Marc Jacobs Splash: Cocktail Collection 2011

08.04.11
Marc Jacobs Splash Collection 2011
Marc Jacobs Splash Collection 2011
Foto: Marc Jacobs

Hvert år ser jeg med spænding frem mod, at de ny splashes kommer i de danske butikker. For mit vedkommende startede det hele med Rain. Sædvanligvis bryder jeg mig ikke om den slags dufte, men Rain stjal mit hjerte og siden har jeg været meget nysgerrig, hver gang der har været ny information om de nye kollektioner.
Selvom sidste års Patisserie kollektion lød interessant, faldt den slet ikke i min smag og jeg levede et splash-løst liv. Heldigvis er de KÆMPE flakoner ikke sådan lige at slide op, så et par af de ældre splashes indtog igen den frie plads på hylden.
På hylderne i Magasin og Illum kan jeg se at andre deler min kærlighed til splashes og da denne kollektion skulle komme i løbet af uge 15 er det på høje tid med en gennemgang af den.

Cocktail Collection 2011
Dette års kollektion er inspireret af den første tår af en kold og sød cocktail på en solrig sommerdag. Duftene Cranberry, Ginger og Curacao har stærke farver og bliver beskrevet som forfriskende og sprøde.

Da jeg endnu ikke har duftet til nogen af dem, må I indtil videre nøjes med noterne fra de tre dufte. Desværre kender jeg ikke de danske betegnelser for nogle af noterne, derfor er de oversat, så godt jeg kan. Hvis I kender de danske navne, er I velkomne til at skrive det i kommentarerne.

Cranberry
Topnoter: Pink grapefrugt, tranebær mos, bergamot og mandarin.

Mellemnoter: Ingefær blomster, kaprifolie, ozonic accord (det aner jeg ikke, hvordan jeg skal oversætte, det plejer at betyde et strejf af noget, der er bare ingen beskrivelse andet end det) og ribs.

Bundnoter: Vetiver, icy musk (musk plejer jo ikke at være en kølig duft, så hvad det dækker over må tiden vise), til sidst er der noter af både ædle og eksotiske træsorter.

Ginger
Topnoter: Ingefær, muskatnød og cognacolie.

Mellemnoter: Passionsblomst, pelargonie og rabarber.

Bundnoter: Sandeltræ, rav og musk.

Curacao
Topnoter: Blod appelsiner, pomerans, lime og mandarin.

Mellemnoter: Viol, pære og abrikos.

Bundnoter: Hvid mos, rav, musk og sandeltræ.

Hvor og hvornår
Marc Jacobs Splash i Cranberry, Ginger og Curacau kan købes i Magasin og Illum og koster 495 kr. for 300 ml. (Prisen er jeg ikke helt sikker på, men det er det, de har kostet de sidste par år). Du kan også købe dem i Magasins webshop.

Er der andre Splash fans som glæder sig til at snuse til denne kollektion?

Kilder: Kiss and Makeup (billede) og Marc Jacobs

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Katja

Ja!!!!
Jeg elsker mine splashes, og kører på 2. flaske Rain… Og jeg drikker det ikke 😉
Jeg glæder mig til at dufte til de nye!

Rikke V

P købte jo Rain til mig…Den holder bare slet ikke på mig i mere end 20 min….Øv….

Pudderdåse Helene

Hej Rikke! Prøv at smøre lidt bodylotion på inden du kommer duften på, det kan få den til at holde længere.

Lullumut

Jeg glæder mig til at dufte til dem 🙂 De kunne godt blive en dyr vane 😉

Pudderdåse Helene

Åååhh ja, det er så ulempen!

Advo

Elsker Splash. Dog er jeg ikke fan af Rain, men min søster er. Jeg har Grapefruit som er super frisk.

Emma

Älskar Ginger!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *