Dåseposten: Hvad er forskellen på solcreme til børn og voksne?

Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray

Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray

Urban Decays makeupfjerner på spray er ikke en almindelig flydende makeupfjerner. Hvis du forventer en let og oliefri flydende makeupfjerner, som teksten på flasken godt kunne indikere, så bliver du helt ærligt skuffet. Den føles som olie. Men den er heller ikke en almindelig olie. Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray er silikone på spray – ren silikoneolie med en lille smule E-vitamin – intet andet.

100% ren silikone
Silikoneolie, som der er i denne spray, har de samme egenskaber som almindelig vegetabilsk olie, når det kommer til at fjerne makeup, men det har en stor fordel: Det svier mindre i øjnene.

Øjne og olie er sjældent en god kombination. Det er de færreste øjne, der kan lide ren olie. Nogen øjne kan og dejligt for jer, men for os andre, så betyder olie i nærheden af øjnene svie og smerte. Og det er lige gyldigt, om det er som en ansigtsolie eller et forsøg på at fjerne øjenmakeup med vegetabilsk olie.

Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray opløser vandfast makeup lige så effektivt som vegetabilsk olie, men den svier ikke i mine øjne i hvert fald. Jeg kan ikke bruge almindelig vegetabilske olier omkring øjnene.

Du skal ikke bruge sprayen direkte i ansigtet, som om det er en mist. Den skal sprayes i hånden eller på en vatrondel i stedet.

Hvilken makeup bruger du?
Når du skal vælge makeupfjerner, så overvej, hvad din makeup er lavet af. Jeg bruger for eksempel tube-mascara, som er vandopløselig – Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray eller anden olie rokker den ikke ud af flækken. Til gengæld er sprayen god til at løsne en stædig foundation. Men bruger du en pudderfoundation og vandfast mascara er situationen måske omvendt.

Jeg kan godt lide at kombinere mine makeupfjernere, hvis jeg har haft meget makeup på. Lidt fed silikoneolie som denne først til at opløse en stædig foundation og så en vandbaseret eau micellaire bagefter kan være det, der skal til for at fjerne al makeup, uden at skulle gnide og skrubbe huden.

Her kan du købe det (reklamelinks)
Urban Decay Meltdown Makeup Remover Dissolving Spray koster 175 kroner for 100 ml. i Magasin. Du kan også købe den online på Lookfantastic.dk eller på Feelunique.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dåseposten: Hvad er forskellen på solcreme til børn og voksne?