Redesign af Pudderdåserne: Giv din mening til kende

06.03.11
Pudderdåserne

PudderdåserneVi overvejer at lave et nyt design på Pudderdåserne. Vi har set sådan ud, siden vi startede i maj måned, og der er nogle ting, vi gerne vil gøre anderledes. Men inden vi begynder på den proces, vil vi gerne høre jeres mening.

Vores store designmæssige udfordring er, at vi er lange i spyttet. Vi skriver indlæg, der er længere end de typiske blogindlæg, og ofte indeholder de mange flere billeder.

Det gør at et traditionelt bloglayout, hvor alle indlæg ligger efter hinanden, kan blive en temmelig langtrukken affære. På den anden side synes vi måske i dag at designet er for lidt blog og for kortfattet på forsiden.

Men det vigtigste er jo ikke hvad vi synes, men hvad I synes. Så hvordan foretrækker I at forsiden ser ud? Skal vi have et traditionelt blog-layout hvor alle indlæg kommer efter hinanden? Eller skal vi have det som vi har i dag, hvor der er en ganske kort teaser-tekst? Eller måske et sted midt i mellem, hvor man kan læse et uddrag af teksten og klikke sig videre ind, som for eksempel Temptalia har? En fjerde mulighed, jeg er stødt på, er at forsiden består af det nyeste indlæg og så resten i uddrag nedenunder.

Jeg har lavet en lille afstemning, men kom endelig med jeres uddybende kommentarer. Også hvis I har andre kommentarer, ris, ros og forslag til design og opbygning af Pudderdåserne.

[poll id=”10″]

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
rijaH

Hm altså jeg er mest til Magasin, men i og med at jeg læser med i en reader så er design måske ikke det jeg tænker mest over. Men det som i har i dag fungerer fint 🙂

rijaH

Dog kunne det være rart hvis man kunne melde sig til at få en mail ved nye svar på kommentar 😉

Dktte

Som det er nu eller helt anderledes. Ligesom Camille på clamourforglamour.

Sandie

Jeg synes ikke jeres logo kommer særligt meget til sin ret… Nu står det nærmest mest som bogstaver, men det er da tegningen af pigen med pudderdåsen, ikke?
Jeg kan godt lide farverne, de passer meget godt til målgruppen…
Jeg synes længden på jeres tekst går hen og bliver lige lidt for lang – og dermed ikke såå læselig – der hvor den er længst…
Så synes jeg, at denne side (jeg ved ikke om den er repræsenterende for resten af jeres design) er lidt … “tom”… ? Jeg savner lidt liv med billeder, fotos mv. Og gerne teasere for andre relevante artikler – også gerne med fotos til…

Mille

Jeg kan godt li, at I skrive lange indlæg. Så bliv ved med det 🙂 Jeg synes, derfor heller ikke, at I skal vælge et traditionelt bloglayout. Det bliver hurtigt lidt rodet og uoverskueligt, når der er meget tekst og mange store billeder.
Jeg ville lade mig inspirere af http://www.makeupandbeautyblog.com/ . Hun laver altid lange indlæg med mange billeder, og jeg synes egentlig, at det fungerer meget godt på den måde, hun stiller det op på.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *