Hvilke mærker kunne du godt tænke dig at læse tests af?

27.09.10
Pudderdåserne

Pudderdåserne

Vi er ved at undersøge markedet for at finde ud af, hvad vil skal teste af produkter i den kommende tid. Hvilke produkter, synes du, er mest interessante? Hvilke mærker kunne du godt tænke dig, vi undersøgte nærmere? Hvilke vilde påstande vil du gerne se undersøgt? Hvilke producenter interesserer dig mest? Er der noget vi overser? Eller…?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
13 kommentarer
Stine

Produkter uden parfume 😀

Kristine

Hvad med tests af dyrt i forhold til billigt, ELF mineralfoundation ift I.d, youngblood eller Jane Iredale, max factor ift MAC eller clinique osv. Hvor er der reel kvalitetsforskel og hvor er der måske lige så meget tale om brand og “lækkerhedsværdi” etc.
Rent produktmæssigt kunne jeg godt tænke mig et tema om læbestifter. Både test af holdbarhed mærkerne imellem, men også de forskellige typer læbestifter, man kan købe. Hvad kan de forskellige typer (og hvad kan de ikke)?

Kristine

Nåja, og også et tema om foundations: Hvad er styrker og svagheder ved de forskellige typer af foundations. Altså hvilke behov dækker de forskellige typer (en langtidsholdbar foundation er måske ikke sagen hvis den fx. har tendens til at danne flager på tør hud) osv.

Anne

Jeg vil gerne læse om Tromborgs produkter. Er de rene? Har de virkningen, der bliver lovet?
Og jeg vil gerne læse om bodyshop. Er det opreklameret eller er produkterne virkelig som de lover?

Jette Sørup Korsgaard

Kunne godt tænke mig test af forskellige plejeprodukter og deres virkning f.eks. masker, peeling osv.
Hvilke i synes er gode og hvilke ikke er pengene værd.

Annesofie

Hej 🙂 jeg syns at det kunne være meget spændene at læse om nogle af de billigere produkter, som Gosh,Maybelinne,Rimmel,ELF osv. Ikke bare makeup, men også neglelak og hudpleje

Justina

Tænker at det kunne være spændende at teste de nye dansk produceret Vatrondeller YniQ Luxus Vatrondeller – i forhold til styrke og drøjhed, når man fjerne neglelak og i forhold til sugeevne ved brug af skintonic. Har problemer med at skintonicen tit løber igennem.
Glæder mig til at høre fra Jer <3

Pudderdåse Helene

Hej Justina
Jeg er i gang med at teste dem 😉
Kh. Helene

Signe

Jaaaa, ønsketid!
Jeg kunne godt tænke mig lidt common sense i hår-junglen. Jeg er holdt helt op med at bruge balsam fordi jeg har mængder af meeeget fint hår, som klasker af de mindste mængder balsam. Men er det skidt i længden? Eller er det bare okay? Gode hårmasker til fint hår ville være en dejlig feature.
Mærker, jeg gerne læser mere om: Korres (min nye kærlighed), Oskia, BECCA (skal I ikke lige være officiel DK-tester af Becca, det er så lækre sager, og de har tit gratis shipping), Face Atelier, Sukì, Alpha-H og MD formulations (som I vist har skrevet noget om… i så fald, nevermind), Anastasias brynprodukter.
Ser også meget gerne kritiske tests af kult-produkter som Embryolisse cremen og den slags, som man kan mistænke for at være mere hype end kvali.
Og så den store og tunge; syrer. Hvilke er gode til hvad og hvordan ved man, om skidtet virker? Jeg har efterhånden fundet frem til, at glykolsyre er godt til min hud, men ikke medmindre procenterne er pæne – og de står ikke altid på produktet. Hyaluronsyre – hvad er op og ned, har prøvet nærmest modsatte resultater med hyaluronsyreserumer, en var fantastisk og en anden tørrede nærmest min hud ud. Skal de være i krukke? Og c-vitamin, jeg har hørt, at c–vitamin i cremer er nærmest garanti for at effekten udebliver, fordi man ikke kan lave en creme, der er sur nok til at være effektiv (pga det ph-neutrale vandinhold). Forvirret? Jeg er i hvert fald. Måske I kan hjælpe?
Det var lige et par forslag. Elsker jeres blog, keep it up 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Signe
Først skal du have tak for ros <3
Der ligger allerede anmeldelse af Embryolisse, Korres og MD Formulations.
Oskia er på vej…Det er mums!
Becca…Det ville vi bestemt gerne!!!
Face Atelier, det ser jo cool ud, ligesom så meget andet…vi gør det så godt vi kan 😀
Sukì er jeg i gang med at undersøge…
Alpha-H, navnet siger mig noget, jeg er for træt til at slå det op lige nu…
Anastasias brynprodukter, har jeg simpelthen ikke den helt store fidus til, men jeg vil da gerne teste dem alligevel 😛
Hårmasker til fint hår….Hmmm, hvis du ikke kan få balsam til at virke, så bliver det ikke en nem opgave! Purely Proffessionals Treatment 1 har vi skrevet om og det er mit bedste bud…Den er FAB!
Der er MANGE indlæg, som allerede kommer ind på syrer, så der kan du måske hente hjælp?
Død over krukker! INGEN creme skal nogensinde opbevares i krukke!!!
Huskede jeg det hele?
Kh. Helene

Petrine

Tak for et spændende og informativt web site!
Jeg har set mærket Beauté Pacifique hos både Matas og på Apoteket – kender I til det mærke? Er det udviklet af hudlæger, siden det sælges på Apoteket og indeholder det parfume og parabener? Jeg er også lige blevet skrevet op til en ultralydsscanning, som efter sigende kan fortælle noget om min huds tilstand, men jeg tror det er nogle folk fra Beauté Pacifique, der står for det, og jeg er bange for, at de bare vil sælge mig deres produkte. Har I nogle kommentarer til dette?

Ditte Jensen

Kan godt se det er lang tid siden de her indlæg er blevet oprettet.. men jeg er total enig, vil også meget gerne se tests af Beaute Pacifique!!
Ellers tak for en SUPER blog som jeg lige har opdaget for en uge siden, men som jeg er inde og tjekke ud dagligt <3 <3

Pudderdåse Katja

Tusind tak Ditte 🙂 Hvor er det dejligt at høre

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *