Sneak peek: MAC Naturally

19.01.12
MAC Blonde Mineralize Skinfinish

Hej, kan I huske mig? Jeg hedder Katja, og jeg er den anden Pudderdåse. Jeg har været og er stadig syg. Jeg har det mildest talt af røv. Derfor ser I kun Helene for tiden. Så vær søde mod hende, ikke? Jeg har både været indlagt, har et fucked blodtryk, en puls der giver min læge rynker i panden og en infektion, der ikke vil gå væk. Jeg er 100 procent sygemeldt for tiden. Røvbanan! Jeg ringede til min mor tidligere i dag og spurgte, om hun havde gemt bonen, og om jeg kunne byttes. Det mente hun ikke…

Men nu har jeg lyst til at blogge! Nemlig! (Længe leve painkillers) For til februar kommer MAC Naturally til Danmark. Og der kommer to damer, som jeg har glædet mig til at møde igen. Det er en blondine og en rødtop.

I 2008 kom kollektionen Brunette, Blonde, Redhead, som blev husket for de tre Mineralize Skinfinish af samme navn. Kendetegnene for dem var at de er mørke nok til at lyse typer kan bruge dem til en meget fin og lækker blush. Og det har jeg brugt min Blonde til meget længe, som er en soft pink i tre nuancer.

Derudover består kollektionen af en række mineralize eyeshadows, mineralize blush, læbestifer og lip glass. Og ikke mindst en helt ny duo fibre pensel. Glæder mig!

Der er ikke kommet prøver på den endnu til Danmark, men jeg har jo min gode gamle trofaste Mineralize Skinfinish Blonde at vise jer. Hvis I vil læse om hele kollektionen og se billeder kan I gøre det her på Temptalia, jeg er jo svagelig 😉

MAC Blonde Mineralize Skinfinish

Jeg håber ikke, der går for længe, før I hører fra mig igen, og de der læger har fået mig til at virke igen. Vær søde ved Helene! Og hvad synes I om MAC Naturally?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
34 kommentarer
Simone

Jeg er også heeeelt vildt med looket, og glæder mig så meget til at det kommer i butikkerne 😀 Har selv lavet et indlæg om det på min blog. Tjek den ud 😀 http://www.voresboble.dk/forars-make-up/
Mange hilser, og super cool blog i har 🙂

Fotos

Jeg har Redhead fra 2008, og den er virkelig alle pengene værd. Min første MSF. LOVE! Ellers har jeg gemt alle mine penge til Naturally kollektionen! Holiday kollektionen og daphne guinness for mac sagde mig ikke rigtig noget og jeg tror jeg får problemer med at vælge i mellem mineral blush’erne fra kollektionen. 🙂
Ved du om der er blevet sat en bestemt dato for hvornår de kommer i butikken i DK?
Ellers, rigtig go’ bedring! Jeg håber du kommer hurtigt på benene igen 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Fotos!
Yep… Den 8 februar skulle kollektionen gerne være på counteren 😀
Mvh. Helene

Julie

Hvornår forventes kollektionen at lande i Magasin?

Pudderdåse Helene

Hej Julie!
Din kommentar var smuttet for mig…Håber du har set svaret nedenfor 😀
Mvh. Helene

Cecilie

Hejsa:)
ej.. hvor er det træls for dig, rigtigt god bedring. Jeg tænkte på om du kender en butik i London, hvor de sælger MAC produkter?:)
Knus herfra:)

Pudderdåse Helene

Hej Cecilie
Ja, på MACs internationale website kan du finde alle adresserne på MAC stores i verden.
I London kan du finde butikker her:
MAC
Unit 4 38 Neal Street
London, WC2H 9PS
+44 870 192 5185
MAC
28 Fouberts Place
London, W1F 7PR
+44 20 7534 9222
MAC
109 Kings Road
London, SW3 4PA
+44 870 192 5195
MAC
Unit 4, 28A Kensington Church Street
London, W8 4EP
+44 870 192 5165
MAC
1 Ariel Way
London, W12 7GA
+44 870 192 5494
Og i terminal 1, 3 og 4 i Heathrow 😀
Mvh. Helene

Katja F.

De har også en afdeling i Spitalfields Market. Stor og rummelig 🙂

Teresa

Nååårh! God bedring, lille Katja!

Pudderdåse Katja

Tak Teresa

Bodil

UPS sikke en omgang! Bloggen bliver faktisk passet fint, selv om jeg har savnet dig og jeg troede at du havde mega travlt med arbejde
Det virker lidt som om du er mega allergisk over en eller flere ting – måske også noget du spiser eller drikker. Men det kan også være noget i din kosmetik, i omgivelserne både ude og inde – hvilket jo ikke gør det lettere. Har du prøvet at skifte dine allergipiller ud – da det ikke er alle der virker ligegodt på alle mennesker – man må prøve sig lidt frem!
Du kan på nettet læse om hvordan du ved hjælp af kostomlægninger kan sænke dit kollesteroltal. Den høje puls kan være fordi du har spist eller drukket noget du er allergisk overfor – prøv med at skrive alt det du spiser og drikker ned, samt tidspunkt og se hvor høj din puls er – du kan selv tage den ca 1/time efter du har spist. Herefter kan du prøve at udelukke det du har mistanke til – prøve dig frem og have tålmodighed! Det vil være en god ide at blive testet for hvad du er allergisk overfor – det kan være en overraskende oplevelse – så du bevidst kan undgå det i fremtiden.
Så længe du stresser dit immumforsvar med noget du ikke kan tåle og så længe det er i bund er det ret svært at komme infektioner til livs – men du kan også på nettet læse om antiflamatorisk kost og gode kosttilskud hertil- men der er ingen hurtige løsninger her heller.
Rigtig god bedring!

Pudderdåse Katja

Tak Bodil 🙂
mit kolesteroltal er så lavt som en nyfødts. Det er faktisk i den meget lave ende af normalområdet. Jeg har ingen kendte allergier og tager ingen allergimedicin pt.
Jeg er blevet allergitestet. Ingenting. Vi ved sikkert godt nu hvad det er – lang historie, den får I en anden dag. Men det skulle være på vej væk.
Det eneste mht allergi er at der lige pt er opdaget skimmelsvamp i kælderen efter oversvømmelsen i sommers. Den kunne jeg godt have mistænkt for at sive op mellem gulvbrædderne.
Men den primære årsag er vist lokaliseret nu. Heldigvis 🙂
Tak for dit søde svar!
Kh. Katja

Bodil

Godt der er kommet styr på det – glæder mig allerede til flere gode indlæg når du er kommet helt ovenpå igen. Skrev indlægget fordi der er en del som oplever at “cykle rundt” i sundhedsvæsnet i langt tid, med netop det du beskrev. Hvor det kunne være klaret meget tidligt ved at prøve med allergimedicin og så teste derfra – det er jo aldrig særligt spændende at være syg!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *