Disclaimeren der forsvandt

19.08.11

Som de fleste af jer godt ved, så har vi altid arbejdet med affiliate links her på Pudderdåserne. Det betyder, at når vi linker til webshops, så giver nogle af dem os procenter gennem forskellige annoncenetværk.

For at tydeliggøre overfor jer, hvornår der var affiliate link i en artikel, så har vi altid i bunden af artiklerne gjort opmærksom på det, når der var et sådan link, og det vil vi selvfølgelig blive ved med at gøre.

Ved flytningen fra vores egen server til Bloggers Delight, så er alle disse disclaimere desværre gået tabt, og hvis de skal på igen, skal det gøres manuelt. Og vi har altså 513 indlæg at gå igennem…

Så indlæg før 20. august er det ikke gjort opmærksom tydeligt, hvornår der er et affiliate link, men indlæg fra nu af, altså efter 20. august, vil det selvfølgelig blive gjort fremover. Jeg håber, vi på et tidspunkt får tid til manuelt at gå dem igennem, men det kommer til at tage en dyb indånding.

Hvis du er interesseret i at se det på de gamle indlæg kan du altid holde musen henover et indlæg, og hvis linket starter med fx. Awin.com eller Tradedoubler.com og så en meget lang tal- og bogstavrække, så er det et affiliatelink. Hvis du er i tvivl, så skriv endelig og spørg. Igen er det vigtigt at slå fast, at vi som altid kun linker til de bedste og mest fordelagtige webshops, som vi selv kan anbefale. Læs mere her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *