A-Derma Epithéliale A.H: Anti age-creme til discountpris

08.07.12

Det var faktisk en af vores læsere, Julie, der gjorde mig opmærksom på denne lille juvel for snart meget lang tid siden. Jeg bestilte den på nettet (hey den koster jo kun 80 kroner), og så har den ellers ligget i mine meget store skuffer med to-do test-produkter og levet en hensygnende uåbnet tilværelse siden. Indtil jeg for en måneds tid siden fandt den frem. Og dammit – det skulle jeg have gjort for meget længe siden!

Når man ser på ingredienslisten forstår man ikke, hvorfor denne creme koster 80 kroner. Eller også forstår man ikke, hvorfor alle andre koster meget mere? For denne indeholder en sand overflod af fantastiske ingredienser, som er guf for huden og indeholder absolut intet, som kan genere den – ikke engang parfume.

Der er fem interessante ingredienser i A-Derma Epithéliale (og faktisk ikke så pokkers meget andet).

Hyaluronsyre og retinol
Først og fremmest er der 0,2 % sodium hyaluronate. Det er en form for hyaluronsyre, som du kender fra fx. filleren Restylane. Der er ingen sammenligning mellem at sprøjte hyaluronsyre i indenfra som med Restylane og bruge det udvendigt. Men hyaluronsyre er en af mine yndlingsingredienser af mange andre årsager. Det kan vand i huden og reducere tabet af væske fra huden. Det gør ikke, at dine rynker forsvinder, men din hud bliver gennemfugtet, ser sundere, mere glødende og derigennem yngre ud.

Derudover er der retinol i. Ikke stor mængder men lidt. Det er en af de mest gennemtestede og tjekkede anti-age ingredienser, vi kender til. Den er smæk-fyldt med antioxidanter i form af squalane og e-vitamin og ikke mindst er den næst-største ingrediens i produktet shea smør. Samtidig har den de samme beroligende ingredienser, som A-Derma Exomega.

Effekten har været ret dramatisk for mig. Min hud, som har været fuldstændig udtørret og udsultet af en række forskellige årsager, suger denne creme til sig. Og resultatet har været gennemfugtet, glødende hud med mindre rødme, som generelt ser meget bedre ud og har det dejligt.

Det er en meget fugt-givende creme, men på en ikke-fedtende måde. Den trænger meget hurtigt ind.  Det er uden sammenligning en af de allerbedste ansigtscremer, jeg har prøvet. Og den kunne med rette komme med anti-age påstande, men gør det ikke – den bliver solgt som en reparerende creme til småskader hos voksne og børn. Til 80 kroner på apoteket. Og det kan du såmænd også bruge den til.

Her kan du købe det (opdateret)
A-Derma Epithéliale A.H er udgået fra det danske sortiment, men kan heldigvis stadig købes i udlandet. Den er fravalgt i Danmark, fordi den indeholder parabener, og det er de danske forbrugere bange for. Så nu må vi altså til udlandet efter den (skide tak!!!). Det er heldigvis ikke så svært.

Opdateret oktober 2012: Det skifter hele tiden, hvor den er udsolgt og på lager. eChemist og hos Escentual.

Har du prøvet den?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
88 kommentarer
Dorte

Hej hej…
Cremen kan også købes her
http://www.echemist.co.uk/p-aderma-epitheliale-ah-repairing-cream-40ml
Fra England, og gratis fragt hvis under 2 kg 🙂 Se det er dejligt .-)

Anna

Jeg har købt Exoderma, efter at have læst med herinde og har er glad for den indtil videre (selvom jeg ikke synes min hud er blevet renere, men jeg har intet udslet mere og huden heler hurtigere)
Jeg synes det er lidt svært at læse ud af indlæggende hvad forskellen på Exoderma og denne skulle være? Det lyder som om de gavner det samme?

Anna

Exomega mente jeg 😉

Maja

Jeg bruger også en body/face creme fra A-derma, og jeg eeeelsker den! Fantastisk godt mærke 🙂

Pudderdåse Katja

Jeg er helt enig 🙂

Stine

Hej Katja
Lige et spørgsmål, må man komme det på øjnene?

Pudderdåse Katja

Det må du i hvert fald 🙂

Karin V. Sørensen

Hej Katja!
Tak for tippet! Har lige købt den i England til 53,88 kr 🙂
Har dog et spørgsmål: Man må da gerne bruge serum fra et andet mærke under, ikke? Bruger pt Germaine de Capuccine’s C-vitamin serum, og ellers bruger jeg Beauté Pacifique’s Defy Damage.
Ved du om det er godt at bruge noget over?
med venlig hilsen
Karin

Pudderdåse Katja

Hej Karin
Selvfølgelig må du det. Jeg bruger også pt et andet serum under som jeg tester.
Hvad ville du bruge over? Jeg har svært ved at se, hvad du har brug for mere (andet end solcreme og makeup selvfølgelig)
KH. Katja

Karin V. Sørensen

Tak for den hurtige respons 🙂
Nej, ok, jeg vidste bare ikke om det var en fuldgyldig dagcreme, eller det var mere en anti-age ting der ikke fungerer alene!
En skam der ikke er solfaktor i den!
KH
Karin

Karin V. Sørensen

Hej Katja!
Nu skrev jeg ligeså glad at jeg havde bestilt og købt denne creme hos echemist.co.uk, men nu har jeg lige fået en mail fra dem hvor de skriver at den er udgået fra deres lager 🙁
Kender du evt et andet godt og billigt sted? Synes det kan være lidt svært at overskue!
kh
Karin

Pudderdåse Katja

Nå for dælen – vi har nok fået den udsolgt. Der er et link mere i artiklen til escentual 🙂

Kirsten

Jeg har også bestilt den hos dem og fik en mail torsdag d. 19. om at nu var den afsendt, så de må have fået den igen.
Jeg glæder mig virkelig til at prøve den på min stakkels rosaceaplagede hud.

Kirsten

Altså, med dem mener jeg echemist.co.uk

Tilde

Hvorfor er I/vi ikke bange for de parabener der er i denne creme?? (for normalt er jeg en af dem der er bange for dem 😉 )

Pudderdåse Helene

Hej Tilde
Det er vi ikke, fordi vi f.eks. får langt flere parabener i fødevarerne, som vi spiser, end vi nogensinde kan nå at smøre på huden. Læs også denne artikel:
https://pudderdaaserne.dk/2011/03/26/parabener-kan-give-massehysteri/
Kh. Helene

Signe

Hej
Jeg har også den creme i anmelder – og er rigtig tilfreds med den! Men nu er jeg pludselig blevet i tvivl om den må bruges når man er gravid?? Har virkelig dårlige erfaringer med diverse øko produkter der er proppet med alle mulige olier da jeg slår ud og hæver i ansigtet! Det ser farligt ud og er pokkers ubehageligt. Så jeg er ikke parabene skræmt, selvom jeg er gravid. Men blev alligevel lidt i tvivl med den anmeldte creme – håber I kan hjælpe 🙂
Mvh Signe.

Pudderdåse Katja

Hej Signe
Efter min bedste overbevisning må du i hvert fald bruge den.
Men jeg hører heller ikke til de parabene-forskrækkede 😉 Tværtimod. Læs mere på http://dinhverdag.astma-allergi.dk/deklarationer/forbruger/parabener/
Der er iø. ikke nogle produkter jeg ikke vil bruge som gravid kontra ikke-gravid (udover visse a-vitamin produkter). Jeg passer på mig selv – gravid eller ej, men var langt fra en overforsigtig gravid 🙂 Men det er selvfølgelig et meget personligt valgt.
Kh. Katja

Joan

Hey Katja
Jeg er inde på echemist, men der hedder den Aderma Epitheliale AH i stedet for HA. Er det den samme creme? 🙂

Pudderdåse Katja

Hej Joan. Både jeg og Echemist kalder AH? Hvor ser du HA?
Kh. Katja

Joan

På det billede du har illustreret denne artikel med 🙂

Pudderdåse Katja

Ja det var da spøjst… Det skal du ikke tage dig af, det er AH jeg skriver om

Joan

Super, jeg køber straks vidunderet 🙂 God weekend!

Pudderdåse Katja

I lige måde 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *