Ny Lady Gaga Viva Glam for MAC

29.01.11
Lady Gaga for MAC Viva Glam 2011

Lady Gaga for MAC Viva Glam 2011

Lady Gaga fortsætter som talskvinde for MACs Viva Glam program i 2011, og nu er der oplysninger om den nye læbestift og lipgloss, hun lancerer. I 2010 var Viva Glam Gaga en lys blåtonet pink, i 2011 bliver Viva Glam Gaga II en nude læbestift og lipgloss.

MAC Viva Glam Gaga II lipstick

MAC Viva Glam Gaga II Lip Glass

MACs Viva Glam program er til fordel for aids-ramte i hele verden, og det fede ved programmet er, at HELE beløbet fra salg af Viva Glam produkterne går til velgørenhed, så det er salgsprisen og ikke kun overskuddet, man bidrager med.

Den nye lancering medfører også et farvel til Viva Glam Gaga og Viva Glam Cyndi fra 2010, så hvis du er interesseret i dem, skal du købe dem snart.

Her kan du købe det:
Du kan købe MAC i Magasins butikker eller på Magasin.dk. Viva Glam læbestifter og lipgloss koster 145 kroner stykket.

Hvad synes du? Jeg undrer mig personligt over, at en så farverig person som Lady Gaga skal have en nude farve læbestift. Om farven er god eller ej er meget svær at sige, før man har prøvet den på. Det kan være både rigtig godt og rigtig skidt.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Nina

Jeg skal helt bestemt forbi MACs stand og tjekke den ud. Jeg har selv lige købt Viva Glam V, som jeg er blevet svært glad for efter kun en lille uge.
Jeg vil give dig ret i, at det er underligt, at en farverig og ellers eksperimenterende person som GaGa repræsenterer en lidt halv-kedelig nude læbestift. Jeg tror dog samtidig, at MAC primært er interesserede i at appelere til så bredt et publikum som muligt. Hele beløbet går jo til et godt formål og jo flere de sælger, jo bedre. Der er GaGa forhåbentlig også med til at hype produktet lidt. Men derfor kunne de nu godt have valgt noget lidt mere specielt. Jeg syntes den lyserøde fra 2010 passede super til hendes image uden at være alt for “kedelig”.

Pudderdåse Katja

Jeg er helt enig Nina. Desværre så jeg helt forfærdelig ud med den lyserøde Viva Glam Gaga. Den klædte mig overhovedet ikke. Jeg glæder mig til at prøve den nye! Det er ofte hit or miss med de nude farver.

Anna

Hey hvor kan man købe denne henne? 🙂 Bor i Herning og der er ikke rigtig nogle butikker hvor man kan købe den 🙁

Pudderdåse Katja

I Magasin eller Salling i Aalborg. Ellers Magasins netshop 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *