Fredagsfavorit: Jeffree Star Cosmetics Cremated Palette

Tirsdagstip: Sådan beskytter du huden tilstrækkeligt

Garnier Ambre Solaire Sensitive Face Mist SPF 50

Foto: L’Oréal
Garnier Ambre Solaire Sensitive Face Mist SPF 50 er min favorit af alle de mists, jeg har prøvet!

I ”Tirsdagstip: Få masser af glød og større effekt af dine cremer” beskrev mit ritual. Da jeg skrev, overvejede jeg slet ikke, at det kunne give anledning til spørgsmål. Men der er faktisk temmelig mange, der har skrevet og spurgt, hvorfor i alverden jeg gør, som jeg gør. Det er især beskrivelsen af min lidt sære brug af SPF, der giver anledning til spørgsmål. Forklaringen er selvfølgelig lige til, men det kræver måske, at man kender lidt mere til mine vaner. Det er beskrivelsen af, hvordan jeg påfører først én SPF og derefter vores egen Alt i en Beskyttelse SPF 40. Betyder det mon, at jeg ikke stoler på nogen af dem?

Lag på lag
Der er flere grunde til at jeg gør, som jeg gør. Den ene er, at jeg altid bruger flere lag beskyttelse. Siden forrige sommer har Evy Technology stået fast på hylden. Det er noget nær det ideelle produkt, fordi det ikke løber eller smelter. Samtidig er det usynligt i modsætning til vores egen Alt i en Beskyttelse SPF 40, der jo indeholder farve. Det er genialt med et produkt med farve i, men det er altså noget hø i hårgrænsen, på øjenbrynstatoveringer og på læberne. Derfor smører jeg først Evy Technology Sunscreen Mousse SPF 50 på øjenbrynene, i hårgrænsen, på og rundt om munden. Derefter smører jeg Alt i en Beskyttelse SPF 40 på og for det ikke er løgn bruger jeg faktisk også Læbesalve SPF 30 på læberne. I løbet af dagen bruger jeg oftest en spray.

Pigmentforandringer
Langt de fleste, jeg kender, der døjer med pigmentforandringer, har det klassiske overskæg, pletter over øjenbrynene og øverst på kinderne. Det tyder på, at din SPF enten ikke er påført grundigt nok, eller at det er der, den bliver slidt af. Da jeg har hygget mig med sådan et UV-kamera flere gange, ved jeg, at særligt SPF på overlæben og i området lige over bliver slidt af. Det bliver sikkert opløst af det, du drikker og spiser, derfor er det vigtigt at påføre SPF hyppigt i dette område. Sørg for at have gode løsninger på hånden, en stift er god at have med i tasken og hurtig at påføre, når du er på farten.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

8 kommentarer

 • Kathrine W

  Den der fine Garnier face mist på billedet synes jeg ikke, jeg kan finde længere (hverken matas, Føtex eller Bilka har den). Har I nogen idé om, hvor man kan købe den? For jeg kunne godt bruge en spf-opfrisker i løbet af dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal have fat i den mist! Og moussen må egentlig også gerne lande herhjemme, den lyder helt perfekt 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah-Cathrine

  Jeg ser den ret ofte i Normal :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Jeffree Star Cosmetics Cremated Palette