi får MANGE MANGE kommentarer og mails hver dag, så de smutter engang i mellem, og det er ALDRIG med vilje.

Bine

Tak for svar. Det er helt forståeligt, at man kan springe nogen over, når i får så mange beskeder hver dag.
Jeg går også langt udenom mærker som YSL, Chanel og Dior fordi de simpelthen er alt for parfumeret til at jeg kan tåle dem. Men jeg bruger Nilens Jord, MAC og Gosh’s Velvet touch eyeliner hvilket jeg godt kan tåle, og her er jeg i tvivl om hvorvidt jeg kan tåle Rimmel.. man jeg må hellere i Matas, Magasin eller Salling (jeg bor i Aarhus) for at tjekke ingredienslisten så 🙂
Mvh Bine

Pudderdåse Katja

Hej Bine
Ja prøv det. Jeg mener helt bestemt at der er mange uparfumerede produkter hos Rimmel. Men som med L’Oreal, Gosh, MAC og Maybelline er der ikke andet at gøre end at tjekke ingredienslisten. Der er forskel på produkterne. Held og lykke 🙂
Kh. Katja

Bodil

Sorry bytter altid rundt på A-derma og Avéne. Den er fra Avéne fremstilet i USA men solgt i Frankrig og jeg kan ikke huske om jeg har købt den i Paris eller på en af de mange rejser til sydfrankrig. Det er vist ikke lige min dag i dag!

Pudderdåse Katja

Det kan ske 😀 Må kigge næste gang jeg er i Frankrig på apoteks-raid 🙂

Henrik Boysen

Var pudderdåserne på roskilde, kunne ellers godt have tænkt mig at sige hej og tillykke med en super side, som er ærlig.
var nemlig også selv på roskilde.

Pudderdåse Helene

Hej Henrik
Nej, ingen af os var på Roskilde i år. Hvad så/hørte du? Jeg blev SÅ glad, da Jack White blev streamet live, yay!
Mvh. Helene

anja rou lund

Den skal jeg prøve. Det er ikke noget bedre end billige produkter der virker <3. Jeg brugte selv touch eclait i mange år inden det gik op for mig, den egentlig ikke var særlig velegnet til at dække rande og lign., den fik dem nærmest til at se værre ud.

Pudderdåse Helene

Hej Anja
Mine tæer krummer helt, når jeg læser det! Om jeg fatter, at det produkt er så populært 😀
Godt du er kommet på bedre tanker
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *