Sneak peek: MAC Naturally

19.01.12
MAC Blonde Mineralize Skinfinish

Hej, kan I huske mig? Jeg hedder Katja, og jeg er den anden Pudderdåse. Jeg har været og er stadig syg. Jeg har det mildest talt af røv. Derfor ser I kun Helene for tiden. Så vær søde mod hende, ikke? Jeg har både været indlagt, har et fucked blodtryk, en puls der giver min læge rynker i panden og en infektion, der ikke vil gå væk. Jeg er 100 procent sygemeldt for tiden. Røvbanan! Jeg ringede til min mor tidligere i dag og spurgte, om hun havde gemt bonen, og om jeg kunne byttes. Det mente hun ikke…

Men nu har jeg lyst til at blogge! Nemlig! (Længe leve painkillers) For til februar kommer MAC Naturally til Danmark. Og der kommer to damer, som jeg har glædet mig til at møde igen. Det er en blondine og en rødtop.

I 2008 kom kollektionen Brunette, Blonde, Redhead, som blev husket for de tre Mineralize Skinfinish af samme navn. Kendetegnene for dem var at de er mørke nok til at lyse typer kan bruge dem til en meget fin og lækker blush. Og det har jeg brugt min Blonde til meget længe, som er en soft pink i tre nuancer.

Derudover består kollektionen af en række mineralize eyeshadows, mineralize blush, læbestifer og lip glass. Og ikke mindst en helt ny duo fibre pensel. Glæder mig!

Der er ikke kommet prøver på den endnu til Danmark, men jeg har jo min gode gamle trofaste Mineralize Skinfinish Blonde at vise jer. Hvis I vil læse om hele kollektionen og se billeder kan I gøre det her på Temptalia, jeg er jo svagelig 😉

MAC Blonde Mineralize Skinfinish

Jeg håber ikke, der går for længe, før I hører fra mig igen, og de der læger har fået mig til at virke igen. Vær søde ved Helene! Og hvad synes I om MAC Naturally?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
34 kommentarer
Michala

Rigtig god bedring, og rart at høre fra dig igen 🙂
http://www.madebymichala.blogspot.com

Pudderdåse Katja

Tak Michala 🙂

Tina T

Kære Katja øv at du har det så skidt, ønsker dig af hele mit hjerte en rigtig god bedre. Er ganske sikker på du nok skal komme på høj kant igen………pas på dig.

Pudderdåse Katja

Tak Tina. Mange tak.

Camilla

Puha, sikke en omgang – må du snart blive rask igen, Katja!

Pudderdåse Katja

Ja! Enig! Tak 🙂

Anne

God bedring! Hvis det kan være lidt af en trøst, er du ikke den eneste, der ligger lidt underdrejet for tiden (selv om det er uden indlæggelse og tårnhøjt blodtryk – bare en almindelig influenza) – nogle gange trøster det vel lidt, at ikke alle omkring dig er kernesunde? 😛

Pudderdåse Katja

Jeg har hygget mig med at se Alarm 112 og lignende dokumentarserier på TV2. Hjertestop og den slags der kan minde en om at der findes mange med værre sygdomme 😀
Rigtig rigtig god bedring.

Trine

Stakkels dig altså. Rigtig god bedring! Sender en masse bliv-rask tanker i din retning!

Pudderdåse Katja

Tak Trine. Er sikker på, de vil virke.

Anne N.

Puha, sikke en ordentlig omgang du har været igennem :(. Håber virkelig, at du snart bliver rask igen!! Sender god-bedring-tanker – og glæder mig (egoistisk) til flere indlæg fra din hånd, når du er helt på toppen igen.
Pas på dig selv så længe!!!
Kh. Anne

Pudderdåse Katja

Tak Anne. Du kan tro, jeg også glæder mig til at skrive igen!

Lonnie

Bare rolig, Helene passer fantastisk godt på os. 🙂 Men har ski savnet dine blogindlæg, så vil du ikk godt se at blive rask?
Rigtig, rigtig meget god bedring til dig!

Pudderdåse Katja

Godt at høre. Og jo, jeg lover at gøre mit bedste.

Frederikke

Øv bøv – rigtig god bedring!

Pudderdåse Katja

Taaak!

Sofie Jørgensen

Ej sikke noget!!! Jeg sender god karma og raske tanker din vej. Rigtig god bedring 😀

Pudderdåse Katja

Tak Sofie. Er sikker på det virker

Kathrine C

Din stakkel. Jeg håber, at den dumme infektion stikker piben ind og smutter og at de andre ting derefter ordner sig. Godt at du i det mindste kan blogge en anelse, det skal nok hjælpe 🙂 Rigtig god bedring!

Pudderdåse Katja

Det er nemlig rigtigt. Den skal bare pille af! Tak!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *