Så har vi fået Google Friend Connect

01.09.11

I må bære over med mig, for jeg har aldrig selv brugt det, og vi har aldrig haft det før, så jeg ved ikke meget om det, men som jeg har fået at vide af folk, der ved mere end mig, så kan især jer, der bruger Blogspot nu bruge Google Friend Connect til at følge os med.

Jer, der bruger Google Friend Connect i forvejen, ved sikkert udemærket, hvordan det foregår, så værsgod den er nede i nederste højre hjørne.

Vi har allerede et helt medlem. Jeg tror, det er mig selv, fra jeg oprettede profilen i formiddags 😀

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Teresa

Jeg er på. Bare fordi jeg kan 😉
Skal I til Beauty Shopping i Magasin idag? Eller var I med i Lyngby igår? (jeg tror nemlig jeg så jer da der blev holdt noget i Lyngby sidste år)

Pudderdåse Katja

Nej, jeg har boycuttet det, efter de er holdt op med at give rabat på hele sortimentet. Der var noget ved det, dengang man fik 20 procent på det hele (det var nok dengang du så os?), nu gider jeg ikke mere. De må hoste op med nogle bedre rabatter og tilbud!

Teresa

Der var 20 procent rabat på alt igår! Nuppede en Paint pot og en øjenskygge med hjem fra MAC 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *