Tirsdagstip: Forkæl dine kære

MAC Pro i Danmark og Skandinavien – uden Pro store

MAC Pro Store på Købmagergade i København

Fra åbningen af MAC Pro Store på Købmagergade i 2013

MAC PRO Store i Købmagergade er lukket, og vi savner den. Vi har spurgt MAC om, hvad der så bliver af MAC PRO i Danmark, når vi ikke længere har en Pro Store. Skal vi nu tilbage til tidligere tider, hvor vi slet ikke kunne købe det fulde Pro-sortiment i Danmark?

MAC Pro sortiment på Kongens Nytorv
Svaret på det spørgsmål er heldigvis nej. MAC i Magasin på Kongens Nytorv vil fortsat sælge fuldt Pro sortiment. I Sverige kan du købe Pro-sortimentet i Mall of Scandinavia og i Norge i Oslo City. Derudover kan du købe Pro produkter online på MACs nordiske webshop.

MAC Pro sortimentet er produkter målrettet til makeupartister. Det er her du finder kropsmaling i alle regnbuens farver, tasker til professionel brug, læbepaletter og meget mere. Mange af produkterne er elskede af den almindelige forbruger også, mens andre nok har en meget snæver målgruppe. Grøn “foundation”, baser til at blande farver op i og spatler har jeg i hvert fald aldrig selv brugt. Til gengæld har jeg mange andre produkter fra Pro kollektionen, såsom Pro Pan Eyeshadow refill øjenskyggerne og den lille penseltaske.

MAC Pro medlemsskab
MAC Pro er MACs medlemsprogram for makeupartister og andre professionelle. Der er 2 rabatniveauer for fagfolk: Makeupartister får 40% rabat i Norden og frisører, kunstnere, skuespillere, dansere, modeller, fotografer og kosmetologer får 30% rabat.

MAC Pro kortet kan kun bruges i MAC Kgs Nytorv i Danmark. Rabatterne kan variere fra land til land.

Du kan læse mere og ansøge om medlemskort online på www.macproapplication.com

 Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Forkæl dine kære