Rimmel Wake Me Up: Concealer til trætte festival-deltagere

08.07.12

Når nu du i morgen tidlig så småt begynder at få øjne, og de sidste billeder af Björk er ved at forsvinde fra dit indre blik. Når hverdagen starter igen mandag morgen, selvom det er alt for få timer siden, du stod med en fadøl og hoppede på Roskilde Festivallen. Så er en god concealer din bedste ven.

Og Rimmel Wake Me Up er en rigtig god og billig en af slagsen. Det der “Wake Me Up” er selvfølgelig bare et navn og et marketing gimmick. For enhver god concealer skal netop kunne skjule træthed og mørke rande. Men den her er rigtig god til det.

Perfekt til de fleste
Den lægger sig pænt, er nem at bruge, dækker godt, er ikke alt for shiny og så holder den godt. Den er ikke 100 procent dækkende, hvis du har meget mørke rande, men en ret perfekt konsistens for de fleste almindelige, mandagstrætte mennesker.

Jeg mødte altid smukke Charlotte Torpegaard til en presse-event, hvor hun så ekstraordinært godt og frisk ud. Det er ikke så længe siden at Charlotte blev mor. Og da vi var flere, der sagde til hende, at hun så ekstra godt ud for tiden, svarede hun, at det måtte være hendes nye Rimmel concealer. Læs hendes eget indlæg om concealeren her.

Til 59 kroner
Prisen og tilgængelighed er også svær at hamle op med. 59 kroner i Matas – så er den din. Og den understreger virkelig, at pris og kvalitet slet ikke behøver at hænge sammen indenfor makeup. Desværre er den ikke på Matas’ webshop endnu, men mon ikke den kommer snart?

Hvilken concealer bruge du? Kan du anbefale en?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
34 kommentarer
Line

Kære pudderdåser 🙂
Tak for en skøn blog, som har gjort mange besværlige valg meget lettere.
Men har lig et spørgsmål angående en god dækkende pudder/foundation, min hud er skinnede til tider fedtet og uren, og kan derfor virkelig ikke gennemskue hvad jeg skal bruge af pudder eller foundation for ligesom at undgå at forevære min urene hud, det skal helst være uden olie og uden bismuth for at undgå at forværre det ikk?
Bruger pt. en løs mineral pudder fra Youngblood, men den er sleeet ikke holdbar nok, da den nærmest kommer til at sidde i kager efter et par timer
🙁
Så har i nogle bud på noget som kunne virke for mig ?? 🙂
Ps. ville den omtalte concealer MAC Pro Longwear kunne passe til min hudtype uden at forværre min hud?
De allerbedste weekendhilsner fra Line 😀

Pudderdåse Katja

Kære Line
Uden olie og bismuth… Næææææ altså… Du skal gå efter en ikke-fedtende og olie-absorberende foundation, som føles godt og sidder pænt. Så skal du sørge for at få en tester og teste et par dage, inden du bruger penge på den for at være sikker på, at du ikke slår mere ud af den. Og så glemme ingredienserne 🙂
Mineralpudder er ikke min kop te – af samme årsag som du nævner. Det ER bare pudder. Det vil siger, at du kommer til at se pudret ud, det dækker ikke ordentligt og det holder ikke specielt godt.
Til en som dig vil jeg altid anbefale en flydende foundation. Hvilken det så skal være? Det kommer helt an på, hvor meget dækkeevne osv du ønsker. Prøv at starte med at tygge vores foundationanmeldelser igennem: https://pudderdaaserne.dk/category/anmeldelser/anmeldelser-makeup/foundation/
De fleste, som vi taler pænt om, vil du nok godt kunne lide også.
MEN HUSK AT FÅ EN TESTER MED HJEM FØRST https://pudderdaaserne.dk/2012/02/02/sadan-vaelger-du-den-rigtige-foundation/
Og ja – MAC Pro Longwear tror jeg vil være en rigtig god concealer til dig.
Kh. Katja

Kathrine

Hvor er det en fantastisk blog I har kørende!! Hjælpsom på alle punkter! 🙂
Efter at have været igennem MANGE concealere i alle afskygninger, har jeg meget længe været glad for Nilens jord – duo.. Den passede til min hud (er en blegfis året rundt) men synes nu den ik gad blive siddende hvis man lige gnubbede lidt. 🙂
Mac’s pro long wear concealer har slået Nilens jord duo! og endda Lancomes lysreflekterende concealer (til under øjnene), samt mange andre fra GOSH, rimmel og maxfactor. Den holder jo en evighed. 🙂
Tak for det !

Pudderdåse Katja

Velbekomme søde Kathrine. Det er også en af mine egne store favoritter.

luna

Hej pudderdåser, jeg er lidt af en novice inden for concealere. Jeg leder efter et produkt som både kan benyttes til at korrigere rødmen og dække lejlighedsvise bumser. Altså noget med en medium dækkeevne tænker jeg? Ville dette produkt mon kunne gøre det? Jeg kan se at mange anbefaler nilens jord, men da produktet kun kommer i to farver tvivler jeg på at den bliver lys nok til min vinterblege hud (jeg bruger til sammenligning farven alabaster 00 fra bobbi brown i foundation). På forhånd tak og tak for en god blog!

Pudderdåse Katja

Kære Luna
Det kan det sagtens, det er en god allround flydende concealer. Men hvis du er 00 Alabaster i Bobbi Brown, så er jeg oprigtigt i tvivl om den er lys nok til dig? Prøv før du køber. Nilens Jord bliver heller ikke lys nok. Du må i Bobbi Brown ellers er jeg bange for.
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *