Økologisk discountkærlighed: Store ovale vatrondeller fra Rema 1000

09.08.14
OrganicCircle store oval vatrondeller fra Rema 1000

OrganicCircle store oval vatrondeller fra Rema 1000

Er det bare mig, der synes, at vatrondeller altid er både for små og for tynde? Almindelige vatrondeller skal jeg bruge mindst to af for at fjerne en solid aftensmakeup fra bare et enkelt øje. Det bliver hurtigt til mange. Eller også har jeg bare et for stort fjæs…

Jeg har selvfølgelig prøvet den dyre variant fra YniQ, og kvaliteten bliver klart bedre og mindre fnuldrende. Men der skal stadig nogle stykker til, de er stadig små.

Nu har jeg jo så heldigvis fået en Rema 1000 som mit lokale supermarked, efter vi er flyttet, og udover at levere min nye favorit-håndsæbe, så er de også leveringsdygtige i mine nye yndlings-vatrondeller. Og så til 13 kroner for en pakke – af økologisk bomuld endda.

De er ikke bare billige, de er også bedst. De er ekstra-store, ovale og vævet i tern, så de bare fungerer. Jeg kan snildt fjerne en let makeup fra hele ansigtet inkl. øjne med en enkelt, og et enkelt solidt smokey eye kan jeg også klare med en enkelt af disse, hvor jeg før skulle bruge mange. De fnulrer ikke og har ikke den der øv-vatkonsistens.

Mærket er OrganicCircle, som er Rema 1000 eget mærke certificeret med både Astma- og Allergimærket, Miljømærket og EcoCert. Vatrondellerne er dog kun mærket med EcoCert.

Her kan du købe det
En pakker med 40 stk OrganicCircle store ovale vatrondeller koster cirka 13 kroner i Rema 1000.

Hvilke vatrondeller bruger du?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
19 kommentarer
Krummes Krummelurer / Christina

Jeg skal da vidst i Rema. Jeg bruger YniQ – men kun til neglene…. Dutter ikke til ansigtet. Jeg plejer at købe nogle i Bilka bl.a. at de store ovale – men synes de er dyre, så jeg skal da vidst lige prøve dem her 😀

Cendie Dyekjær-Themsen

Rema 1000s 🙂 Både de store og de små alm i den lilla pakke. De små er syet i kanten – har en mønstret side og en glat side. De fnugger ikke og har hverken farve eller optisk hvidt.
Er rigtig glad for min Rema1000

Kian

Jeg bruger dem fra Matas eller fra Apoteket. Jeg har prøvet en del andre, men jeg synes at mange af dem kradser….

Aldina

Jeg er tilhænger af Nettos egne vatrondeller. De fnuldre ikke, er bløde og fungere bedst af alle dem jeg har prøvet. 🙂

Karina

Tak for et fantastisk tip! Troede egentlig at det bare var mig som syntes at næsten alle vatrondeller var krympet.
Jeg tager cyklen over i rema på mandag og køber et lille lager med hjem.
Et lørdags ‘flueben’ herfra 🙂

Andrea_CPH

Jeg bruger dem fra Nettos eget mærke, BodyCare. Men vil da prøve dem fra Rema 1000!

Manja

De billige fra Rema. De er også rigtig gode. Skal prøve dem fra Organic Circle næste gang!

Lone

De er også min favorit 🙂

Louise

Jeg bruger Matas’ store vatrondeller. De små rækker ikke langt, men de store er fine synes jeg. Og på tilbud er prisen også spiselig

Pernille Aaby

Jeg er stor fan af Budget vatrondeller fra Bilka og Føtex. De koster omkring 7 kroner for en pakke, og de fnulrer aldrig 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *