A-Derma Epithéliale A.H: Anti age-creme til discountpris

08.07.12

Det var faktisk en af vores læsere, Julie, der gjorde mig opmærksom på denne lille juvel for snart meget lang tid siden. Jeg bestilte den på nettet (hey den koster jo kun 80 kroner), og så har den ellers ligget i mine meget store skuffer med to-do test-produkter og levet en hensygnende uåbnet tilværelse siden. Indtil jeg for en måneds tid siden fandt den frem. Og dammit – det skulle jeg have gjort for meget længe siden!

Når man ser på ingredienslisten forstår man ikke, hvorfor denne creme koster 80 kroner. Eller også forstår man ikke, hvorfor alle andre koster meget mere? For denne indeholder en sand overflod af fantastiske ingredienser, som er guf for huden og indeholder absolut intet, som kan genere den – ikke engang parfume.

Der er fem interessante ingredienser i A-Derma Epithéliale (og faktisk ikke så pokkers meget andet).

Hyaluronsyre og retinol
Først og fremmest er der 0,2 % sodium hyaluronate. Det er en form for hyaluronsyre, som du kender fra fx. filleren Restylane. Der er ingen sammenligning mellem at sprøjte hyaluronsyre i indenfra som med Restylane og bruge det udvendigt. Men hyaluronsyre er en af mine yndlingsingredienser af mange andre årsager. Det kan vand i huden og reducere tabet af væske fra huden. Det gør ikke, at dine rynker forsvinder, men din hud bliver gennemfugtet, ser sundere, mere glødende og derigennem yngre ud.

Derudover er der retinol i. Ikke stor mængder men lidt. Det er en af de mest gennemtestede og tjekkede anti-age ingredienser, vi kender til. Den er smæk-fyldt med antioxidanter i form af squalane og e-vitamin og ikke mindst er den næst-største ingrediens i produktet shea smør. Samtidig har den de samme beroligende ingredienser, som A-Derma Exomega.

Effekten har været ret dramatisk for mig. Min hud, som har været fuldstændig udtørret og udsultet af en række forskellige årsager, suger denne creme til sig. Og resultatet har været gennemfugtet, glødende hud med mindre rødme, som generelt ser meget bedre ud og har det dejligt.

Det er en meget fugt-givende creme, men på en ikke-fedtende måde. Den trænger meget hurtigt ind.  Det er uden sammenligning en af de allerbedste ansigtscremer, jeg har prøvet. Og den kunne med rette komme med anti-age påstande, men gør det ikke – den bliver solgt som en reparerende creme til småskader hos voksne og børn. Til 80 kroner på apoteket. Og det kan du såmænd også bruge den til.

Her kan du købe det (opdateret)
A-Derma Epithéliale A.H er udgået fra det danske sortiment, men kan heldigvis stadig købes i udlandet. Den er fravalgt i Danmark, fordi den indeholder parabener, og det er de danske forbrugere bange for. Så nu må vi altså til udlandet efter den (skide tak!!!). Det er heldigvis ikke så svært.

Opdateret oktober 2012: Det skifter hele tiden, hvor den er udsolgt og på lager. eChemist og hos Escentual.

Har du prøvet den?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
88 kommentarer
Mette

Hej. Har lige købt A-Derma Epithéliale A.H fra overstående link. På emballagens liste over ingredienser syntes retinol dog at være forsvundet – kan det mon betyde at A-Derma har ændret på cremens formel.

Katja Moikjær

Hej Mette. Kunne jeg lokke dig til at sende mig et billede af ingredienslisten? På katja@pudderdaaserne.dk

line

Jeg har lige købt to tuber hjem, og der står retinol hellere ikke på ingrediens listen…

Katja Moikjær

Øv 🙁

Sine

Jeg har for nylig købt denne creme efter at have læst det her indlæg – og nøj hvor er den billig (købte den på tilbud på echemist til 53 kr)
Jeg har inden for de sidste måneder skiftet lidt i min rutine, eller faktisk lavet en rutine. jeg plejede sjældent at gøre noget som helst for min hud før – andet end at tage makeup af, og har aldrig haft nogen problemer med uren hus eller andet. Jeg har heller ikke som sådan problemer med min hud nu, men kan godt se at den begynder at ældes og miste lidt af den unge glød (er 24) og spændstighed.
Jeg synes ikke at A-derma repair cremem giver mig nok fugt, så nu ved jeg slet ikke hvad jeg skal kombinere den med. Har ind til nu brugt cnlinique superdefence spf 25 (da jeg elsker at der er solcreme i) og den har fungeret rigtig fint ind til videre, ikke noget specielt, men har da heller ikke været så tør i huden. Er der en billigere udgave af en fugtcreme (cremen er nu tom og jeg er på SU), som i vil kunne anbefale sammen med repair? og er det forkert at jeg bruger repair som den eneste creme? 🙂 Jeg er dog egentlig villig til at betale for et godt produkt – bare det så er super godt 🙂
Jeg har helt normal hud – måske hen af det tøre omkring næsen over vinteren, og dertil har jeg da også overvejet at rense mit ansigt i olie frem for renseprodukter 🙂 Jeg skriver lige min rutine og produkter ned herunder, så kan se rækkefølgen og hvad jeg bruger, hvis det kan hjælpe.
– bioderma sensibo til øjenmakeup
– avene clenance gel til ansigtsrens
– origins unites state skin tonic (had jet dog ikke brugt de sidste to uger, da jeg har læst flere steder her inde, at skintonic er unødvendigt – overvejer dog at bruge den op grundet min nærighed) 🙂
– avene clearence K exfoliering (bruger jeg i perioder)
– a-derma repair
– origins drink up overnight (burger jeg kun hvis jeg føler mig tør omkring næsen i perioder)
kunne godt tænke mig et ekstra produkt til at gennemfugte min hud uden at gøre den fedtet og samtidig gerne noget rigtig god antiage eller lignende, så min hud forbliver ung så lang tid som muligt 😉

Katja Moikjær

Hej Sine
Hvis du vil have en creme som bare fugter, fedter og beroliger, så er A-Derma Exomega jo uovertruffen. Men der er ikke spor antiage der: https://pudderdaaserne.dk/2012/04/18/dasedarling-og-bloggerfavorit-a-derma-exomega/
Må jeg ydmygt have lov at foreslå vores egen, som netop gør det, du beskriver? https://pudderdaaserne.dk/vores-egne-produkter/anti-age-ansigtscreme/
Ellers kunne jeg forestille mig serier som Vichy Dermsource eller Olay Regenerist, hvis ikke det skal blive alt for dyrt.
Kh. Katja

Sine

Tror måske jeg havde glemt at slå ‘besked om nye kommentarer’ til 🙁
Tusind tak for svaret 🙂
Havde faktisk håbet at netop jeres egen var i Magasin, da de havde 20% 🙂 Men overvejer stadig om jeg skal bruge den, måske i stedet for avene clearence K.
Jeg har i mellemtiden dog flottet mig lidt og købt (Eucerin Anti-Age Hyaluron-Filler – Day Cream For Dry Skin SPF15 50ml) samt (Eucerin Anti-Age Hyaluron-Filler Concentrate – Wrinkle Filling Concentrated Treatment)
Endte med kun at give 360 for disse to, fordi i gjorde opmærksom på en dejlig besparelse 🙂 Så tusind tak for det og svaret 🙂
Glæder mig super meget til at prøve disse to.
Kan jeg bruge jeres samtidig med at jeg bruger hyaluron filler? eller er det lidt a la samme slags produkt? Synes jeg har meget svært ved forskellen mellem serum, denne her fra eucerin samt den fra jeres mærke du ovenfor har anbefalet 🙂

Sine

Glemte faktisk at skrive at a-derma her har hjulpet helt vildt på en infektion/byld, som jeg fik i ansigtet i forsommeren. Havde et blåt mærke og en ‘indhulning’, som bare ikke forsvandt – men efter at have brugt den her creme forsvandt det blå mærke på en uge. og Synes også at ‘indhulningen’ er forsvundet lidt, men det kan jo bare være synsbedrag pga det blå mærke nu er væk 🙂 Bare lige lidt information om noget jeg oplevede ved produktet

Helene Randløv

Sejt! Tillykke med resultatet :-*
Kh. Helene

Rikke

Jeg så lige epitheliale på apoteket i dag, så noget kunne tyde på den er tilbage i DK. Kunne dog ikke få øje på prisen…

Katja Moikjær

Den er nemlig tilbage! Men den er blevet reformuleret. Jeg er i gang med at teste 🙂

Denise

Hej og tak for informationer omkring dette produkt. Jeg var ved apoteket i dag. De har fået produktet tilbage i sortimentet 😊😊😊

Helene Randløv

Hej Denise
Det er desværre ikke helt den samme :-* Du kan læse om den nye version her.
Kh. Helene

Stine

Så er den nye version ligeså godt? Jeg prøver at finde en creme eller serum m Hyaluronsyre eller retinol i – men helst en der er til at betale 😉 Har I nogle bud?

Malene

Jeg døjer med BiG-TIME tør hud, og vinteren gør den bestemt ikke bedre.. Nu kan jeg se, at indlægget er fra 2012 – men kan produktet købes nogen steder? Kh Malene

Katja Moikjær

Kære Malene
Den er desværre blevet omformuleret, men det er stadig et godt produkt. Den fåes på apoteket under samme navn.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *