Servicemeddelelse: RSS’en der driller

08.11.11

Som jer, der læser vores blog ved hjælp af RSS i for eksempel Google reader eller andre RSS læsere måske har opdaget, så har Pudderdåserne længe været komplet ulæselig. I RSS’en forsvandt alle mellemrum, og med vores lange indlæg var det sådan cirka håbløst at læse på en skærm.

Vi har nu fået lavet en midlertidig løsning, så dette problem er væk. Til gengæld bliver alle vores billeder ikke vist i RSS’en, men det synes vi stadig var bedre end den ubestemmelige tekstmasse. Så nu kan du læse vores indlæg ordentlig i RSS igen, men hvis du vil se alle billeder må du lige klikke dig videre ind på bloggen. Teknikdrengene arbejder selvfølgelig videre på at vi også kan få billeder på, men uden at teksten går helt i spunk.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *