Gæsteindlæg på Comon: Bloggere skaber medierevolution nedefra

11.05.12

Note til selv: Når man ringer til en redaktør og beklager sig over hans artikel, så skal man huske at indregne risikoen for at man bliver bedt om at skrive det man mener selv. Og det er der så kommet dette indlæg ud af på Comon.dk.

Det eneste jeg faktisk glemte at skrive var at takke jer, som er grunden til at vi og de andre bloggere er her og kan eksistere. For hvis vi bare skrev ud i den sorte luft uden jeres fantastiske respons, så ville der ikke være meget sjov ved det <3 <Tak fordi I er her.

Læs indlægget på ComOn her

Min ven siger btw lige nu til mig, at jeg har skrevet forkert i indlægget. Blogging er ikke et fuldtidsjob, det er et altids-job. Jeg sidder lige her og blogger under en middag med venner. Han har jo nok ret

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Cecilia

Jeg elsker blogs, det gør jeg virkelig. Men jeg håber ikke at de kommer til at være en erstatning for aviser og andre magasiner. I modsætning til aviser og magasiner, er dem der skriver blogge ikke uddannede journalister, ikke mange af dem ihvertfald. Jeg læser ca 15 blogge og 13 af dem, kan ikke finde ud af at stave eller at sætte punktum og komma.
Med hensyn til nyheder, kan blogge heller ikke erstatte aviser eller deres websites på dette punkt. Det kan de ikke fordi at, 1. blogs er ikke objektive, 2. der kan hurtigt opstå fejl, uden konsekvenser, fordi at de ikke er en del af det der etiske forbund(kan ikke lige huske hvad det hedder), 3. fordi at nyhederne ville blive meget indskrænkede, og det ville sandsynligvis blive meget overfladisk.
Men ja, du har helt ret i at blogs er ved at blive højtagtet, men tror og håber at de aldrig kommer til at være større og have mere indflydelse end aviser.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *