Drags og queens: Copenhagen Pride Parade 2010

22.08.10
Copenhagen Pride Parade 2010

Var det noget med en drag makeup? Årets Copenhagen Pride Parade bød på masser af ovenud overdrevet, opstyltet og over the top makeup. I love it! Paraden markerede afslutningen på årets Copenhagen Pride Week og gik fra Frederiksberg over Nørrebro ind mod centrum og Rådhuspladsen. Dejlig oplevelse og altid godt at blive mindet om kampen for sexuel ligestilling.

Det var først, da vi kom hjem igen, at jeg fik tanken at skrive lidt her på Pudderdåserne.dk, og min stakkels mand måtte derfor kæmpe for at beskære sine billeder nok, til at man kan se ansigterne. Næste år skal jeg nok være forberedt og huske at bede manden tage telelinsen med.

Egentlig er det lidt misvisende overfor Pride paraden altid at vise billeder af drags, for drags udgør en minimal del af dem, der går i paraden. Langt de fleste går i alt muligt andet tøj. Men nu handler det om overdreven makeup, så her får I de vildeste. Og så undskylder jeg samtidigt til alle de moderate kræfter i Pride.

Er det ikke nogle skønne damer?

Copenhagen Pride Parade 2010

Copenhagen Pride Parade 2010

Copenhagen Pride Parade 2010

Copenhagen Pride Parade 2010

Copenhagen Pride Parade 2010

Hvis I selv vil lege med drag makeup kan jeg varmt anbefale serien om Enkorrines youtube videoer, som er lavet af Enkore Makeup. Hans små sketches er åndede, men makeup det kan han.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *