Så er vi oppe igen

23.10.10
Solskin

Solskin

Det har været en hård uge for Pudderdåserne.dk. Mandag døde vores server, som vores teknikmand Carsten sagde: “Den hvæser af mig”. Nu er serveren kørende igen midlertidigt takket være heroisk indsats fra Carsten, som også nu vil gå i gang med indkøb af ny server.

Vi er kede af, at vi var nede så længe, men er bare glade for, at vi er kørende igen nu, takket være Carsten. Især fordi han gør det her uden anden løn end lovning på en god middag den dag, vi tjener bare en lille smule penge. Har I også den slags venner, som bare får verden til at dreje rundt?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Katja

Jamen så: Tak Carsten!!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *