Bio-Oil: Effektiv hjælp mod strækmærker

24.11.11
Bio-Oil før og efter

Jeg HADER, når ting virker, og jeg ikke kan forklare hvorfor. Men når de har hjulpet så effektivt som Bio-Oil mod mine heftige strækmærker på maven, så er jeg villig til at tilgive dem. Da jeg første gang fik Bio-Oil mellem hænderne var det med fnisen og pegen fingren. For denne kombination af simple mineralske olier og æteriske olier kunne da på ingen måder hjælpe mod strækmærker?

Well, jeg har ædt mine ord i mig mange gange siden. Og det mest irriterende for sådan en som mig, som gerne vil kunne henvise til videnskabelig dokumentation af indholdsstofferne, er, at jeg ikke kan forklare hvorfor… Men det virker!

Bio-Oil indeholder en yderst simpel blanding af en mineralsk- og andre typer olier, E-vitamin, A-vitamin og temmeligt parfumerede æteriske olier. Der er ingen ingredienser i denne olie, der har nogen dokumentation for at kunne påvirke strækmærker. Faktisk findes der ingen kosmetiske ingredienser (udover retinoider som er på recept), der har nogen dokumentation for at kunne påvirke strækmærker.

Før og efter tre måneder med Bio-Oil:
Bio-Oil før og efter

Et tæppe af strækmærker på maven
Men ikke desto mindre virker det. Jeg har mange og tydelige strækmærker, primært på maven. Kombinationen af pludselig vægtøgning, graviditet og derefter vægttab var nådesløs ved min krop, og hurtigt efter jeg var blevet gravid, var min mave et tæppe af strækmærker med meget lille mellemrum hele vejen over min mave.

Mine strækmærker er ikke væk, men de er blevet MEGET pænere de sidste tre måneder. Den største forskel er, at de er blevet meget lysere. Hudens tekstur er også blevet pænere og mere ensartet. De er IKKE væk, og man kan stadig se dem. Men man skal kigge bedre efter, og de springer ikke på samme måde i øjnene, som de gjorde før.

Det er på mange måder et lille mirakel i flaske. Jeg troede ikke, der var noget, der kunne hjælpe på min mave. Og jeg forstår stadig ikke, hvad det egentlig er, der har virket. Men noget har virket, og det er virkelig stort for sådan en som mig, som ikke bare har et lille strækmærke hist og pist, men som har et tæppe henover maven.

Og ja, det er det uden sammenligning mest grænseoverskridende før- og efterbillede, jeg har vist. Men hvad gør man ikke for den gode anmeldelses skyld?

Her kan du købe det
Prisen kan man heller ikke klage over. 119 kroner for de 60 ml. er ikke dyrt ud fra nogen målestok. Du kan blandt andet købe det hos Matas. Her hos Med24 kan du købe det lidt billigere endnu.

Har du strækmærker?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
161 kommentarer
Rikke

Hej Katja.
Jeg kan se at dette er en gammel artikel, men jeg håber at du alligevel vil svare på mit spørgsmål.
Jeg har selv forsøgt mig (dog kun kort) med bio-oil på både strækmærker og ar. På mine ar kan jeg se at den fungerer rigtig godt, men da jeg i en periode dagligt smurte olien på mine strækmærker, fik jeg knopper og nærmest bumser der hvor jeg smurte olien på. Er det noget du har oplevet? Og ved du hvordan jeg kan undgå at få røde knopper, når nu jeg gerne vil bruge bio-oil, da jeg kan se at den virker? 🙂
Forøvrigt utrolig flotte resultater du har fået og meget modigt at du poster dem 🙂
Mvh. Rikke

Katja Moikjær

Kære Rikke
Tusind tak 🙂 Jeg har KUN brugt Bio Oil på maven og jeg oplevede ingen knopper, bumser eller lign. Jeg ville også have været overrasket hvis jeg havde fået det på netop maven. Jeg har ikke brugt den andre steder, fx. i ansigtet. Men det ER en fed olie, og hvis du bruger den på et sted, der har tendens til fedtet hud eller akne – ja så er det ikke sært, hvis det sker. Den er også kraftigt parfumeret, det kan også have været en reaktion på det?
Hvor på kroppen fik du de knopper?

Rikke

Hej Katja.
Mange tak for svaret!
Jeg fik knopper på hofterne (på mine kære “lovehandles”) og på mine inderlår :/ Ikke lige det smukkeste, så stoppede med at bruge biooil efter et par uger. Jeg har ret sart hud, så det kunne måske godt være en reaktion på parfumen, men jeg har dog brugt den på min hånd, hvor jeg har et ar og der har ikke været nogen reaktion? 🙂

Karen

Jeg fik også knopper på lår, hofter og inderlår af at bruge olien. For mit vedkommende er det ikke parfume, det kan jeg godt tåle. Jeg gik ned i Matas for at klage, og de sagde det kunne være en reaktion på mineralske olier. Desværre kunne jeg ikke få pengene retur. Træls!

I

Hej…. Floooot resultat!!!
Nu er der gået noget tid; har det hjulpet endnu mere eller er der kun resultat efter det første lille stykke tid???

Katja Moikjær

Efter billederne blev taget holdt jeg (af en grund jeg ikke lige husker) op med at bruge det lige så jævnligt, og det er jo en del tid siden. Så det kunne måske være blevet endnu pænere 🙂

I

Lige et spørgsmål mere….
Har nu bestilt produktet, men kom til at tænke på hvor lang tid efter mærkerne havde sat sig at du begyndte at bruge olien.
Er en ung teenage-pige der har fået strækmærker samt ar efter lang tids sygdom og operation, og jeg vil bare have dem til at gå VÆK VÆK VÆK!!!! Især dem på overarmene der ‘forhindre’ mig i at gå i kortærmede bluser. Mine er på nuværende tidspunkt en smule mere utydelige end dine var da du tog det første billede. Tror du jeg kan fjerne dem helt på nogen som helst måde – for; for fanden de hæmmer mig hver eneste dag 🙁

Katja Moikjær

Hej I. Der gik temmelig lang tid. De stammer fra min graviditet med min første søn som er fra 2008, og ja – du kan se, hvornår indlægget er fra.
Jeg tror på, du med tiden kan gøre dine strækmærker meget mindre synlige. Men de forsvinder næppe nogensinde helt. Jeg har lært at være ligeglad, jeg håber for dig, du kan det samme 🙂
Kh. Katja

Frederikke

Hej Katja.
Fantastisk resultat. Jeg har en dreng på 3 og lige født en pige som giver mig uendelige glæder. Desværre har jeg fået strækmærker fra begge fødsler og vil derfor spørge dig om du kender til Dermaroller? På hjemmesiden skriver de at Bio Oil er fantastisk med en dermaroller. Derfor ville jeg hurtig smide en besked og spørge om du kender noget til det, eller om Bio Oil alene kan gøre det?
Hav en god dag.

Katja Moikjær

Hej Frederikke
Jeg har faktisk en liggende selv som jeg skal prøve så snart jeg har født. Gider ikke rigtig imens jeg er gravid, det føles bare som sisyfos arbejde. Men i teorien burde det virke – dermarolleren får alting til at trænge dybere ned i huden. Så hvis du bruger den sammen med en hvilken som helst aktiv ingrediens burde den øge effekten af den – i teorien i hvert fald 🙂 Det er et godt bud synes jeg.

Nanna

Vil lige give et tip omkring denne fantastiske olie. Jeg har nemlig fundet den i den nye butik Normal, hvor prisen næsten ligger på 40% mindre. Det er da værd at tage med 🙂
Tak for et meget ærligt og inspirerende indlæg (selvom jeg godt ved at det er længe siden) 😉

Helene Randløv

Hej Nanna
Tak for dit tip! Og tak for ros!
Mvh. Helene

Eva K.

Ville du anbefale det, selv om man har meget lys hud i forvejen (og dermed også meget lyse strækmærker)?
Jeg er gravid nu, og bruger egentlig bare Mellisa olie og Locobase fedtcreme. Jeg har fx nogle strækmærker på lårene, efter jeg havde tabt mig ret meget, men de er meget lyse. Og er i 3. trimester og har ikke endnu fået strækmærker på maven, selv om den er stor. Regner egentlig med at få nogle, men når du nu skriver, at dine er mest af alt blevet lysere, tror du, at jeg stadig ville få gavn af olien? Jeg forventer ikke mirakler, men en lille effekt ville være dejligt 🙂 Mvh Eva

Helene Randløv

Hej Eva
Strækmærker er kun lyse, når de er gamle. De er røde og mildest talt ikke så flatterende, når de er helt nye og derfor tror jeg bestemt, at du vil have en effekt. Min mave var så fin og uden strækmærker, lige indtil weekenden før jeg fødte… jeg krydser fingre for, at du ikke får strækmærker!
Held og lykke med det hele <3
Kh. Helene

Carina

Hvis man kan komme med et anmeldelses-ønske, kunne det være virkelig fantastisk, hvis I havde tid og mulighed for at teste og anmelde Dermaroller. Jeg synes kun jeg kan læse positive anmeldelser… men jeg stoler ikke på nogen ligeså meget som jeg stoler på jer 😀 Jeg synes Bio Oil har fungeret ok på mine strækmærker. Meeeeen hvis nu sådan en nålepude som en Dermaroller er mere effektiv, kunne det jo være skønt (men tør ikke “bare lige” at springe ud i det – det må I gerne gøre for mig, haha :D)

Helene Randløv

Hej Carina
Jeg skal meget snart til at teste en rulle på et temmelig grimt ar efter blindtarmsoperation.
Kh. Helene

Carina

Åh, hvor lyder det godt! 😀
Hav en god weekend 🙂

Helene Randløv

:-*
Kh. Helene

Ann

Er lige begyndt på bio Oil, er heller ikke typen der helt tror på den slags mirakler, men er så ulykkelig over mine strækmærker at jeg er villig til at prøve lidt forskelligt, så hvorfor ikke prøve en olie??
Har netop Googlet bio Oil for at finde debatter eller anmeldelser omkring produktet bare for at se om folk skrev positivt eller negativt. Er ikke så god til at gøre det hver dag eller to gange om dagen og har prøvet at smøre det på 3-4 gange på en hel uge og jeg fornemmer allerede en lille forandring! Det er dejligt.,
I Silkeborg er der en butik der hedder Normal
De sælger produktet til indkøbspris ca, og gør det generelt med alle deres produkter. Så der kan den fås billigt og i to størrelser.

Helene Randløv

Held og lykke med det :-*

Susanne

Ved I, om den duer til hyperpigmentering?

Katja Moikjær

Jeg synes ikke jeg har set nogen særlig effekt

Sara

Hej Katja, tak for anmeldelse. Har behandlingen varig effekt – altså er mærkerne bedret en gang for alle, eller skal du blive ved at smørre for at holde resultatet ved lige? KH Sara

Katja Moikjær

Jeg har jo netop været gravid igen, så det er meget svært at sige. Men jeg synes nok at effekten holder.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *