Briller til et grødhoved med grønne øjne

27.10.11
Briller fra Poul Stig Design

Lad mig starte for at undskylde for garnet. Jeg har på det tidspunkt, hvor billedet er taget pisket byen rundt som en tosset, og sådan kan mit hår så også se ud.

Men i dag var dagen, hvor jeg hentede brillerne. Og det blev disse. Stellet er fra Poul Stig Design, som er butikken Poul Stig Brillers.

Jeg er så glad for dem. Udfordringen med mig er, at jeg har et virkelig stort hoved. I gymnasiet skulle jeg give øl som en af dem med størst hoved, da vi skulle have studenterhuer – også medregnet drengene. Det betyder, at stellet skal være ret stort og bredt.

Samtidig skal det for at passe til mig også være ret markant. Det ville se forkert ud med et tyndt og diskret stel til mig. Disse briller var de første som min veninde og optiker Anne fandt frem, og det var bare de bedste. Udvendigt er de skildpadde-farvede og indvendigt er de lilla, hvilket fremhæver mine grønne øjne. Og så var prisen oven i købet lavere end jeg havde regnet med at skulle bruge.

Resten af dagen i dag har været en virkelig syret oplevelse. De første par timer gik jeg rundt lidt som om, jeg var fuld. Da jeg efter et par timer tog brillerne af for første gang igen, var jeg lamslået. Verden var helt tåget. Hold op, hvor har jeg set dårligt…

Jeg har det som om, jeg indtil nu har set verden som på et gammelt flimret 14 tommers billedrørs fjernsyn og nu ser på en knivskarp moderne LCD-fladskærm.

Her til aften har jeg virkelig hovedpine og er træt i øjnene. Men det er vildt, at DR er holdt op med at have dobbelte undertekster…

Her kan du købe det
Brillerne er fra Poul Stig Brillers eget mærke og koster 2300 for stellet alene. Dertil kommer glas, som i mit tilfælde kostede 1.039 kroner stykket, men det varierer alt efter dit syn og behov.

Bruger du briller?

Briller fra Poul Stig Design

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
40 kommentarer
Mille

Fede briller! Er vild med farven på din læbestift. Hvad har du på?

Pudderdåse Katja

Det er også en af mine favoritter. Det er MACs Pro Longwear Lipcreme i Perpetual Flame. Jeg vil faktisk skrive om den, men den er ikke i online shoppen…. suk… Jeg skriver snart om den!

Anja Sand Bjerre

Nogle gange har jeg faktisk misundt folk med briller lidt – især én som dig der kan bære de fedeste briller 😉 Tja, nogle ansigter passer bare godt til briller. De klæder dig vildt godt!

Marie-Louise

Ha ha, elsker sætningen “Men det er vildt, at DR er holdt op med at have dobbelte undertekster…” Alt for fedt..

Pudderdåse Katja

😀

Mette - StyleStories

De er rigtig pæne! Og lidt anderledes, det kan jeg godt lide.
Kan så udmærket huske den nye verden, der dukkede frem, da jeg fik briller første gang for ca. 5 år siden 😀

Pudderdåse Katja

Tak Mette. Ja det er ret vildt. Så tænker man, hvorfor man ikke gjorde det for længe siden…

Sarah

Hold nu op, hvor ser du hammerflot ud 🙂 Jeg er VILD med brillerne! Jeg må da bestemt ind til hende der Anne, hun kan bestemt noget med briller 🙂

Ellen

Haaber du bliver glad for dine briller. Umiddelbart lyder din beskrivelse af modet med de nye briller ikke godt i mine ore. Jeg kobte selv sidste foraar et par briller i Poul Stig. Det gik helt galt. Synsproven jeg fik taget var ikke korrekt og derfor fik jeg for staerke glas. Saa godt i starten, men fik hovedpine etc. Det var en mareridt. Saa mit raad er, at du er saerligt obs paa at du hurtigt faar det perfekt med dine briller.
E

Pudderdåse Katja

Jeg skal selvfølgelig nok være opmærksom. Men jeg fik taget en synsprøve før alt det her hos en øjenlæge, som viste det samme resultat, og Anne er superdygtig, så jeg kan ikke forestille mig, at den ikke er god nok. Jeg skal bare vænne mig til dem.
Det var ærgerligt, at du fik sådan en dårlig oplevelse 🙁

Anne

De er rigtig gode til dig! – og det er helt vildt, så godt man kan se, ikke? :-). Jeg fik briller første gang som11-årig og det var en åbenbaring at træer havde blade på og potteplanter blomster! Det var også meget nemmere at følge med i skolen, når man faktisk kunne se, hvad der stod på tavlen :-). Det med at det er svært at vænne sig til høreapparater, kan jeg skrive under på. Jeg har en genetisk betinget meget langsomt fremadskridende hørenedsættelse og jeg er lige på grænsen til at det er nødvendigt at jeg bruger dem, men jeg har så svært ved at vænne mig til dem og jeg prøver i hver ferie, men når jeg så starter på arbejde igen, må jeg tage dem ud. Ungerne larmer for meget! Også selv om de er ret avancerede og jeg kan skrue ned for dem. Det gør det heller ikke nemmere at der samtidig skal være plads til både brillestænger og høreapparat bag mine små ører. Og de apparater, der sidder inde i ørerne, er alt for kraftige til min hørenedsættelse endnu :-(. Jeg håber at din hovedpine forsvinder snart – ellers skal du have tjekket dine øjne igen. Du kan jo have “presset” dem så meget til at se normalt (det kan man mens man er “ung” – altså tvinge linsen inde i øjet i facon, så man kan se bedre,det trætter bare ens øjne meget) at din synsprøve bliver misvisende.

Liselotte

@Anne, det er faktisk mærkeligt, at de ikke leverer et par større øre med høreapparaterne. Bag mine standardøre var der plads til briller og noget hår (så den kom væk fra ansigtet). Nu er der plads til briller og høreapparater. Hvor ville det være dejligt med en større størrelse ører med plads til alle tre ting:-)

Heidi

Det er nogle super fine briller du har fået dig! Jeg har også briller og har haft det i ca. 15 år, men kender godt fornemmelsen af at synet pludselig er i HD fra hvor det før var små sløret.. Det gør en kæmpe forskel at man kan se ordentligt 😀
Håber at du kommer til at synes om at have briller, det tager jo altid lidt tid at vende sig til, men jeg er super glad for mine, især efter jeg fik nyt stel tidligere i år 😀

Lotte

De er super flotte til dig!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *