MAC Flighty kollektion

08.04.11
MAC Flight kollektion

MAC Flight kollektion

MAC kommer – sandsynligvis i maj, men jeg er ikke sikker på den danske releasedato endnu- med en ny kollektion af af cremeøjenskygger. De bliver efter sigende en del af den permanente kollektion, men jeg har ikke fået den officielle information endnu, så jeg er ikke skråsikker på den danske dato. Jeg kender af samme årsag heller ikke de danske priser endnu.

Disse er cremeøjenskygger med en moussekonsistens. Alt afhænger af konsistensen. Hvis MAC rent faktisk har en ny type cremeøjenskygger ude, som har en kvalitet, der kan måle sig med deres gamle paint pots men i dette udvalg af farver, så er jeg en lykkelig kvinde. Men vi må vente og se, hvordan de er. Der er også fire limited edition farvede Zoom Lash mascara.

Let your imagination take flight with caprice as your only guide. Float into a room with a step lighter than air. Elevate your state of mind with a high-altitude collection of sensually. New spongy watercolour whipped mousse cream shadows in hues that fly higher than gravity’s rainbow. Soar sky-high with a flock of sixteen Free As Air shades that Up the Ante for fresh formula innovation in luminescent washes that build from sheer to medium easily. Eye plumage is playful with four limited edition shades of Zoom Lash Mascara certain to unleash a torrent of Tweets. Birds of a feather flock together – individually with colour uncaged…colour that sings!

MAC Big Bounce Cream Eye Shadows

 • Free as Air – light blue
 • Spread the Wealth – mid-tone olive
 • Rich, Sweet – chocolate taupe
 • Extra Charged – turquoise
 • Count your assets – decadent purple
 • My next indulgence – forest green
 • Trophy – soft peach
 • Rich thrills – mid tone silver
 • Good Fortune – soft pink
 • Sizzlin’ Diva – copper
 • Luxury Touch – violet
 • Light – cream
 • Chocolate – gold
 • Bright – peach

Her kan du købe det
Produkterne kommer til Danmark til juni og kan som altid købes i Magasin og på Magasin.dk.

MAC Flighty Collection Big Bounce Cream Eye Shadows

MAC Flighty Collection Zoom Lash Mascara

Kilde

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Pudderdåse Helene

Cremeskyggerne blev brugt til de internationale mode uger i efteråret. På billederne derfra ser det ud til at de er meget fedtede. Det bliver spændende at få fingrene i dem.

Pudderdåse Katja

Jeg har også hørt rygter om at de er transparente, flydende og fedtede. Men kun rygter. Jeg håber det ikke passer og glæder mig til at prøve!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *