Tirsdagstip: Få masser af glød og større effekt af dine cremer

26.05.20
FOREO Luna 3
FOREO Luna 3
Foto: FOREO

”Hvilke produkter bruger du i øjeblikket?” Spurgte Katja for et par uger siden… Svaret er, at jeg bruger det, jeg plejer… Ikke en gang en lille test har jeg gang i. Mit daglige ritual består om morgenen af:

  • Alt i en Makeupfjerner
  • Alt i en K|U|R
  • T-Zone Peeling
  • Alt i en Hyaluronsyre
  • Niacinamid 10%
  • EVY Technology Daily Defense Face Mousse SPF 50 i hårgrænsen, rundt om munden og på øjenbrynene.
  • Alt i en Beskyttelse SPF 40
  • Lidt løst pudder i T-zonen
  • Alt i en K|U|R

Efter et øjebliks betænkningstid gik det op for mig, hvad jeg har gjort anderledes. Hver aften, når jeg har renset min hud… det er ofte her jeg skejer ud og tester alle mulige sjove produkter, bruger jeg laaaaang tid på den samme pleje, som jeg har brugt i flere år efterhånden. Produkterne er ikke anderledes, nej… det er applikationen, der gør forskellen.

Grundig rens
FOREO Luna har været en del af mit ritual i årevis. Da den blev lanceret, var jeg besat af at få fingrene i den. Og den skuffede ikke, FOREO Luna er simpelthen et fantastisk apparat. Før i tiden brugte jeg den kun, når jeg rensede ansigt. Da jeg opgraderede til Luna 2, brugte jeg den nogen gange til en slags mini ansigtsmassage. Det skete oftest i forbindelse med, at jeg rensede med en olie eller en balm. Siden jeg har opgraderet til Luna 3, ender den kun ganske sjældent ude ved vasken. Nu bruger jeg den nemlig på en helt anden måde.

Større effekt af dine cremer
Luna 3 bor altså ikke længere på hylden ude i badeværelset, den er flyttet ind i soveværelset. Og nej… det er ikke frækt, det jeg bruger den til… Mine cremer er nemlig også rykket ind på natbordet. Når huden er renset, bruger jeg ALT i en K|U|R som mist, og derefter en hel del T-Zone Peeling i hele T-zonen. Det sidder der, indtil jeg får langt mig tilrette i sengen, og så masserer jeg det grundigt ind i huden med Luna 3. Når huden er klar, tilføjer jeg A-Serum 5% og så giver jeg huden en omgang eller to mere. Det er den side med rillerne, jeg bruger… altså den side der egentlig er bagsiden af apparatet. Hver omgang har jeg sat til at vare to minutter, men i appen kan man justere både tiden og intensiteten af vibrationerne.

Mere glød
Først og fremmest kan jeg se at linjerne er blevet blødere, spændingerne i panden, på halsen og rundt om øjnene er fortid og så ser min hud bare helt anderledes ud. Den er mere glødende, langt friskere og virkelig blød. Det er jo ikke fordi, det egentlig kommer som en kæmpestor overraskelse, at massage kan have den effekt. Sædvanligvis er jeg bare ikke vedholdende nok, så jeg når ikke at opleve den fulde effekt af mine anstrengelser. Nu jeg tænker over det er rødmen faktisk ikke så udtalt… Det er da interessant!

Produktet er modtaget som et gratis anmeldereksemplar.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Mille

Jeg er lidt i tvivl. Når man bruger sin foreo, særligt til at rense huden, får man jo også en blid eksfoliering oven i hatten. Det er jo fint, men jeg har sart hud, og passer meget på ikke at overeksfoliere… Men det er vel svært at undgå, hvis man gerne både vil have gavn af sin foreo luna og også gerne fortsætte med kemisk eksfoliering? Eller har i et tip til, hvordan man kommer det til livs?
For selv hvis man forsøger at sprede det ud, og således ikke bruger foreo’en på de dage hvor man bruger en syre af en art, så bliver det jo stadig hurtigt til eksfoliering hver dag, og det har jeg bare ikke så gode erfaringer med. Jeg kan bare se så mange fordele ved foreo’en, men jeg vil helst ikke undvære kemisk eksfoliering, da det bare gør underværker.

Helene Randløv

Hej Mille
Vælg den lyslilla FOREO Luna, det er den til sart hud. Den er så blid, at du kan bruge begge dele, det kan jeg i hvert fald.
Kh. Helene

Heidi Myrup

Hej Helene.
Jeg er også hoppet på Foreo luna 3. Da du købte den havde du der problemer med at få forbindelse med din luna og din mobil.
Jeg fik min i går og har store problemer med at få min app og luna til at snakke sammen. Min blutooth er sat til.
Har du nogen fif eller et link jeg kan bruge.
Ellers tak for jeres super gode blog og skønne produkter. 🤗🤗
Mvh Heidi.

Helene Randløv

Kære Heidi
Det er jeg ked af at høre, nej… jeg har slet ingen problemer haft med nogle af de produkter, jeg har tilknyttet appen :-/ Jeg går ud fra, at du følger vejledningen? Kan du fortælle, hvor det går galt?
Kh. Helene

Heidi Myrup.

Hej Helene.
Det går meget bedre nu.👍👍 Kunne læse på nettet at der var flere som havde det problem. Foreo skrev at den skulle lades meget op. Så 2 timer var ikke nok. 😂😂Så gav jeg den 2 timer mere og slukkede min mobil.
Nu virker det. 🤗🤗Den skal jeg nok blive glad for.
Knus Heidi.

Kitt

Hej, Jeg har selv Foreo Luna 2 og elsker at rense min hud med den. Og bruger da også anti age delen til mine cremer. Men var svært ved at se hvad sådan en punkt massage skal gøre godt for. Virker 3’eren på samme måde, eller er der en bedre måde at bruge anti age (massage) delen på? Kh.

Helene Randløv

Hej Kitt
Hvad mener du med punktmassage? Jeg forstår desværre slet ikke, hvad du mener.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *