Dåse-darlings: Too Faced Shadow Insurance

02.03.11
Too Faced Shadow Insurance

Pudderdåserne gør en dyd ud af at være først med det sidste og anmelde de nyeste produkter. Men når vi kigger i vores egen makeup-pung, så er det de gode, gamle klassikere, vi oftest hiver frem. I denne serie Dåsedarlings vil vi derfor fremhæve de produkter, som hverken er nye eller hotte, men som derimod er dem, der har eksisteret længe, og som vi bruger allermest. Disse produkter er kun dem, vi selv bruger begge to og har brugt længe. De er ikke nyheder, men du kan stadig købe dem.

Too Faced Shadow InsuranceVi omtalte Too Faced Shadow Insurance tilbage i et af de allerførste indlæg på Pudderdåserne, hvor vi testede øjenskyggeprimere, men den fortjener så afgjort et indlæg for sig selv. Jeg tror, hvis du spurgte Helene og jeg, hvilket produkt vi nødigst ville undvære, ville vi – efter at have brokket os gevaldigt over kun at måtte vælge et – nok i hvert fald begge overveje at nævne Too Faced Shadow Insurance.

For det er en fast del af både Helenes og min makeup-rutine og et produkt, vi konsekvent anbefaler folk at bruge. Det er en øjenskyggeprimer, hvilket vil sige en primer, som du smører på øjenlåget, før du lægger din øjenmakeup. For det første gør den det meget nemmere at lægge øjenmakeup, og – og det er her den for alvor excellerer – for det andet får den din øjenmakeup til at holde næsten evigt.

Sidste år var jeg til koncert med Kent i TAP 1 på Carlsberg. Meget kan man sige om TAP 1, men udluftning – det er der ikke. Og da jeg rigtig godt kan lide Kent og hopper temmelig meget til koncerter – ja så var jeg en meget svedig hoppebold bagefter. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at mine veninder stirrede på mig, da lyset blev tændt. For mine mørke smokey eyes sad fuldstændig, som da jeg lagde dem fire timer tidligere, men i resten af ansigtet havde jeg ikke en dråbe makeup.

Så effektiv er Too Faced Shadow Insurance, jeg overdriver ikke. Den gør også farverne mere intense, gør det nemmere at blende øjenskyggerne, og får øjenskygger, der drysser, til at sidde bedre fast.

Hvis du bruger løse øjenskygger som pigmenter, er en primer et must, og her er Too Faced Shadow Insurance også rigtig god. Fordi den er flydende, kan du også blande den med pigment.

Her kan du købe den
Magasin er de eneste, der forhandler Too Faced herhjemme. Den koster 170 kroner i deres butikker. Du kan også købe den for lidt under 100 kroner hos den engelske webshop Beauty Bay.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
29 kommentarer
Gitte K

Lige et spm … denne her insurance ting … kan den også forhindre vandfast mascara i at lægge sig som en sort skygge under øjnene?
Jeg har aldrig haft problemer med mascara før, men nu er der absolut ingen vandfaste mascaraer, der fungerer for mig længere. Uanset mærke, så får jeg mørke skygger under øjnene af mascaraen over frokost.
Jeg har prøvet utallige vandfaste mascaraer fra Clinique, MAC, diverse billige mærker og senest en fra Clarins. I løbet af dagen ender mascaraen med at blende ind i min hud og giver mig markante sorte skygger under mine øjne. Jeg bruger kun mascara på over-vipperne af samme årsag.
Jeg fatter ikke en meter af HVORFOR, for jeg har ikke haft problemet tidligere. I perioder har jeg helt undladt mascara, fordi jeg ikke gider at gå rundt og ligne en søvnig panda efter frokost. Men så ser make-up’en ufærdig ud …
Vil en primer af en eller anden art hjælpe mig af med de sorte skygger, tror I? Og hvilken er bedst?
Jeg ved, I ved, hvad der virker … På forhånd tak for jeres viise ord 🙂
Kram fra Gitte

Pudderdåse Katja

Det kan den desværre ikke. Men er du sikker på, at det er mascara og ikke øjenskygge, eyeliner eller lignende?
Hvis det er øjenskygge eller eyeliner vil den helt sikkert hjælpe.
Hvis det er mascara vil den ikke hjælpe. Har du prøvet et andet mærke? MAC og Clinique er efter min mening ikke nogen af de bedste til mascara. L’Oreal og Maybelline gør det meget nedre. L’Oreals vandfaste volume million lashes er god.
Det er vigtigt at dine vipper er helt tørre og rene. Er der creme på for eksempel eller andet produkt når du putter mascara på? Det kunne forklare det. Er du for eksempel begyndt at bruge en øjencreme eller lignende?
En anden mulighed er en decideret mascara primer under mascaraen. Jeg elsker Smashbox’ og Shiseidos. De giver begge længere vipper og kan hjælpe med holdbarhed, men hvis du bruger vandfast mascara tror jeg ikke det gør den store forskel på holdbarhed.
Mit bedste bud er at der sidder noget på dine vipper før du putter mascara på.
Held og lykke og spørg endelig igen.
Kh. Katja

Camilla

Hej begge to og tak for en fin blog 🙂
Som ny læser kan jeg se jeg er lidt sent på den ift. denne tråd – men jeg alligevel et spørgsmål.
Jeg har netop bestil shadow insurance og den der urban decay spray all night ting 😉 – skal shadow insurance tørre før man lægger skygge, og er der forskel på hvordan man bruger den ift. cremeskygger vs. pudder? Jeg bruger shiseidos creme øjenskygger og chanel og lancômes pudderskygger.
Du skrev at all nighter sprayen bruger du før foundation, mellem foundation og pudder og til allersidst igen. Hvor tæt på skal den sprayes?
Forhåbentlig tak for hjælpen fra en primer novice 🙂

Pudderdåse Katja

Hej Camilla
Velkommen til! Vi er glad for, at du er he.
Shadow insurance skal tørre et øjeblik. Det går ret stærkt. 30 sekunder måske? Du kan bruge den under både cremeøjenskygge og pudder, det virker fuldstændig ens.
Tricket med All Nighter er at spraye den tilpas tæt på til at man rent faktisk får noget ud af det, men ikke så tæt på, at den løber. Jeg vil sige ca. 25 cm som der står på den, er passende, men prøv dig gerne frem.
Held og lykke, og lad mig høre, hvordan det går.
Kh. Katja

Camilla

Hej igen 🙂
Mange tak for tips 😀 jeg gir det en chance så snart de triller ind af døren – jeg kan næsten ikke vente med at prøve – for hvis primeren virker så godt som i siger er det jo et mirakel 😉
Skal i byen lørdag, håber den kommer inden da :p Jeg lader dig vide om der var panda-øjne 😉
God aften 🙂
Kh. Camilla

Pudderdåse Katja

Jeg lover dig, den virker!
Brug evt. også en lille smule under den nederste vippekant til at holde på det, hvis du har eyeliner derunder.
Det den IKKE virker mod er pandaøjne på grund af mascara selvfølgelig. Så hvis du har sort under øjnene bagefter, så er det mascara.
Pøj pøj 🙂

Camilla

Hej Igen 🙂
Så er varerne kommet og har fået lov at stå for skud. De virker fantastisk!!! kl. 5 om morgenen sad min makeup nøjagtig som da jeg lagde den kl 16. Lidt mere mat, men var stadig fuldt ud til stede og ikke tværet på nogen måde.
Jeg vil ALDRIG betvivle jeres råd 😉
Det gør det altså lidt nemmere at sende flirtende øjne når man ikke ligner en der har været på druk i to uger 😉
Tak for det..
Store knus – Camilla

Sofie

Hey.
Har her på det seneste oplevet noget underligt med min shadow insurance. Den er holdt op med at virke på mig!!! Er det noget I har oplevet? Kan det måske være fordi den er for gammel? (jeg købte min for over et år siden)

Pudderdåse Helene

Hej Sofie!
Min veninde har prøvet det samme, der var det kulden, der var synderen. Hvis den er meget over et år gammel, ville jeg nok skifte den ud 🙂
Mvh. Helene

Sofie

Okay. Det stemmer jo også meget godt overens med vejret lige nu. Tror nu bare jeg skifter den ud.
Tak 🙂

Lis Martens

Kan oplyse jer om, at “Too Faced Shadow Insurance” ikke forhandles i Magasin mere. Har forsøgt både i Odense og København, samme besked begge steder.
Er der andre forretninger der forhandler det?

Helene Randløv

Hej Lis
Nej, det er desværre meget længe siden man kunne købe Too Faves i Danmark 🙁 vi køber begge online, lige nu kan jeg godt nok ikke huske hvor, jeg søger bare på google 🙂
Kh. Helene

Camilla

Jeg ville købe den på beauty Bay, og i samme moment se om der var andet jeg manglede, jeg kunne få billigere. Mine har haft en holdbarhed på omkring 1-1,5 år også selvom der var mere i tunen.
Men det virker!! Held og lykke 🙂

Katja Moikjær

Kære Lis
Det er også et meget gammelt indlæg det her. Der er desværre ingen forhandlere længere, der sælger den i Danmark, men du kan købe den på nettet hos fx. beauty bay.
Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *