Anmeldelse: Svanemærkede vatrondeller fra Normal vs. Rema 1000 Organic Circle

08.05.19
Vatrondeller

Vatrondeller

Jeg lovpriste engang Rema 1000’s Organic Circle vatrondeller, men stort set lige siden har det været ren jammer. Produktet er tydeligvis blevet ændret og er ikke siden blevet sig selv igen.

Vatrondellerne fra Organic Circle var før bløde og faste, men nu deler de sig hurtigt og er grovere i konsistensen – til stor irritation for min hud.

Heldigvis har jeg nu opdaget Normals svanemærkede vatrondeller. De er alt det, som jeg ikke kan finde længere hos andre: De holder formen og er silkebløde på den ene side, hvilket faktisk gør en stor forskel for min hud.

Jo grovere vat, jo mere slid på huden, når jeg renser den hver aften med min Alt i en makeupfjerner. Og ved at vælge en bedre kvalitet vat, så bruger jeg også færre vatrondeller pr gang, fordi de ikke går i stykker.

Man skulle tro, at at der var brugt mere bomuld til de bløde, lækre fra Normal, men ifølge posen indeholder de 40 stk, der i alt vejer 45,5 gram. Organic Circles pose indeholder 40 stk, der i alt vejer 57 gram.

Jeg har selvfølgelig også forsøgt mig med de store, ovale fra Føtex og fra Matas. De var endnu værre og holdt slet ikke sammen.

Så for nu er de bedste vatrondeller heldigvis også svanemærkede:

Pure Living Organic Certified Cotton Pads fra Normal.

PS. Alle jer kreative sjæle, der har hæklet “vatrondeller” selv eller på anden måde fundet på vaksbare alternativer – kan I ikke lige give en opdatering her? Hvordan går det?  Hvad bruger I? Fungerer det i praksis for jer?

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
17 kommentarer
Seyma

Hej Pudderdåserne.
Det sjovt i nævner det her på bloggen. I sin tid købte jeg vantrondellerne fordi i lovpriste dem her på bloggen, de var jo mega gode dengang!
De har i lang tid ikke haft dem i Rema tror det var før jul at jeg spurgte den ansvarshavende leder i rema om de ikke kom tilbage. Han nævnte at producenten ikke producerede dem mere og at de måske aldrig ville komme tilbage. Af den grund gik jeg selv i normal og købte de vatrondeller de har nu, den eneste hage hved dem er den syede kant rundt omkring der skær mig ligesom man kan skære sig på printerpapir, AV! Så jeg holder mig til netto’s der kommer engang imellem i tilbudsavisen de er gode 🙂 men det var lige en lang forklaring, rema har skiftet producent😩

Amalie

Jeg bruger hæklede rondeller af bomuldsgarn og er meget glad for dem. Man skal lige vide at de lige skal “bruges til”, altså de suger ret meget produkt de første par gange man bruger dem, men når de har været vasket et par gange synes jeg ikke det er så galt. Jo de suger måske lidt mere produkt end de traditionelle, men hvis det er prisen at betale for et mere miljøvenligt alternativ, så er jeg villig til at betale 😊

Anne

Men er det så i virkeligheden et mere miljøvenligt alternativ, hvis man skal bruge mere produkt?
Det koster jo også i miljøregnskabet at producere produkterne ☺️

Henriette

Jeg bruger stofrondeller fra stofblemærket Imse Vimse, og jeg er virkelig glad for dem. Der findes to varianter; frottevarianten bruger jeg med varmt vand på til at fjerne min tubemascara, men den vil nok være for grov til din sarte hud. Til gengæld kunne jerseyvarianten være et godt valg – den bruger jeg selv til genstridig øjenmakeup og generel ansigtsrens. Begge varianter er nemme at vaske sammen med fx håndklæderne, der er ingen problemer med at de fnulrer eller går i stykker, og det glæder mig at kunne skåne miljøet for det mindre bjerg af vatrondeller, jeg ellers ville bruge.

Birgitte

Jeg har købt et flonelsdynebetræk og klippet det i firkanter a ca 15×15 cm. Jeg masserer hele ansigtet med renselotion og tørrer det af med mine dejligt bløde flonelsservietter.Jeg har haft dem i flere år og de bliver kun blødere med brug og vask.

Kristina

Min lokale Rema1000 har de store vatrundeller. Jeg har købt dem til bleskift, men de fungerer upåklageligt og skiller ikke ad?

Mina Zohra Dalager Jensen

Jeg bruger også vatrondellerne fra Normal og de er bare de bedste på markedet pt, men jeg er også igang med at forsøge mig med gaze tror jeg det hedder. Caroline Hirons anbefalede et helt bestemt mærke med link til Amazon og de er godt nok super bløde og skulle efter hendes udsagn være det blideste for huden. Det kræver lidt tilvænning at styre de små firkanter i hænderne når man er vant til vatrondeller som “står” selv, men jeg er positiv so far 🤗

Iben

Jeg bruger dem fra Lidl, og de kan helt klar anbefales 🙌🏼💯

Malene

JOIN Cotton Pads fra Føtex er økologiske og mega bløde.
http://www.joinorganic.dk/products

Anni

Jeg har også haft problemer med at den syede kant på vatrondellerne fra Normal “ridser” huden omkring øjnene – Og det gør nas! Änglamark’s (også Svanemærkede) fra COOP’s butikker er også syede, men dem har jeg ingen problemer med.

Jane Wind

Jeg prøvede med hjemmelavede rondeller, men syntes de sugede aaaaalt for meget produkt og var for hårde ved huden, så de blev droppet igen 😕
Jeg vil prøve at lave nogen i frotté og jersey, som Henriette skriver, næste gang jeg har nogle stofrester.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *