Fredagsfavorit: ShaveSafe

30.09.11
ShaveSafe

Selvom sæsonen for bare ben og bikini er slut, så bliver jeg nødt til at hylde dette fantastiske barberskum. Det er blevet til mange forskellige produkter til barbering i årenes løb, men det er sket få gange, at produkterne er blevet genindkøbt.
Grunden er naturligvis at producenterne, som regel lover meget mere, end de kan holde. Jeg er heller ikke særlig tålmodig med hensyn til røde knopper og ubehag efter barbering. Derfor bliver skum, skrabere, voks, cremer og så videre kasseret med hård hånd, hvis de ikke virker.
ShaveSafe har ikke skuffet mig og derfor er det nu muligt for mig at trimme og fjerne det hår, som jeg gerne vil af med. Tænk engang at være hundrede procent fri for røde knopper, det havde jeg for længst opgivet håbet om at slippe for.
Da jeg skrev min anmeldelse af ShaveSafe, havde jeg ikke fået min mand til at prøve den og det er desværre ikke lykkedes endnu, men en mandlig bekendt testede for mig og nu har han for første gang i mange år ikke fuldskæg. Det er så fantastisk at opleve hans glæde og hans glatte kind.
ShaveSafe kan blandt andet købes i webshoppen Shabenaa og hos MensCare i Aarhus.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
NailsAndColors

Hvor meget er der i den? Synes ikke rigtig at jeg kunne finde noget info på hjemmesiden.
Kærlig hilsen 🙂

Pudderdåse Katja

200 ml. står der på min 🙂
Kh. Katja

Camilla A.

Bare et lille tip fra mig:)
Mandelolie bliver hyldet mange steder, og jeg må sige, at jeg jubler med! Min sarte hud fik ALTID røde prikker på f.eks benene samt knopper under armene og i bikinizonen ved barbering, men det er slut nu.
Man kan bruge olien alle steder på kroppen, og den giver nul knopper! Bonus er den bløde, bløde hud:)
(Den kan købes til billige penge i f.eks Matas)

Pudderdåse Katja

Det lyder lækkert. Tak Camilla.

Maria

Hej
Er selv begyndt at bruge shavesafe før og efter epilering og det er helt fantastisk ingen røde knopperveller indgroet hår mere 🙂 Jeg synes dog det er lidt dyrt og kan se at indholdet er stort set det samme som i Mediscrub det er bare et meget billigere produkt. Er der en grund til ikke at bruge det i stedet ??

Helene Randløv

Hej Marie
De er gode begge to, så vidt jeg husker, er konsistensen den største forskel.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *