Så virker vores RSS – og sådan bruger du det

20.12.10
RSS

RSS

Når man undrer sig over, at man har relativt få abonnenter via RSS, så kan det være en god idé at tjekke om ens RSS links på ens side overhovedet virker…. DOH! Nå men det gør de nu (tak Carsten!). Det vil sige, at når du klikker på det lille orange RSS ikon til højre eller i bunden af siden får du adgang til Pudderdåsernes RSS feed.

RSS for begyndere
Hvad kan den så? Hvis du allerede er ivrig bloglæser, så bruger du det nok allerede. Det er en særlig måde at læse primært blogs på. Ved at tilføje RSS feeds til din RSS reader kan du samle alle dine yndlingsblogs et sted. På den måde kan du hurtigt overskue alle de blogs, du interesserer dig for på en gang. Jeg bruger selv Google Reader, men der findes mange andre, jeg ved, at mange af jer bruger BlogLovin’. Derudover findes der et utal af programmer, du kan downloade til det, og de fleste browsere har også en funktion, du kan bruge. Jeg fandt denne udemærkede lille guide på bibliotekets hjemmeside.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *