Se hvor fotogen en Pudderdåse kan være

27.08.11

Her er beviset for hvor knusende fotogen, vi altid tager os ud. Sara har været så venlige at fange mig i baggrunden på alle tre billeder, hun har med fra Henrik Vibskov arrangementet i onsdags. Læg mærke til mit fotogene ansigtsudtryk på billede 1, min gode kropsholdning på billede 2 og mit….. på billede 3.

Tak Sara 😀

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
18 kommentarer
Louise

Men der er ingen billeder i indlægget?

Pudderdåse Katja

Du skal klikke på linket 🙂

Lis T

Ja en gang i mellem ønsker man at have mulighed for at lave lidt Photoshop EFTER billederne er offentliggjort ;-))))

Pudderdåse Katja

Ja tak! Jeg tror dog der er grænser for selv Photoshops evner i dette tilfælde…

Line

Billede 1 har lige reddet min dag 😀

Pudderdåse Katja

Tak tak, altid til tjeneste :-p

Guapizimo

He he, ja så bliver man pludselig opmærksom på andres kamera kan fange en også 😀 Jeg blev fanget under modeugen, dog er jeg heldigvis sløret i baggrunden, ellers tør jeg ikke tænke på hvordan jeg ville se ud 😉

Louise

Haha 🙂 – kender det desvære alt for godt selv! 😀

Tina T

Nøj hvor lå jeg flad af grin og hvor er det fedt du laver fis med det god humor Katja. Og tak for dagens grineflip.

Lullumut

Hvor genialt 🙂 Ej, hvor er det altså synd 🙂

Sarah

Åhh du redder simpelthen min aften med det første billede!! 🙂 Er det en af de fine dufte, der lugter grimt eller hvad foregår der?

Anne

Altså hvad er der i vejen med billede 2? 🙂 – der står en pæn lyshåret “dame” og kigger på noget – hun synker hverken sammen eller noget – men jeg må indrømme at billede 1 ikke er flatterende – og tak for grinet. Det er da befriende, at du er lige så lidt fotogen som mig 😉

Christina B

Ha ha ha 🙂 Jeg siger også tak for dagens grin – og thumbs up til dig for at grine med 😉

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *