Produkter jeg løber tør for

21.04.12

Både Helene og jeg har i kassevis af halvbrugte produkter eller produkter, vi har testet en enkelt gang og så aldrig brugt siden. Venner, familie og et enkelt kvindecenter sætter pris på det, men det betyder også, at de få produkter, vi rent faktisk tømmer og køber igen, virkelig er kvalitetsprodukter, som virker. Dette er de fire produkter, jeg skal ud og købe igen i denne uge:

Clinique Turnaround Concentrate
Helene skrev om den i Månedens Favoritter i november, og den er aldeles fantastisk. Clinique Turnaround Concentrate er en effektiv syre i form af lactobionic acid (PHA), som virker på samme måde som AHA – meget groft sagt. Turnaround cremen virker ikke eksfolierende, ph værdien er for høj, men denne virker, rigtig godt endda. Og selvom jeg har et mindre arsenal af diverse syre-eksfolieringer i mit skab har jeg nu tømt denne – og vil købe en ny. Fordi den er mild og alligevel effektiv til at holde urenheder, porer og trist hudtone i skak. Clinique Turnaround Concentrate koster fra 375 kroner for 30 ml. og kan købes i Matas og stormagasiner mm.

Purely Professional Repair Creme 1
Min mand kom ind til mig den anden dag og sagde “hvorfor er der ikke mere af den der gode creme?”. Det siger ret meget – det her er manden der ejer en neutral deo og en tandbørste i sit toiletskab. Det ER bare en virkelig god creme, vi har et meget stort forbrug herhjemme, og nu er jeg løbet tør – igen! Læs mere her.

Too Faced Shadow Insurance
Jeg har faktisk lige købt en dobbel-pakke på Beauty Bay, fordi Helene er også lige løbet tør. Det sker ellers ikke tit – ikke fordi vi ikke bruger den, vi bruger den begge hver gang vi har makeup på – men fordi den er så drøj at den holder MEGET længe. Too Faced Shadow Insurance er et lille mirakel, der får din øjenmakeup til at blive, hvor du satte den. Hele dagen og hele aftenen. Den er uden parfume og også god til os sarte. Jeg har brugt den lige siden, jeg lærte Helene at kende. Jeg tør ikke gætte på, hvor længe Helene har brugt den. Den er desværre ikke til at købe i Magasin eller DK længere, men kan købes nemt og billigt på bla. Beauty Bay.

TRESemmé tørshampoo
Jeg bliver snart nødt til at købe denne i colli… Jeg har så stort et forbrug, at min lokale Føtex tydeligvis har svært ved at følge med. Den er i hvert fald tit udsolgt. Meget er skrevet her på dåserne, men det ER bare den IMO bedste tørshampoo. Punktum. (Og ja, nu har jeg også prøvet Batiste 😉 ). Koster 89 kroner for 200 ml. i Føtex, Bilka og udvalgte Matas.

Hvad er du sidst løbet tør for?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
34 kommentarer
RikkeV

Clinique Turnaround Concentrate, hvordan bruges den?

Pudderdåse Katja

På samme måde som alle andre AHA eller BHA produkter. Efter du har renset hud og før anden creme. Du smører den på huden og lader den side. Ligesom en serum eller creme 🙂

HR

Hvad bruger du
Purely Professional Repair Creme 1
til?
Hænderne?
Og jeg er enig i din anmeldelse om
Too Faced Shadow Insurance, som ER det eneste der holder øjenmake-up’en på plads, og den er drøj i brug!

Pudderdåse Katja

Overalt! Seriøst alle steder hvor min hud er ekstra tør og irriteret. Plus på mit barns børneeksem og min mands problem-tørre hænder

Sarah

Er sidst løbet tør for La Roche-Posays Hydranorme, og så Matas’ egen tørshampoo 🙂 bruger cremen hver dag, og tørshampooen når mit hår ser lidt slasket ud… Dejlige produkter 🙂

Pudderdåse Katja

Det er også gode produkter 🙂

Anne N.

Hej Katja,
Mine hænder er virkelig tørre og skaller jeg har to pletter, hvor huden nærmest skaller af. Jeg har købt adskillige håndcreme i Føtex, der slet ikke har virket. For en uge siden var jeg på apoteket for at købt en Locobase repair crem med 63% fedt eller sådan noget, og det har hjulpet lidt, men ikke meget – tror du Purely Professional Repair Creme vil virke bedre? Og er den meget fed i konsistensen?
Rigtig god weekend 🙂
– Anne

Pudderdåse Katja

Den er noget mindre fed end Locobase. Men jeg tør ikke garantere at den er bedre til dine hænder. Jeg tror, du skal fortsætte med Locobase lidt endnu, det burde virke!
Hvad bruger du ellers på dine hænder? Spritter du dine hænder?
Prøv også her:https://pudderdaaserne.dk/2011/12/13/sulfater-revisited-ma-vide-til-tor-hud-eller-irriteret-hovedbund/

Anne N.

Mange tak for svar Katja.
Jeg bruger ikke andet til mine hænder, kunne aldrig finde på at spritte dem, jeg vasker heller ikke hænder oftere end normalt og sider pt foran computeren hele dagen pga. speciale, så de burde ikke være udsatte for noget, der kunne gøre dem så tørre som de er.
De er dog altid ret tørre om vinteren og har også tidligere har haft de to pletter, hvor huden skaller af, men det plejer ikke at vare så lang tid og at være så ekstremt.
Min ansigtshud flipper dog også ud for tiden, så overvejer om det hænger sammen.
Jeg må nok være lidt mere tålmodig med Locobase, og ellers har jeg overvejet om de to pletter kunne være noget eksem.
Tak for hjælpen endnu engang 🙂
Ha’ en dejlig lørdag.
Anne

Pudderdåse Katja

Jeg tænker det samme. Jeg tror, jeg lige ville runde lægen 🙂 Held og lykke og bliv ved med Locobase, så skal det nok hjælpe.
Kh. Katja

Annette

Jeg kan anbefale dig Neutral Intensive Care. Det er en creme med 70% fedt. Så den har (sjovt nok) en meget fed konsistens, men hvis man putter et lille lag på, tørrer den fint ind. Den har jeg af og til brugt til mine tørre hænder. Og så har jeg også brugt den som en natkur til hænderne 🙂

Anne N.

Det må jeg heller gøre. Tak for hjælpen endnu engang Katja!
Kh. Anne
Hej Annette,
Mange tak for anbefalingen, den må jeg ud og købe!
– Anne

Julie

Hej Anne
Jeg kan virkelig anbefale dig HTH-creme, som også er anmeldt her på pudderdåserne.dk. Den indeholder et højt indhold af carbamid og mælkesyrer. Det er to ingredienser, der binder fugt i huden meget effektivt og de eneste, der kan få bugt med min meget tørre hud.
Men du skal vente med at bruge den til Locobasen har rettet op på de værste skader, ellers vil det være for skrapt og svide (du skal selvfølgelig også være sikker på at det ikke er eksem).
Håber du finder en god løsning! Tørre hænder er noget af det værste 🙂
Julie

Pudderdåse Katja

Klogt sagt 🙂

Kitty

Jeg er sidst løbet tør for den helt fantastiske mascara fra Estee Lauder, “Doubble wear mascara”. Den laver naturlige vipper som hverken drysser eller bliver mærkelig i løbet af dagen. Den forbliver på vipperne som da man tog den på! Er og bliver totalt yndlings…
Jeg har engang invisteret i Ardens øjenskygge base…kan ikke huske hvad den hedder, men den er i en lille hvid tube. Den fungerer ikke rigtig for mig.. Dennis Knudsens “base-pen” er lidt bedre, men ikke helt fantastisk. Tror i at Too faced vil være noget for mig?? Det der sker med de andre er at øjenskyggen alligevel nærmest glider af og skøjter rundt på låget.. Jeg er faktisk så træt af det, at jeg sjældent bruger øjenskygge, og det er lidt ærgerligt…

Pudderdåse Katja

Ardens øjenskygge base virker ikke synes jeg. Har lavet en sammenligning af de to som et af de allerførste indlæg nogensinde vi lavede. Akkeja, da var vi helt nye 🙂
JA! Too Faced vil virke for dig. Det tror jeg.

Svenskofilia

Haha tror aldrig vi bliver enige på tørshampoofronten 😉 De har iøvrigt et virkelig godt udvalg i Åhlens, med flere mærker jeg slet ikke har noget nået at prøve endnu.
Det sidste jeg er løbet tør for er Aussie take the heat hårkur.

Pudderdåse Katja

Batiste ER god 😀 Jeg kan bare bedre lide Tresemme 😀
Må tjekke Ahlens næste gang jeg krydser Øresund. Tak for tippet 🙂

Annette

Det sidste jeg løb tør for var Matas Natur Body Butter. Min krop elsker den, så den skulle helt klart på hylden igen 🙂

Pudderdåse Katja

Uuuh den må jeg prøve!

Stine

Det sidste jeg er løbet tør for, er A-derma Exomegas creme. Jeg har atopisk eksem og har igennem de sidste mange år været omkring rigtig mange produkter. Da jeg læste Jeres anmeldelse af Exomega cremen, var jeg både forbløffet og skeptisk – mon denne creme virkelig er så fantastisk?! Og JA! Exomega serien er det eneste hudpleje – på nær min ansigtsrens fra Avène – som jeg bruger. Det virker for mig, ikke mere tørsprængt hud og grå ansigtsfarve. Så TAK til Jer! 🙂
Det er fedt med nogle kompetente anmeldere der ser på ingrediens lister frem for andet.
Og så lige et spørgsmål, er der parfume i TreSemmes tørshampoo, eller kan du anbefale en der ikke indeholder parfume.

Pudderdåse Katja

Hej Stine
Mange tak 🙂 Der er masser af parfume i tresemme og alle andre tørshampoo jeg kender. :-/ Med god grund for tørshampoo indeholder temmelig mange ildelugtende kemikalier. Hvis du har atopisk eksem ville jeg passe på. Har du overvejet hårpudder? Det kan lidt det samme. Ellers er de mildeste, jeg kender Matas og Klorane, men der er parfume i også.
Hold mig opdateret!
Kh. Katja

Trine

Mascara! Loreal Lash architect, som desværre ikke kan købes i Danmark mere. Har brugt den siden jeg var tretten, og den er fænomenal.
Bruger en 12-14 stykker årligt, men jeg er også svært glad for mascara:-)

Pudderdåse Katja

Den er også virkelig god! Den har jeg brugt i mange, mange år før i tiden.

Juie

Jeg løber jævnligt tør for Neutrals ansigtsrens og skintonic, fantastiske produkter!!
Desuden er Derma’s skrubbecreme til ansigtet blevet generhvervet mange gange, men har set at den desværre er røget ud af sortimentet efter at Woman og Eco serierne er blevet slået sammen til en… 🙁

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *