Fransk der rocker: YSL Rock & Baroque

07.09.10
Yves Saint Laurent Rock & Baroque neglelak

Yves Saint Laurent Rock & Baroque neglelak

Yves Saint Laurent tager fransk manicure og vender den helt på hovedet. I stedet for de cheap udseende hvide neglespidser viser YSL en helt ny måde at bruge teknikken fra fransk manicure på.

Og du behøver overhovedet ikke købe lige præcis disse – ret dyre – minilakker for at få effekten. Find to neglelak i kontrastfarver, og læg først den ene på hele neglen og dernæst den anden kun på negletipperne. Det kræver en sikker hånd, men med lidt øvelse er det ikke svært. Jeg skal afgjort prøve det!

Hvis du ikke har en rolig hånd, kan du fra blandt andet Mavala i Matas og Magasin købe små skabeloner til at male efter.

YSL Rock & Baroque neglelak

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Anne C

Det ser flot ud! Kan vi par nogle “sådan gør man” ttips og tricks for begyndere? Jeg synes, at fransk manicure er ret grimt, så det har jeg aldrig sat mig ind i, men det der kunne være super at lære 🙂

Pudderdåse Katja

Anne, det ville jo kræve at jeg selv kunne finde ud af det 😀
Jeg er heller ikke fan af fransk manicure, så jeg har ikke dyrket det for alvor. Men man når ret langt med en sikker hånd, tungen lige i munden og mange forsøg indtil den er der. De der skabeloner fra Mavala er altså også ret gode.
Men jo! Jeg sætter det på min to do liste!

Anette Kristine Poulsen

Big smile – to bloghjerner og et næsten identisk output. Har præcis blogget om de små duo-lakker i dag.

Pudderdåse Katja

He he. Den har oven i købet ligget på min to do liste LÆNGE. Jeg har så tæske travlt. Må straks se hvad du har skrevet!

Heidi

Det er bare ekstremt sejt Katja, super – dette skal jeg bare prøve mig på. Er totalt vild med det! God idé med at købe skabeloner – jeg har ikke en sikker hånd….mmm hvad skal jeg kombinere…lilla og turkis måske?

Pudderdåse Katja

Ja da! Eller lilla og gul?

Katja

Det ser cool ud! Hvis jeg en dag får noget der ligner lange negle, skal jeg afgjort prøve! Tak for ideen!

StinaM

Wauuuu, jeg vil have mørkelilla negle med guld. Hvor er det bare nogle smadder flotte negle og lakker.

Stine

Hæhæhæhæ dette har jeg gjort i årevis når jeg skulle være lidt fancy til fester. Endelig er jeg blevet in ;o)

karina nilsson

Kan ske jeg alligevel ka få brugte min gule lak. Den ligner alene, en der har røget alt for mange smøger…

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *