De andre dommere til Danish Beauty Award

26.04.12

Danish Beauty Awards dommerpanel har i år budt på tre helt nye ansigter, som i skønhedsmedierne nok lever en noget mere anonym tilværelse, men ikke andre steder. De har med deres egen faglighed sat deres særpræg på årets dommerpanel, nomineringer og prisvindere – og ikke mindst debatterne. Pudderdåserne har talt med speciallæge Jørgen Esmann, indkøbschef for non-food i Dansk Supermarked Susanne Hounsgaard og konsulent og forbrugsanalytiker Eva Steensig fra Lighthouse CPH.

Alle tre er de mennesker med et indgående kendskab til skønhedsprodukter, men ud fra en faglighed, der ikke ofte ses repræsenteret i skønhedsmedier.

– Det har jeg også spurgt mig selv mange gange om, svarede Eva Steensig på spørgsmålet om, hvorfor de takkede ja til invitationen til dommerpanelet i Danish Beauty Award. Efterfulgt af et afvæbnende grin.

Indholdsstoffer i stedet for guld og grønne skove
– Jeg ville bidrage med den lægefaglige og videnskabelige tilgang. Sikre, at der også blev set på indholdsstoffer og blev set igennem alle reklamehistorierne, der lover guld og grønne skove, siger speciallæge Jørgen Esmann.

For Susanne Hounsgaard ligger interessen i afsætningen.

– For det første har det en interesse for mit professionelle virke, for det andet har jeg en tro på, at jeg kan bidrage med den kommercielle og afsætningsmæssigevinkel i dommerpanelet. Vi har fingeren på pulsen i forhold til, hvilke produkter kunderne rent faktisk køber, siger Susanne Hounsgaard fra Dansk Supermarked.

Hr. og fru Danmarks repræsentant
Eva Steensigs sociolog-hjerte banker også for forbrugeren. Hun har de sidste mange år i sin konsulentvirksomhed Lighthouse CPH beskæftiget sig med at analysere og forudse forbrugertrends og -udviklinger.

– Jeg har set mig selv som hr og fru Danmarks repræsentant. Jeg er selv ivrig forbruger af disse produkter, og jeg har set på, hænger det her samme? Tror jeg på, at den her kan noget, alle andre ikke også kan? Og er der en sammenhæng med brandet?

De er alle tre enige om, at det har været en stor og givende oplevelse at være med i det meget levende, altid engagerede og ofte uenige dommerpanel. For Jørgen Esmann har det været spændende at opleve blandingen af fagligheder.

– Folk har jo hver deres tilgang. Christian Stadil kan identificere brands og trends, Anette Kristine Poulsen gør et kæmpe arbejde med at sætte sig ind i alting, og Søren Hedegaard har en fantastisk fornemmelse for at føle, fornemme og opleve. Og vi kan sige hvorfor og hvad. Alle tager det meget seriøst ud fra hver deres faglighed, siger Jørgen Esmann.

Det bedste argument vinder
Susanne Hounsgaard tager også noget med sig hjem igen.

– Jeg bliver klogere, når hudlægen fortæller om, hvad er det for en ingrediens, hører skønhedsjournalisterne fortælle om, hvad der en god historie, og jeg håber selvfølgelig også, at det går den anden vej. Det er en flok meget passionerede og nysgerrige mennesker som gør den samlede historie mere komplet – ligegyldig om de laver en tilbudsavis eller en artikel i et dameblad.

Alle er de enige om, at det er de rigtige produkter, der vinder i aften.

– Det har været utrolig sjovt, og jeg sidder tilbage med en oplevelse af, at det bedste argument vinder. Alle brænder voldsomt meget for deres favoritter, men der er en utrolig og overraskende lydhørhed for argumenter. Det er ikke særlig tit man oplever, at man lader det bedste argument vinde i erhvervslivet, men det har været tilfældet her, siger Eva Steensig.

Se Eva Steensigs virksomheds hjemmeside her

Læs mere om Jørgen Esmann og hans speciallægeklinik her

Læs mere om Danish Beauty Award 2012 her

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Caroline

Hej piger.
Først en stor tak – jeres blog er simpelthen så hjælpsom og skøn! Finder altid svar på hvad jeg søger :))
Derudover vil jeg høre jer om I måske kan hjælpe mig med nogle gode råd: i løbet af dagen får jeg rigtig fedtet hud i panden – flere af mine veninder har samme problem, og vi ved simpelthen ikke hvad vi skal gøre? Er der en mirakel creme/pudder/Foundation eller andet? 🙂

Tina T

Shine Eraser bruger jeg når jeg fedter. Det er sådan nogen meget fine tynde papiragtig stykker som man dupper på huden, de suger så fedtet fra huden. Pakken er så lille så man kan have den i sin håndtaske. Jeg køber mine hos ELF (Eye lips face) men de fåes også i parfumerier men der er prisen noget dyre.

Pudderdåse Katja

Hej Caroline. Det er et meget almindeligt problem. Der er som sådan ikke et bestemt mirakelprodukt. Det handler om den rigtige foundation og at undgå produkter, der får huden til at fedte. Hvad bruger du i forvejen? Derudover er blotting paper guds gave til den slags (for begge dåser har samme problem og har altid Shiseidos blot paper i tasken) https://pudderdaaserne.dk/2011/06/28/tirsdagstip-blot-papir/

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *