Jane Iredale PurePressed Base: God mineralsk foundation med fremragende solbeskyttelse

01.09.10
Jane Iredale PurePressed Base

Jane Iredale PurePressed Base

Jeg er ikke hoppet med på bølgen af mineralske foundation, selvom jeg ved mange andre elsker dem. Jeg synes, de støver så usandsynligt meget, at jeg ikke gider det. Og ofte kan du få samme resultat med en almindelig pudder, som typisk også består af mineraler og ikke adskiller sig væsentligt fra de produkter, der bliver solgt som specifikt mineralske, udover at de er nemmere at arbejde med.

Derfor er det dejligt, når producenterne laver en kompakt mineralsk pudder, som klart er nemmere at arbejde med. Som for eksempel Jane Iredale PurePressed Base. Den støver stadigt relativt meget, men den kompakte form gør svineriet noget mindre.

Samtidigt er det en rigtigt god pudderfoundation. Den giver let til medium dækkeevne, smelter naturligt ind i huden og giver en super smuk finish. Den fungerer også rigtigt godt ovenpå flydende foundation som almindelig pudder.

Fremragende solbeskyttelse
Samtidigt indeholder den en god portion ingredienser, der beskytter mod både UVA og UVB stråling, og den har en fremragende SPF 20, som lader de fleste andre foundations meget tilbage at ønske. Samtidigt indeholder den to udemærkede antioxidanter, som din hud har godt af. Der findes overvældende mængder research om antioxidanters positive effekt på huden. Flere videnskabelige tidsskrifter beskæftiger sig ikke med andet for eksempel Free Radical Research og Antioxidants & Redox Signaling.

Som ved alle andre pudderfoundations er holdbarheden ikke i top. De sidder bare ikke lige så godt fast på huden som de bedste flydende foundations, det kan simpelthen ikke lade sig gøre med en pudder. Men den er ikke dårligere end andre pudderfoundations.

Jeg har altid selv en kompakt foundation med i tasken. Jeg bruger min flydende foundation når jeg lægger makeup og så frisker jeg den op i løbet af dagen med en kompakt pudderfoundation, der er supernem at have med på farten.

Jane Iredale PurePressed Base koster 395 kroner og kan primært købes på nettet.

Bruger I mineralsk foundation? Hvilke mærker kan I bedst lide?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Annette

Jeg bruger lige præcis den i skriver om, og det er den bedste jeg har prøvet.

Karin V. Sørensen

Hej 🙂
Jeg har brugt Jane Iredale i et par år nu, og det eneste jeg er utilfreds med er at jeg ikke opdagede det før, for så kunne jeg have undgået mange af de problemer jeg døjede med inden.
Når du skriver at mineral-puddere støver ualmindelig meget – så har du muligvis ret, jeg har kun prøvet Youngblood, som jeg absolut ikke kan anbefale da jeg ikke kunne få den til at sidde andet end i kager i ansigtet – så skrækkeligt ud :-O og så Jane Iredale, og både den løse og den faste pudder fra Jane Iredale er noget helt andet 🙂 Den støver absolut ikke når man lærer at anvende den, for den skal nemlig ikke bruges som så mange andre puddere skal. Der skal meget lidt produkt på den rette børste, der findes én type børste til løse puddere og en anden til de faste typer, og der skal virkelig ikke ret meget pudder på, og det skal fordeles meget grundigt og nærmest masseres ind i ansigtet med cirkulerende bevægelser indtil det er absorberet. Under pudderen kan man have en farvet dagcreme, som den Jane Iredale selv har produceret, eller den Dermalogica har – der er nemlig det ved den type farvet dagcreme at overfladen i sig selv føles nærmest pudret når man har lagt den dagcreme på, og så er det betydeligt lettere at få den faste eller den løse pudder til at sidde perfekt på. Som en afslutning til makeuppen har Jane Iredale fremstillet en spray, og der findes, så vidt jeg ved, tre forskellige slags, en der giver fugt, en til moden hud og en til uren hud, og når man har fundet den der passer til sin hudtype, sprayer man den meget begrænset og blidt over sin nypudrede hud, og resultatet er AMAZING 😀 Jeg har brugt makeup siden jeg var 15 og har prøvet alt der har været tilgængeligt på det danske marked og takket være nettet og min visa-kort nu også det der findes i den frie verden 😉 og jeg kan kun sige at Jane Iredale er et fænomenalt mærke – det er virkelig som de selv siger Hudpleje med farve! Min hud er sart og opfører sig nogle gange sært, men ikke efter jeg er gået over til dette mærke, har jeg fået en utrolig flot hud der aldrig giver mig problemer mere.
Venlig hilsen Karin

Pudderdåse Katja

Hej Karin
Dejligt du har fundet noget, der virker. 🙂 Og jeg er helt enig, den er virkelig god den her.
Kh. Katja

alice sørensen

Jeg har også brugt denne purepressed base i et halvt års tid. Jeg har ikke tidligere anvendt pudder til hverdag, men det har været nemt at lære at lægge denne (bruger kabuki børste). Jeg synes den giver et smukt finish der og man kan selv bestemme hvor transparent resultatet skal være.
Desværre er der dimethicone i, altså slikone, som jeg ikke kan se passer med at den skulle være “noncomedogenic” altså ikke tilsopper porerne. Jeg fatter ikke de ikke bruge en vegetabilsk olie/voks istedet for!

jette

Har netop købt jane iredal fast mineral pudder ja faktisk 2 StK den ene hedder golden glow alt alt for gul,så købte jeg warm sienna er det mig,eller er de gule?jeg er rødblod med fregner,og har faktisk altid købt make up i farver som Ivory

Helene Randløv

Hej Jette
Jeg kan desværre ikke hjælpe dig, da jeg slet ikke er godt nok inde i Jane Iredales sortiment.
Kh. Helene

Iben

Hej Jette. Det er rigtigt som du skriver, at de farver du har købt har gul undertone. I farverne hos JI findes både Foundations til hudtyper med gul, rødlig og neutral farvetoner. Det lyder som om du har let rødlig farvetone i din hud..og skal derfor vælge en pudder som også har det. Det kan være svært at skelne tonerne hvis man køber over nettet, men hos en forhandler er det ret tydeligt at se forskel. De har også lavet en farve der hedder Ivory. Mvh. Iben

Helene Randløv

Tak for hjælpen Iben!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *