Efterårets Chanel lakker: Les Khakis de Chanel og Paradoxal

20.08.10
Les Khakis De Chanel neglelakker

Som altid glæder jeg mig næsten allermest til Chanels nye neglelakker, når vi nærmer os en ny sæson. Og i år er ingen undtagelse. Chanel har virkeligt lagt i ovnen til nogle godbidder, synes jeg.

Senere på efteråret lancerer de hele tre nye lakker i den nye kollektion Les Khakis de Chanel, som skabte stor furore, da de blev spottet på catwalken i Paris. Nu er der så kommet information ud om kollektionen, og det ser lovende ud. De tre støvede khakifarver, en grøn, en brun og en rosa, ser perfekte ud til efteråret og viser igen nyskabelse fra Chanel. Der er ingen oplysninger om, hvornår de kommer til Danmark, men de bliver lanceret i udlandet den 20. september, så der går nok noget tid, før vi får dem at se i Danmark.

In celebration of Vogue’s Fashion’s Night Out, Peter Philips, Global Creative Director of CHANEL Makeup, has created LES KHAKIS DE CHANEL, a collection of three Le Vernis Nail Colours. Ultra sophisticated shades Khaki Rose, Khaki Brun and Khaki Vert can be worn alone or combined for an urban chic camouflage effect.

Les Khakis De Chanel neglelakker

Lilla i august
Inden vi når så langt byder Chanels store efterårskollektion også på en helt ny neglelak, og denne gang en lilla. Men ikke en hvilken som helst lilla. Den ligner en skøn blanding af lilla med nogle brunlige, grålig og blålige undertoner. Farven er svær at bestemme, og jeg glæder mig til at se den live, og se om den er, som jeg forventer. Den skulle være på vej i butikkerne herhjemme, måske den allerede er fremme nogle steder? Vi snakker indenfor maks. et par uger, har jeg hørt.

Sammen med Paradoxal byder efteråret også på en relancering af Jade Rose, som stammer fra sidste efterårs jade-kollektion.

Coco Chanel’s iconic style was a study in contrasts. She boldly mixed black and white, masculine and feminine, classic and modern. Paying tribute to her unique vision, Peter Philips, Global Creative Director of CHANEL Makeup, has created a makeup collection for Fall 2010 that brings bold emphasis to the eyes, and keeps lips soft and delicate.

Chanel Paradoxal og Jade Rose neglelak

Jeg køber Chanel her hos Garden Pharmacy i England..

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Daniela

Info: Jeg har forhørt mig hos Chanel i Magasin Du Nord, og ekspedienten kunne desværre fortælle mig, at de khaki-farvede lakker ikke kommer til DK! Det er kun Jade Rose og Paradoxe som kommer til DK. 🙁

Pudderdåse Katja

Ej det er da løgn! Øv! Nå men tak for oplysningen.

Ditte

Det er fantastiske farver og jeg må have dem, alle.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *