Fame – Lady Gaga lancerer parfume

14.06.12
Lady Gaga Fame Black fragrance parfume

Jeg afskyr langt de fleste celebrity dufte, men lige præcis denne kunne måske være den, der blev den allerførste af slagsen i min samling? Lade Gaga har i hvert fald netop offentliggjort billeder af sin helt egen parfume på sin Twitter profil. Den ser ud til at komme til at hedde Lady Gaga Fame med undertitlen Black Fluid. Om duften står der:

Tears of belladonna
Chrushed heart of tiger orchidea
With a black veil of incense
Pulverized apricot
And the combinative essences of safron and honey drops

Black fluid henviser til, at væsken er helt sort. Men bliver transparent på huden.

Vi får se – ingen af os er fans af celebrity dufte. Men måske Lady Gaga kan gøre dem eksklusive? Hvad tror I?

Lady Gaga Fame Black Fluid fragrance parfume

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
17 kommentarer
Anna

Uha det er lidt spændende… jeg hørte noget om duftnoter fra blod og sæd… Men nu går PR-maskinen også for alvor i gang, og så skal der sælges historier;)

Pudderdåse Katja

Fra blod og sæd? Jamen hun er en frisk dame da 😀

Bine

Jeg skal helt klart dufte til den, før jeg kan bedømme den.. men jeg har en eller anden fornemmelse af, at den bare ikke dufter godt! Jeg giver den dog en chance, da jeg synes det virker lige lovlig interessant og da jeg godt kan lide Lady Gaga 😉

Pudderdåse Katja

Ved hvad du mener, jeg har det på samme måde.

Camilla

Jeg er heller ikke fan af celebrity dufte – men denne skal jeg dufte til 🙂 Hun rykker jo til alle den grænser den kvinde 🙂
/Camilla

Pudderdåse Katja

Det må man sige! Jeg håber, men…

Stylekat

Det er så uorginalt, og jeg synes bestemt ikke at lady Gaga er uorginal. Det er blot så forudsigeligt efterhånden, som kendis har man enten egen duftlinje eller egen tøjlinje, og så er det lige meget om man så har reelt har talent for nogen af delene.Se Madonna, hun har nu både duft og tøjlinje?! Synes det er lidt af et sellout, for man skulle mene at mange af stjernerne havde penge nok i fovejen, men det sælger jo åbenbart godt siden markedet er så stort, suk.

Pudderdåse Katja

Jeg kan virkelig godt se hvad du mener – money talks! Jeg håber meget at hun har lavet en helt særpræget duft, som retfærdiggører projektet.
Mit problem med de celebrity dufte er netop at det er reklame og navn det hele – duftene er typisk dødsyge!

Lærke

Ja, det plejer bestemt ikke at være revolutionerende, når kendisser laver parfumer. Dog er jeg utrolig glad for “Lovely” fra SJP- den er speciel, og dufter ikke som andre parfumer

Mille

Får spontan trist sved under armene af celebrity dufte. Det er så forudsigeligt og tarveligt. Omtrent lige så tarveligt som da Bendtner sprang ud som smykkedesigner???… Havde dog forventet mig lidt mere af Lady GaGa, men hun viser sig desværre at malke maskinen som de fleste andre. Ak og suk (et trist suk)

Pudderdåse Helene

Baaaahahahahah “spontan trist sved under armene”
Genialt Mille <3 Sådan har jeg det også…jeg har pt. to celebdufte liggende og jeg ved bare overhovedet ikke hvad jeg skal skrive om dem….ØØØØhhh well….emballagen….har man set før….og øhhhh duften….dufter som så meget andet….Gaber et stort gab undervejs!
Ej..det er helt vildt strengt at skrive, men jeg synes bare, det er sådan en ærgerlig måde at producere parfume på 🙁
Kh. Helene

Casper

Nogle der ve noget om hvornår den ka købes i Dk og hvor? 😀

Pudderdåse Katja

Vi ved ikke noget endnu. Måske nogle andre gør?

Thea

Hej!
Jeg vil give jer ret i, at mange celebrity-dufte er rigtig skuffende, men den bedste parfume jeg nogensinde har haft var faktisk netop en celebrity-parfume. Det var Kylie Minogues “Showtime”, første gang jeg fik den, fulgte den med et abonnement på ViUnge, som jeg fik da jeg fyldte 13 eller 14 af min bedstemor, og siden dengang er det faktisk den eneste parfume, som jeg selv har købt. Det er sandt at Lady Gaga for lang tid siden udtalte at hendes parfume ville komme til at dufte af Blod, sæd, sved og ludere – men umiddelbart synes jeg ikke de nyligt offentliggjorte ingredienser lyder sådan. Jeg glæder mig i hvert fald til at dufte til Fame! 🙂

Pudderdåse Katja

Hahaha Nej blod, sæd, sved og ludere…. næppe. Men jeg glæder mig til at dufte til den, jeg har ikke haft chancen endnu.

Maiken

Lady Gaga har dog brugt meget energi på den parfume. Mens mange andre celebs bare vælger en duft og får andre til at strikke en reklame sammen der oftest kun indeholder deres sædvanlige musik og en enkelt replik eller to, har Gaga valgt at lave en reklamefilm på over 5 min, hvor der ikke er sparet på noget.
Desuden tror jeg man skal passe på med at sige at hun bare gør det for PR eller penge. Det ved vi jo ikke. Hendes fans har bedt hende om fede produkter i den stil længe. Måske hun bare lytter? Hun har trods alt lavet en hjemmeside til sine fans, hvor hun jævntligt checks in og chatter med sine fans… Hun er meget langt fra at være som alle de andre. Det ved man som fan og specielt efter at have været til en af hendes koncerter. Det er første gang jeg har oplevet en kunstner undskylde for billetpriserne og takke på vegne af sig selv og alle der arbejder der. Hun taler til publikum om hvordan vi alle kan bliver bedre mennesker ved at være bevidste om at være lidt venligere til dagligt og huske at have compassion og hun LØFTER sine fans op på scenen, hvis det er svært for dem selv at komme op. Det har jeg aldrig oplevet før.
Jeg skal helt sikkert eje den parfume. Hvis ikke andet så på baggrund af den person hun virker til at være og den energi der er lagt i reklamefilmen.
🙂

Pudderdåse Katja

Jeg er vild med Lady Gaga. Og jeg ved ikke… Hvad er det galt med at gøre ting for PR eller penge? Hvis bare man gør det på en cool, gennemtænkt og i orden måde? Det er vel i sidste ende derfor alle produkter bliver lavet. Der er sgu ingen skam i min verden i at sige “jeg gør det her for at tjene nogle penge!”

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *