Hovedrengøring: Hvordan synes du vores menu og kategorier skal være?

16.06.12

Jeg skal gøre hovedrent i dag – på Pudderdåserne. Vores menu og kategorier har alt for længe sejlet totalt, og nu skal det være tid. Men før jeg gør det, så vil jeg gerne høre jeres mening? Hvordan ville I gerne have vores indlæg inddelt? Hvordan skal vores kategorier og menu se ud?

Jeg lover, at jeg virkelig værdsætter og lytter til jeres mening – men det kan godt være, at I ikke nødvendigvis vil opleve at det endelige resultat ser ud, som flertallet ønsker det. Jeg ved slet ikke endnu, hvordan det skal se ud, men jeg vil virkelig bare gerne have jeres input.

PS. Oprydningen betyder også, at menuen kan se lidt sær ud i dag. Så bare ignorer den, ikke? 😀

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
nanna

Jeg syntes det skal inddeles efter f.eks. “ansigt” “hår” “øjne” osv.det er nemt at finde rundt i.
eller måske kategorier som “guides” med under kategorier i “hår” “make up” osv. og så “anmeldelser” med underkategorier som “make up” osv 🙂
Held og lykke… det lyder som en større omgang! 🙂
xx Nanna

Sophie

Måske nogle underkategorier, der hedder “læber”, “foundation”, “kinder”, osv?

Mia

Jeg synes, at I skal beholde kategorien anmeldelser – da det oftest er i jeres anmeldelser jeg kigger, inden jeg køber produkter. Men er sikker på det bliver godt, lige meget hvordan I beslutter jer for at det skal se ud <3

anne schelde

Jeg ville synes det var rigtigt skønt hvis jeg fx skulle ud og købe ny primer. At der så var et sted hvor i anmeldte de bedste primere, så jeg vidste hvad jeg skulle købe osv. med læbestift, solcreme and so on…
Jeg kigger ALTID herinde efter en anmeldelse af produktet herinde før jeg køber. Har stor tillid til jer 🙂

Pudderdåse Katja

Tak Anne 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *