Tirsdagstip: Plej dine neglebånd

Anmeldelse: Svanemærkede vatrondeller fra Normal vs. Rema 1000 Organic Circle

Vatrondeller

Jeg lovpriste engang Rema 1000’s Organic Circle vatrondeller, men stort set lige siden har det været ren jammer. Produktet er tydeligvis blevet ændret og er ikke siden blevet sig selv igen.

Vatrondellerne fra Organic Circle var før bløde og faste, men nu deler de sig hurtigt og er grovere i konsistensen – til stor irritation for min hud.

Heldigvis har jeg nu opdaget Normals svanemærkede vatrondeller. De er alt det, som jeg ikke kan finde længere hos andre: De holder formen og er silkebløde på den ene side, hvilket faktisk gør en stor forskel for min hud.

Jo grovere vat, jo mere slid på huden, når jeg renser den hver aften med min Alt i en makeupfjerner. Og ved at vælge en bedre kvalitet vat, så bruger jeg også færre vatrondeller pr gang, fordi de ikke går i stykker.

Man skulle tro, at at der var brugt mere bomuld til de bløde, lækre fra Normal, men ifølge posen indeholder de 40 stk, der i alt vejer 45,5 gram. Organic Circles pose indeholder 40 stk, der i alt vejer 57 gram.

Jeg har selvfølgelig også forsøgt mig med de store, ovale fra Føtex og fra Matas. De var endnu værre og holdt slet ikke sammen.

Så for nu er de bedste vatrondeller heldigvis også svanemærkede:

Pure Living Organic Certified Cotton Pads fra Normal.

PS. Alle jer kreative sjæle, der har hæklet “vatrondeller” selv eller på anden måde fundet på vaksbare alternativer – kan I ikke lige give en opdatering her? Hvordan går det?  Hvad bruger I? Fungerer det i praksis for jer?

 

 Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

17 kommentarer

 • Seyma

  Hej Pudderdåserne.

  Det sjovt i nævner det her på bloggen. I sin tid købte jeg vantrondellerne fordi i lovpriste dem her på bloggen, de var jo mega gode dengang!
  De har i lang tid ikke haft dem i Rema tror det var før jul at jeg spurgte den ansvarshavende leder i rema om de ikke kom tilbage. Han nævnte at producenten ikke producerede dem mere og at de måske aldrig ville komme tilbage. Af den grund gik jeg selv i normal og købte de vatrondeller de har nu, den eneste hage hved dem er den syede kant rundt omkring der skær mig ligesom man kan skære sig på printerpapir, AV! Så jeg holder mig til netto’s der kommer engang imellem i tilbudsavisen de er gode :) men det var lige en lang forklaring, rema har skiftet producent😩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg bruger hæklede rondeller af bomuldsgarn og er meget glad for dem. Man skal lige vide at de lige skal “bruges til”, altså de suger ret meget produkt de første par gange man bruger dem, men når de har været vasket et par gange synes jeg ikke det er så galt. Jo de suger måske lidt mere produkt end de traditionelle, men hvis det er prisen at betale for et mere miljøvenligt alternativ, så er jeg villig til at betale 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Men er det så i virkeligheden et mere miljøvenligt alternativ, hvis man skal bruge mere produkt?

   Det koster jo også i miljøregnskabet at producere produkterne ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg bruger stofrondeller fra stofblemærket Imse Vimse, og jeg er virkelig glad for dem. Der findes to varianter; frottevarianten bruger jeg med varmt vand på til at fjerne min tubemascara, men den vil nok være for grov til din sarte hud. Til gengæld kunne jerseyvarianten være et godt valg – den bruger jeg selv til genstridig øjenmakeup og generel ansigtsrens. Begge varianter er nemme at vaske sammen med fx håndklæderne, der er ingen problemer med at de fnulrer eller går i stykker, og det glæder mig at kunne skåne miljøet for det mindre bjerg af vatrondeller, jeg ellers ville bruge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg har købt et flonelsdynebetræk og klippet det i firkanter a ca 15×15 cm. Jeg masserer hele ansigtet med renselotion og tørrer det af med mine dejligt bløde flonelsservietter.Jeg har haft dem i flere år og de bliver kun blødere med brug og vask.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Min lokale Rema1000 har de store vatrundeller. Jeg har købt dem til bleskift, men de fungerer upåklageligt og skiller ikke ad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mina Zohra Dalager Jensen

  Jeg bruger også vatrondellerne fra Normal og de er bare de bedste på markedet pt, men jeg er også igang med at forsøge mig med gaze tror jeg det hedder. Caroline Hirons anbefalede et helt bestemt mærke med link til Amazon og de er godt nok super bløde og skulle efter hendes udsagn være det blideste for huden. Det kræver lidt tilvænning at styre de små firkanter i hænderne når man er vant til vatrondeller som “står” selv, men jeg er positiv so far 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg bruger dem fra Lidl, og de kan helt klar anbefales 🙌🏼💯

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  JOIN Cotton Pads fra Føtex er økologiske og mega bløde.
  http://www.joinorganic.dk/products

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Jeg har også haft problemer med at den syede kant på vatrondellerne fra Normal “ridser” huden omkring øjnene – Og det gør nas! Änglamark’s (også Svanemærkede) fra COOP’s butikker er også syede, men dem har jeg ingen problemer med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Wind

  Jeg prøvede med hjemmelavede rondeller, men syntes de sugede aaaaalt for meget produkt og var for hårde ved huden, så de blev droppet igen 😕
  Jeg vil prøve at lave nogen i frotté og jersey, som Henriette skriver, næste gang jeg har nogle stofrester.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura WE

  Jeg har købt 10 helt almindelige, bløde vaskeklude og det fungerer helt fint. Jeg vrider dem først hårdt op med lunkent vand, så de ikke suger produkt (det gjorde jeg i øvrigt også den gang, jeg studerede og brugte engangsrondeller for at spare på dem og produktet). Derefter hælder jeg øjenmakeupfjerner på i det ene hjørne. Til sidst tørrer jeg ansigtet forsigtigt af med den anden side. Jeg bruger ikke makeupfjerner til ansigtet, kun klud og lunkent vand. Ind til for nyligt brugte jeg en mascara fra clinique, som kam fjernes med lunkent vand. Da brugte jeg bare vand. Jeg smider kluden til vask sammen med sokker, håndklæder osv og det fungerer super fint. Jeg har ikke sart ud og ingen problemer med at vaske ansigtet med vand. Jeg bruger til hverdag concealer fra Nilens Jord, kompakt foundation fra Youngblood eller bb creme fra La Roche-Porsay, brynblyant fra Nilens Jord og nogle gange mascara fra Lavinde og blush fra enten Nilens Jord eller & Other Stories. Jeg bruger øjenmakeupfjerner fra Lavinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg vender altid tilbage til dem fra Aldi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Jeg bruger genanvendelige bomuldrondeller fra Pargaard og de er helt fantastiske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg har haft strikkede runddeller jeg selv lavede, men har droppet dem da de suger for meget og jo mere de vaskes jo hårde bliver de.
  Jeg har varrunddeller fra coop og er tilfreds med dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg har hæklet rondeller af bomuldsgarn fra Søstrene Grene. De fungerer fint nok, men de er ikke så gode, at jeg jubler med armene i vejret, når jeg skal fjerne makeup. De suger meget produkt og bliver hårde efter x antal vaske. Men nu er det blevet en vane bare at bruge dem. De fungerer udmærket for mig ift ansigtsmakeup, men øjenmakeup er ikke altid en succes. Det kan dog også skyldes, at min øjenmakeupfjerner ikke er god :-P

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Plej dine neglebånd