Letvægtsbriller med pang: Mikita Lite Nelli PINK!

17.04.12

Foto: Jacob Bloch

For sevan det er dyrt at være muldvarp! Nu har jeg siden min endelige erkendelse i november købt både briller, solbriller med styrke, og nu kom der sørme et par briller mere.

Mine gamle briller er stadig super fede, men jeg savner et par lette briller at skifte med. De ER tunge. Så nu har jeg været i Salling C., som er en skøn anderledes optiker med de fedeste briller, og der faldt jeg pladask for disse Mikita Lite Nelli i hot pink.

De fleste letvægts titanium stel er så kedelige, at jeg ligner min gamle tysklærer med dem på. Men ikke disse. Der er MANGE modeller (Poul Stig har dem også men i nogle andre modeller så vidt jeg har set), og jeg er ret vild med dette mærker. Nu har jeg haft disse på hele dagen i dag for første gang, jeg har sågar siddet på kontoret indtil kl. 23.30 og stirret ind i en skærm, og jeg har slet ikke den der trang til at flå dem af, som jeg får sidst på dagen med et par tykke acetatstel.

Og så er de pink! Hvordan kan man andet end at elske dem? Med mindre man kigger på regningen på 3280 plus glas. Alt inkl. endte det på 5500 hos Salling C.. Jeg skal til at sætte mit brilleforbrug ned…

Billedet er taget af min kollega og fotograf Jacob Bloch.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Estermarie

Min kære mand har osse lige fået nye briller. 12.000 kr. Så jeg synes da dine er billige.
OG mega flotte!!!!
Tillykke med dem 🙂

Pudderdåse Katja

HA! Det skal jeg huske at sige til min mand 😀 Tak 🙂

Jane

De er floooote…………
Jeg har lige fået min første “rigtige” briller med glideovergang og hvad vil I ha`.
Hvor er det dyrt og nu kunne jeg, som dig godt tænke mig nogle at skifte med, MEN jeg har bare ikke pengene.
Dem skal du nok blive glad for – tillykke med dem 🙂

Pudderdåse Katja

THANK GOD har jeg “kun” en bygningsfejl og en meget lille linsekorrektion, så alt det der med glidende overgang er slet ikke relevant for mig. Så mine glas er relativt billige – trods alt.
Jeg har selv købt et par på Salling C’s (andre har også) rentefri og gebyrfri afbetaling. Der ER ingen ekstra renter, gebyrer eller noget. Jeg hoppede på ekspedienten mange gange, for at være helt sikker, og man betaler kun brillens reelle pris. Bare fordelt over op til x antal måneder. Det synes jeg er ok – mig der ellers ALDRIG kunne drømme om at købe noget på afbetaling (gud fri mig!)

Camilla

De er rigtig flotte til dig.
Jeg burde så meget sætte mit brilleforbrug op! Mine briller er 5 år gamle eller noget i den stil, jeg går mest med linser – men øjnene har jo brug for en pause en gang imellem.
/Camilla
http://cfashion.dk

Pudderdåse Katja

Tak Camilla 🙂 jeg skal til gengæld have lært at bruge linser…

Bodil

Nej hvor er de flotte. Bruger du plastikglas i de andre briller? – det plejer at lette en hel del på vægten. Og ja briller og glas er sindsygt dyre i Danmark. Jeg har haft held med at købe briller på ferier i Frankrig og Spanien til omkring 1/3 af prisen i Danmark. Jeg medbringer en seddel med resultaterne af min synsprøve fra min øjenlæge og så bruger jeg den første dag på at prøve briller. Mange steder sender de dem også til Danmark, hvis de ikke kan nå at få dem færdige, men det har jeg ikke oplevet endnu. Ofte kan man finde mærkevarebrillestel som ikke kan købes i Danmark – god sommerferie til alle brillebrugerne!

Pudderdåse Katja

Det er et godt tip! Jeg er jo tit i både Tyskland og Frankrig hvor jeg har familie. Det prøver jeg! Tak

Marianne Juncker

For dælen hvor ser du godt ud!!! Og det er den helt rigtige læbestift du har valgt!! Glem hvad jeg sagde om nude/brun 🙂
Kh Marianne

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *